Dodaj do ulubionych

Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta

09.01.24, 13:40
Na wstępie powiem Dzień dobry.
Jestem 37 letnim facetem mam żonę nie mamy dzieci.
Moj romans rozpoczął się w typowy sposób czyli w pracy z koleżanką ( imię fikcyjne dla bezpieczeństwa) Ola. Tak więc Ola ma 32 lata męża i 2 dzieci z czego jedno ma tylko rok. Zaczelo się od sms jakiegoś niby przypadkowego spotkania w budynku, potem coraz śmielsze sms troche wspólnych wyjazdów w teren noi 1 pocałunek po którym oboje odlecieliśmy, następnie szukanie możliwości spotkań, spotkania w różnych miejscach rozmowy jak z przyjaciółka o wszystkim i oczywiście namiętność. Dosłowny szał euforii, w pracy zaczeli nas obgadywać, zostaliśmy wezwani do szefowej która powiedziała że mamy przestać spotykać się w tych samych pomieszczeniach i razem jeździć do klientów. Oczywiście dostosowaliśmy się, ale po pracy non stop kombinacje jak tu się spotkać, wspólne wyjazdy na weekend pod pretekstem szkoleń do momentu aż moja żona i jej mąż zaczęli podejrzewać że coś nie tak. W końcu ona ma awanturę w domu i się przyznaje że zdradza...
Ląduje u psychologa a jej facet wyprowadza się na jakiś miesiąc. Teraz przechodząc do sedna ona mówi mi że chce to ciągnąć dalej ale nie ma już siły i praktycznie ogranicza kontakty dosyć mocno, nie ma już tylu spotkań, sms itd. aż jakoś tak się dzieje że wygaszamy ten romans do 0. Teraz już tylko czasem napiszemy do siebie albo bardzo bardzo zadko się spotkamy ale tylko pogadać....
Szczerze mówiąc to zwyczajnie mi jest tęskno, brakuje tych spotkań i nie chodzi mi o sam sex zwyczajnie dobrze się dogadywaliśmy. A teraz pytanie do Was czy Ona mnie olała czy się wystraszyła, hmmm co Ona może myśleć. Proszę nie krytykować a dać mi jakieś rady, wiem że może i dobrze ze tak się stało ale chciałbym jakiejś rady szanownych Pań
Obserwuj wątek
    • naiwna11 Re: Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta 09.01.24, 19:05
      Wybrala rodzinę bo wiedziała że nic z tego nie będzie.Pewnie jest kontrolowana przez męża i woli nie ryzykować.
      • eagle.eagle Re: Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta 09.01.24, 22:20
        naiwna11 napisała:

> Wybrala rodzinę bo wiedziała że nic z tego nie będzie.Pewnie jest kontrolowana
        > przez męża i woli nie ryzykować.

Dokładnie, wytłumaczyła sobie że z autorem wątku nic więcej, poza miłymi chwilami, nie będzie.
        Przekalkulowała czy będzie jej lepiej z mężem czy samej.

• pavardi Re: Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta 14.04.24, 13:43
        Kontrolowana hehe dobre. Dopuszcza sie zdrady,romansu czyli kurestwa a ty jeszcze z niej ofiare kontroli robisz.
        Kubus nie jestes pierwszym upolowanym zonatym facetem "Oli" i otrzasnij sie bo na tym polega jej manipulacja emocjami bys o niej nie mogl zapomniec. Nie czuj sie wyjatkowo boś zwykły frajer za kładzenie rąk na cudze kobiety, ale skoro obecnemu wykręciła taki numer z Tobą, to tobie wykręci z innym.
        Przed tobą i jej partnerem bylo wieku zonatych wszyscy skonczyli z rozbitymi malzenstwami przez ta twoja Ole. I nie ma dzieci wink
        Powinna w zakladzie zamknietym skonczyc a nie u psychologa.
    • 3-mamuska Re: Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta 11.01.24, 18:12
      Ty sie wez zajmij się zoną i z zona pogadaj zrob z niej swoją przyjaciólkę i kogoś bliskiego.
      Kobieta ma male dzieci i woli zeby je wychowywał ocjec ,a nie 40--lateni bezdzietny niesłowny lovelas.

Teraz pomyśl ona odchodzi od męża zabiera dzieci i co dlalej? Zamieszkacie razem bedziesz zminiał pieluchy wstawał do dziecka w nocy?
      Byleś zabwką tyle. Nie pchaj miedzy wodke i zakąske z egoistycznych pobudek.
      • kalinkas1 Re: Kochanka zostawia Kochanka rozterki faceta 05.02.24, 17:59
        3-mamuska napisała:

> Ty sie wez zajmij się zoną i z zona pogadaj zrob z niej swoją przyjaciólkę i k
        > ogoś bliskiego.
        > Kobieta ma male dzieci i woli zeby je wychowywał ocjec ,a nie 40--lateni bezdz
        > ietny niesłowny lovelas.
        >
        >
        > Teraz pomyśl ona odchodzi od męża zabiera dzieci i co dlalej? Zamieszkacie r
        > azem bedziesz zminiał pieluchy wstawał do dziecka w nocy?
        > Byleś zabwką tyle. Nie pchaj miedzy wodke i zakąske z egoistycznych pobudek.
        >
        W punkt. Moze powiedz swojej zonie, bo ma prawo zadecydowac czy chce dalej byc z kims takim jak ty?
      • obrotowy mamuska, so long :) 14.04.24, 15:26
        3-mamuska napisała:
        ,a nie 40--lateni bezdzietny niesłowny lovelas.

- ale dlaczego nieslowny i dlaczego lovelas ?

nie vidzisz , ze on cierpi ?

> Byleś zabawką, tyle.

- no ona tez byla pewnie zabawka. popsuli im zabawe - i z czego sie tu cieszyc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka