ela2225 21.07.05, 14:35 Witam wszystkich. Nikt nie choruje? Byłoby fajnie? Ale chyba tak nie jest. Ja zachorowalam w ciąży i tak mi zostało A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kudiczini Re: Witam 16.09.05, 00:04 ja tez mam nadcisnienie & standardowo 150/80 a czasem nawet 190/110 spowodowane jest to moim niezdrowym trybem zycia oraz impulsywnym charakterem i jestem pewny na 100% ze w przyszlosci padne na wylew albo zawal. ale na szczescie jestem jeszcze mlody Odpowiedz Link Zgłoś
zonkaasia Re: Witam 13.11.05, 15:54 Witaj Elu. Ja jestem jeszcze mloda i dopiero zakldam rodzice na nadcisnienie choruje ok 2-3 lat. Mam 22 lata i od tego czasu biore systematycznie leki. Czasem sa zmieniane, czesto boli mnie glowa, obecnie znowu musze poprosic o zmiane leku. W styczniu zamierzamy zaczac starania o dzidzie i wlasnie z tym wiaze swoje pytanie do Ciebie. Pisalas ze w ciazy mialas nadcisnienie i tak juz zostalo, napisz mi czy nie mialam problemu z utrzymaniem ciazy i z porodem? bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mala234 Re: Witam 28.11.05, 21:48 witam mi po ciaży tez zostalo nadcisnienie konkretnie rok po urodzeniu dziecka . teraz juz minelo 3,5 roku od urodzenia dziecka a mi hormony szaleja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś