coookie 01.05.04, 15:31 Co dają dziś wieczorkiem na Jurosporcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.kruk Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:22 najprawdopodobniej z tasmy to, co bylo rano, czyli ronnie - hendry. niedlugo jade do euro, wiec jak juz bede wiedzial na pewno, to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:31 Niedługo wychodzę z domu, to chyba Ci podam numer komórki, żebyś i mnie dał znać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:40 o! wlasnie dostalem smsa! to od ciebie gatta13? a, nie... to kumpel mi przypomina, ze przegralem piwo (to byl jednak blad, ze postawilem na hendry'ego) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:43 To miało byc raczej w drugą stronę. Ale na piwo też możemy iść. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:51 certainly ;) a patrzac dalej - milym byloby spotkanie "gawronkowego forum" przy browarku. sezon ogorkowy za pasem, warto wiec pomyslec o poszerzeniu (dzis "poszerzenie" to szczegolne slowo ;)) kontaktow, gdy w tivi nie bedzie snooker-schedule'a... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:53 Ziarno rzucone, pomysł niech nabiera kolorków, a ja tymczasem idę opijać, ups! - świętować wejście do Unii. Oczywiście w planach wieczorne oglądanie snookera. Do zobaczenia i do usłyszenia. Kartkę i długopis mam w pogotowiu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:58 przemek.kruk napisał > > a patrzac dalej - milym byloby spotkanie "gawronkowego forum" przy browarku. > sezon ogorkowy za pasem, warto wiec pomyslec o poszerzeniu (dzis "poszerzenie" > to szczegolne slowo ;)) kontaktow, gdy w tivi nie bedzie snooker-schedule'a... Jako miejsce spotkania proponuje geograficzno- arytmetyczny srodek nowej Europy czyli... Lublin:D Przywieźcie namioty to przenocuję was w swoim ogródku:))))) Hasło: Lublin Jamajką północy:)if u know what i mean Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: TiVi schedule 01.05.04, 17:16 Lublin mi odpowiada (pod warunkiem że macie tam stół*), może być też Szczecin (tam nie ma stoła*), może być też Warszawa (tam podobno jest stół*). Ja w każdym razie jestem za. * - snookerowy żeby sie dużo piwa zmieściło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: TiVi schedule 01.05.04, 18:34 .....a przy pyfku KONIECZNIE Roy Orbison :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: TiVi schedule 02.05.04, 00:39 Roy Orbison to obowiązkowo. I chciałam zauważyć, że najbardziej centralnym miastem Polski ze stołem snookerowym jest Łódź. :) Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: TiVi schedule 01.05.04, 16:35 przemek.kruk napisał: > najprawdopodobniej z tasmy to, co bylo rano, czyli ronnie - hendry. niedlugo > jade do euro, wiec jak juz bede wiedzial na pewno, to dam znac czy możesz wysyłać SMSy na koszt Jurosportu, hehehe- kiddin:D Taaaaak... chcemy Ronniego!!! A jak znowu puszczą tego...golfa, to chyba wyjdę...z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: TiVi schedule 01.05.04, 17:38 juz wszystko jasne: wieczorem (poczatek o 21) cala poranna sesja meczu ronnie - hendry. cala sesja... jak to brzmi... 5 frejmow raptem ;) /do uslyszenia za chwile/ Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: TiVi schedule 01.05.04, 18:16 przemek.kruk napisał: > juz wszystko jasne: wieczorem (poczatek o 21) cala poranna sesja meczu ronnie - > > hendry. > > cala sesja... jak to brzmi... 5 frejmow raptem ;) > > /do uslyszenia za chwile/ THX, właśnie was słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: TiVi schedule 01.05.04, 19:49 ale nas kreca tutaj "koledzy z paryza"!!! nastepne wejscie o 20 z malymi minutami. najpierw ronnie - hendry, potem powtorka tego, co bylo przed chwila... slabo? jewta juz pojechal na grila, ja jade od razu po transmisji :))) wam tez zycze milego wieczoru, bo po zejsciu z anteny lece na leb, na szyje! na grila!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: TiVi schedule 02.05.04, 12:15 przemek. nam sie udal grill. a jak bylo u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: TiVi schedule 02.05.04, 14:08 elbee napisała: > przemek. nam sie udal grill. a jak bylo u ciebie? MI się udał. Ale ja nie z TYCH krukowatych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: TiVi schedule 02.05.04, 19:24 dobre gawronka. naprawde dobre. grill tez byl dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś