Gość: abc IP: *.tktelekom.pl 23.11.14, 20:37 wilczek bez asysty piłkę podbił kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: wilczek bez asysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.14, 20:43 Uważam, że bramka padła przez techniczny błąd Kamińskiego, żle przyjął piłkę a ta odbijając się od niego dotarła do Szeligi. A swoją drogą wszystkie kontrowersyjne sytuacje rozstrzygacie na korzyść lidera. Ciekawe dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: wilczek bez asysty 23.11.14, 21:11 Wilczek z asystą. Kamiński piłkę dotknął, fakt. Ale ostatecznie nie miało to znaczenia dla podania Wilczka do Szeligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok545 Re: wilczek bez asysty IP: *.tktelekom.pl 24.11.14, 18:07 Bartek zdanie "piłkę dotknął,fakt ,ale nie miało to znaczenia dla podania do Szeligi"wydrukuj i powieś sobie to nad łóżkiem. od samego początku gry gdy wprowadzono pkt za asystę to była kontrowersja,dotąd uznawałeś że piłka podbita,odbita,itp. przez obrońce "kiks" jest bez asysty.teraz uznajemy "czy miało to znaczenie dla podania" Teraz to dopiero otwarłeś FORUM .gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: wilczek bez asysty 24.11.14, 18:41 @smok545 aka @abc: witaj, myślałem, że już nie ma Cię na forum. Nie ukrywaj się pod innymi nickami :) Pamiętam tamte dyskusje i wcale nie chodziło o fakt dotknięcia, tylko wpływu zagrania piłkarza drużyny przeciwnej na ostatnie podanie. W końcu owocem tamtych dyskusji jest zapis w regulaminie mówiący, kiedy m.in. nie przyznajemy asyst. "- jeśli zawodnik drużyny przeciwnej w znaczący sposób zmieni tor lotu piłki." Choć oczywiście kontrowersje zawsze będą - bo wciąż to my (nie tylko ja) określamy ten "znaczący sposób". W każdym razie staramy się to wyjaśniać. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok545 Re: wilczek bez asysty IP: *.tktelekom.pl 24.11.14, 22:35 Bartek ,w tej edycji to mój trzeci wpis, raz asysta robaka i tutaj dwa wpisy (abc, smok) więcej sobie nie przypominam:to nie znaczy że nie czytam, a graczem jestem od pierwszej edycji, O ile w pierwszej fazie gry nie ma wielkiego znaczenia jak popełnisz błąd ,to teraz gdy zostały 3 kolejki to coś innego,jeśli jest określenie "znaczący sposób" to OK . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: wilczek bez asysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.14, 07:27 Pamiętam, jak w edycji na wiosnę mój obrońca dośrodkowal, piłka po włosach [nie zmieniając kieronku i sily dośrodkowania ] przeciwnika dotarla do napastnika. To bylo dosłownie musnięcie. Asysta została anulowana. Widocznie teraz jest inaczej. Dobrze dla gry będzie jak to będzie dokladnie uregulowane. Zbyt dużo niejasności. Odpowiedz Link Zgłoś