Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: bo to złe skoki były...

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.11.04, 19:10
    Trzymaj sie Adam!

Nawet, jesli nie wrocisz na szczyt to nic...

Pewnie sie pojawią tu glosy matołków, krytykujących Małysza itp.

Ale nic to... bedzie lepiej

Obserwuj wątek
      • Gość: tonio Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.aster.pl 28.11.04, 19:12
        ja chce do kadry!!
        • Gość: swojak TAJNER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:44
          gdzie są wszyscy ci co tak narzekali na tajnera i mówili że jest kiepskim
          trenerem i że z nowym trenerem małysz i inni będą lepiej skakać i co teraz
          powiecie tajner wroc
      • Gość: Pan Rudzki Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:12
        Dajmy spokój Małyszowi. Teraz kibicujmy naszym siatkarzom!!!
      • Gość: hannawald Spoko, spoko będzie dobrze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:21
        Spoko, spoko, będzie dobrze Panie Adamie, czekamy na następne skoki.
      • Gość: Małyszomaniak Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:23
        Adam nie przejmuj się! Cała Polska i tak jest z Tobą.
        Trzymamy kciuki i wierzymy, że będzie lepiej.
        Leć Adam leć!
      • Gość: mandy Małysz, ty cieciu IP: *.chello.pl 28.11.04, 19:41
        kompromitujesz Polskę, zasrany konusie!
        • Gość: leszek Re: Małysz, ty cieciu IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 21:02
          popracuj nad kultura
        • Gość: Viking mandy, slow brak na taka beznadzieje jak ty IP: *.ang.sth.bostream.se 29.11.04, 00:39
          Sam siebie kompromitujesz, swoja rodzine tez. Co ty osiagnales takiego, ze
          Adamowi bluzgasz? Wez sie dobrze zastanow nastepnym razem zanim cos napiszesz.
          • Gość: Aabuk Re: mandy, slow brak na taka beznadzieje jak ty IP: *.238.99.89.adsl.inetia.pl 29.11.04, 16:38
            Adamowi i Papieżowi nie można bluzgać...
      • Gość: zgrzyt ... dziennikarza, który nigdy dupy za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:44
        ten wywiad to rodzaj zboczenia w wykonaniu dziennikarza, który nigdy dupy za
        wysoko od ziemi nie oderwał o własnych siłach, i w kółko męczy małysza tymi
        samymi pytaniami, ja bym z takimi leszczami nie rozmawiał, niedobrze się robi
        po tym co tu można przeczytać
        • Gość: M Re: ... dziennikarza, który nigdy dupy za IP: *.ztpnet.pl 28.11.04, 20:00
          Jakiś dziwny ten dziennikarz... W sumie mam wrażenie, że gorszy niż
          kilku "ciarachów" wypowiadających się w tym wątku...
          Od...cie się od Adama... Jest W I E L K I. Czy tego chcecie czy nie..... Nawet
          jeśli do końca swojej kariery nie będzie się kwalifikował do 30 czy 50-tki to
          za to co osiągnął do tej pory bedzie N A P R A W D E W I E L K I....!!!!!!!
      • Gość: sbolio Re: Spokojnie Adaś IP: 83.144.122.* 28.11.04, 19:48
        Nie daj sie wyprowadzić z równowagi,forma bedzie już niebawem.Jestem tego
        pewien
      • Gość: HM pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:53
        no nie ma szczęścia nasz ajdol. kombinezon zły, narty złe i wiatr w plecy -
        pechowiec.

no i ostatnie 2 miesiące skakał na skoczniach K-90 TO PO CH.. MU ROZUM I TRENER
        JAK NIE WIEDZĄ, ŻE PUCHAR SWIATA ODBYWA SIĘ NA K-120

palanty
        • Gość: Madzia Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:54
          Palantem to ty jesteś, palancie!!! Troszkę poczytaj, posłuchaj i dopiero
          zabieraj głos, polaku-katoliku pieprzony!!!!
          • Gość: antistar Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.crowley.pl 28.11.04, 22:28
            Ja pretensji do niego nie mam, że słabo skacze. Tylko po co się tyle tłumaczy.
            Tak jakby chciał powiedzieć: "Nie odchodźcie od telewizorów, za tydzień będę
            już daleko latał".
            • Gość: Matylda Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 23:42
              Gość portalu: antistar napisał(a):

> Ja pretensji do niego nie mam, że słabo skacze. Tylko po co się tyle
              tłumaczy.
              > Tak jakby chciał powiedzieć: "Nie odchodźcie od telewizorów, za tydzień będę
              > już daleko latał".

Jeżeli jest przeprowadzany wywiad ze sportowcem to są zadawane pytania, a jak
              zadawane są pytania to się na nie odpowiada. Nic więcej. A przed telewizorami
              zasiadamy dobrowolnie, nikt nikogo końmi do niego nie ciąga.
      • Gość: szary Dywagacje A. M. IP: *.interecho.com / *.interecho.com 28.11.04, 20:23
        Nie wierzę,że Małysz użył słowa "dywagować" ;-)
      • Gość: dr I wszystko jasne...To ten katar-kapało na tory ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 20:46
        przed nartami i hamowało naszego mistrza.
      • fle_xx Re: Małysz: bo to złe skoki były... 28.11.04, 21:03
        > Pewnie sie pojawią tu glosy matołków, krytykujących Małysza itp.
        A co to już nie można skrytykować bo to święta krowa?? Małysz zgubił gdzieś
        forme (może za szybko przyszła?) to było widać w ostatnich konkursach letnich
        już... Ale mam nadzieje że to ... dobry znak. W poprzednim sezonie zaczał w
        Kussamo od dwóch drugich miejsc, ale to były miłe złego początki... A ja wam
        dzisiaj mówie że rewelacją sezonu będzie... Robert Mateja!
        • Gość: -?- Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.proxy.aol.com 28.11.04, 21:24
          Ten katar ciagnie sie juz dlugo. Dlaczego medyki ekipy nie potrafa wyleczyc?
          Jak wielu znas widzielismy wogule nie bylo w skoku walki. Forma !
          Co do obroncow Malysza. Adam Malysz za konkursy , skoki dostaje pieniadze.
          Czyli jest to jego "profesja" a krytyka sie slusznie nalezy.
          • Gość: M Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:57
            nie zauważyłeś WOGULE, że Adam sam siebie W OGÓLE skrytykował?
        • Gość: MAR Adam Małysz mistrzem jest. IP: *.wichrowe.net.pl 28.11.04, 21:29
          Adam pracuj spokojnie - jesteś Mistrzem Świata - więc masz wielu
          przeciwników,nie tylko na skoczni.
      • pitgd1964 Re: Małysz: bo to złe skoki były... 28.11.04, 21:55
        Podziwiam Pana Małysza za dotychczasowe osiągnięcia i sympatyczną osobowość.
        chciałbym żeby znów osiągał świetne wyniki. Jeśli nie....i tak będę podziwiał
        Jego kunszt.
        Pozdrawiam
      • Gość: Matylda Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 22:18
        Panie Adamie, nie jest Pan sam. My tu o naszym Mistrzu myślimy i życzymy z
        całego serducha szybkiego powrotu do formy; a że wróci to jest pewne na bank,
        Polski Narodowy. Leszek Balcerowicz wbrew pozorom wcale nie musi odejść, ale
        Adamowa forma MUSI przyjść. Dzisiaj wieczorem wysłaliśmy telegram do św.
        Piotra. Przez cały tydzien będzie piękna aura. A co Piotr obieca, to jest
        święte.

A tego nad wyraz przyjaznego ludziom Jenzora wsadziliśmy już do wora (trochę
        się szamotała bestia) i wyślemy go jutro do Trondheim pocztą lotniczą.
        Słyszeliśmy że wielu skoczków - a szczególnie Wikingowie - chętnie by
        skorzystała z podnóżka, bo ich piszczele bolą. Mamy nadzieję, że ten wór się
        przyda. Zawartość odpowiada doskonale przeznaczeniu.

Do zobaczenia w Trondheim "end dont łorry, bi heppi", jak to mawiali drzewiej
        starzy Polanie, a Jasio Kochanowski przełożył na giętki j. polski.
      • Gość: Pasta bo to zła kobieta była ta iza:) IP: *.f / *.pl 29.11.04, 01:03
        he
      • Gość: ukk98 Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:13
        Adam i tak wiem ze wygrasz :D
      • Gość: RaptoR Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 08:24
        Jeszcze sie, Adas popiszesz ^^ Wierzymy w ciebie ^^
        • Gość: merlin Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:22
          NIie rozumiem niektorych "forumowiczow ". Czyzby stracili resztki (jesli
          wogole ja maja) przyzwoitosci i pracowicie "kopia lezacego" ? A dlaczego nikt
          nie probuje zastanowic sie, dlaczego jest tak, a nie inaczej ? Moim zdaniem
          glowna wine ponosza PZN i Tajner !!
          Sprobuje to uzasadnic. Kiedy zaczela sie sukcesy Malysza ? Kto pamieta, to wie,
          ze od momentu gdy Tajner wraz ze skoczkami wyjechal na 3 miesiace do Finlandii,
          gdzie trenowano razem z Finami, ktorych wowczas prowadzil Kojonkoski . I
          podejrzewam, ze osiagniecia Malysza w duzej mierze sa jego zasluga, ze on
          podpowiadal Tajnerowi jak trenowac zawodnikow!! Potem zaczelo sie bezpardonowa
          eksploatacja Malysza. Dlaczego nie reagowali na to zarowno Tajner, jak i PZN ?
          Nie wiem, to ich slodka tajemnica !!Ale dlaczego nikt ich o to nie zapyta ? Do
          wyczerpujacej eksploatacji doszly inne problemy. Tajner poczul sie mezem
          opatrznosciowym i najlepszym trenerem. W efekcie - wlasciwie nie wiadomo
          dlaczego (a moze wlasnie dlatego - kiedy nie wiadomo o co chodzi, to zawsze
          chodzi o pieniadze) odsunal od pracy z Malyszem zarowno psychologa jak i
          fizjologa , panow Blechacza i Zoledzia . I prosze sobie przypomniec - od tego
          momentu zaczal sie "zjazd" Malysza po rowni pochylej !! Odsuniecie Tajnera w
          ub. roku bylo tylko proba zrzucenia z siebie przez PZN wspolodpowiedzialnosci
          za popelnione bledy . Czy Kutinowi uda sie naprawic te bledy ? Watpie!!! Malysz
          jest coraz starszy i mlodzi beda go rugowac . Niestety nie nasi, bo efekty
          pracy Tajnera z reszta tzw. kadry okazaly sie oplakane , co widac bylo przez
          caly okres pracy z nimi. Postawienie TYLKO na Malysza zaowocowalo tym, ze gdy
          on sie powoli wypala, nie ma nikogo, kto moglby go zastapic. I przy takiej
          pityce PZN dlugo go nie znajdzieny, podczas gdy rywale co rusz odkrywaja nowe
          talenty. Dosc wspomniec Morgensterna. w ub. sezonach Hannawalda , mlodych
          Finow , nie mowiac o Norwegach. Postawienie na jednego konia owocuje
          jego "zarznieciem". I to stalo sie z Malyszem . Za to on nie odpowiada i trudno
          miec do niego pretensje . Jeszcze raz powtarzam ; WINNI SA PZN I TAJNER 11111
          • lalka_01 Re: Małysz: bo to złe skoki były... 29.11.04, 11:52
            Kuttin jest trenerem nie od wczoraj, a i tak winny jest...Tajner. Bardzo
            ciekawa teoria. Rozumiem ze dotyczy rowniez mistrza swiata juniorow Mateusza
            Rutkowskiego...
          • Gość: AJA Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: 156.17.101.* 29.11.04, 12:49
            Jestem tego samego zdania. Sądzę, że panowie bardziej zajęli się tym
            ażeby "kura" znosiła "złote jaja" conajmniej dwa razy dziennie, aniżeli nią
            samą.
            Przepraszam Małysza za porównanie, ale jestem przekonana, że rozgrywki ile komu
            da się z niego wyciągnąc forsy, doprowadziły do tego do czego doszło.
            Jeśli ideały sportowe zastępuje się bezpardonowym rozliczaniem sportowca z kasy
            to zabija się w nim ducha walki.
            Dlaczego nie znalazły się pieniądze na treninngi na K-120, dlaczego Małysz sam
            dzwiga swój sprzęt i martwi się o jego przygotowanie w czasie zawodów? Ano
            dlatego,że Panom bardziej chodzi o kasę dla siebie aniżeli o Małysza. Tyle
            tylko, że następcy długo nie będzie, a "korytko" może szybko zostać puste.
            Zresztą następca po takich doświadczeniach zapewne inaczej się "ustawi".
            Ot! i wtedy będzie przykrość, Panowie bonzowie z PZN!
      • Gość: Wojownik Mistrz Małysz IP: 62.29.248.* 29.11.04, 10:11
        Tyle dostarczył nam radości, że chwilowy spadek formy darujemy. Nawet jak wygra
        tylko jeden konkurs, ten w Zakopanem.
      • Gość: sam Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.arcor-ip.net 29.11.04, 10:21
        Adam przyjdzie znów do przodu, trzymammy kciuki
      • Gość: Jarek Małysz jest skończony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:42
        A szczytem głupoty jest osiągnięcie szczytu formy na środek lata! ręce opadaja!
      • Gość: Seve ADAM , nie denerwuj z takim skakaniem, masz byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:50
        ADAM , nie denerwuj z takim skakaniem, masz byc przynajmniej na podium.
      • Gość: nie zalogowany Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:52
        panie adamie ! ,że kibice są teraz zawiedzeni ?....trudno ,nie zawsze wszystko
        się udaje ..i najlepsza kucharka może czasem przesolić zupę.
      • Gość: kibic Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.pl / *.foke.pl 29.11.04, 12:07
        Panie Adamie - jest dobrze, niech sie Pan nie stresuje...pokazał już Pan co
        potrafi!!!
      • Gość: AJA A ja będę... IP: 156.17.101.* 29.11.04, 12:32
        A ja będę Małysza oglądać nawet na spacerze. Nikt jak dotychczas nie dostarczył
        mi tyle radości, satysfakcji i nie dał powodów do dumy.
        Napoleon w rezultacie przegrał, ale do dziś się o nim mówi, podziwia i uważa za
        jegnego z geniuszy strategii wojskowej. Na stałe wpisał się w historię Świata.
        Dla mnie w skokach narciarskich takim jest Adam Małysz i wierzę, że nie
        podzieli losu Napoleona. Chyba, że nasi rodacy, nie pomni zasług nie wybaczą
        ewentualnych potknięć czy nawet klęski i zaszczują chłopaka.
        Panie Adamie! Głowa do góry, kochamy Pana niezależnie od osiągnięc. Dla nas
        jest Pan wciąż wojującym Napoleonem. Dziękujemy za dotychczas, a jeśli będzie
        więcej będziemy poprostu się cieszyć, jeśli mniej - zrozumiemy i dalej będziemy
        podziwiać.
        To, czego Pan dotychczas dokonał powinno budzić szacunek a nie napastliwość
        idiotycznych pytań ze strony dziennikarzy deprecjonujących wszystko to czym
        możemy się dzięki Panu szczycić.
        Pozdrawiam serdecznie
        Wielbicielka skoków narciarskich - wyłącznie dzięki Panu!
        • lalka_01 Re: A ja będę... 29.11.04, 13:06
          dziennikarze sa jakby... m.in. od tego, zeby pytac. Od pisania "jest
          dobrze" "kochany panie Adamie" sa fani.
          • Gość: AJA AJA do lalki_01 IP: 156.17.101.* 29.11.04, 15:17
            Słuszna uwaga. Jestem fanką. Dziennikarze... no cóż. Różnie i różne można
            zadawać pytania, zależy od profesjonalizmu i klasy dziennikarza. Z tym jest
            niestety jak z aktualnymi skokami pana Adama, a czasem gorzej.
            Cenię tych dziennikarzy, których pytania prowokują naprawdę do wysiłku
            myślowego tych, którzy powinni wyciągać z tych pytań wnioski.
            Dociekliwośc dziennikarska winna docierać do faktycznych przyczyn, ewentualnego
            wskazywania odpowiedzialnych - jak w tym przypadku PZN (vide wypowiedź merlina).
            Pytania powierzchowne, pod publiczkę nie wzbudzaja mojego zainteresowania.
            Przypisuję je raczej innego rodzaju, nazwijmy je "czasopismom" - kto z kim,
            kiedy i jak.
            Małostkowość może jest chwytliwa, ale niekoniecznie ciekawa.
            Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: ted Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: 195.205.7.* 29.11.04, 13:16
        Kilka lat temu Widhedzl też się wyskakał w letnich konkursach a w zimie była
        klapa.....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka