Gość: kibic IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.11.04, 19:10 Trzymaj sie Adam! Nawet, jesli nie wrocisz na szczyt to nic... Pewnie sie pojawią tu glosy matołków, krytykujących Małysza itp. Ale nic to... bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tonio Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.aster.pl 28.11.04, 19:12 ja chce do kadry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak TAJNER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:44 gdzie są wszyscy ci co tak narzekali na tajnera i mówili że jest kiepskim trenerem i że z nowym trenerem małysz i inni będą lepiej skakać i co teraz powiecie tajner wroc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Rudzki Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:12 Dajmy spokój Małyszowi. Teraz kibicujmy naszym siatkarzom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannawald Spoko, spoko będzie dobrze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:21 Spoko, spoko, będzie dobrze Panie Adamie, czekamy na następne skoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małyszomaniak Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:23 Adam nie przejmuj się! Cała Polska i tak jest z Tobą. Trzymamy kciuki i wierzymy, że będzie lepiej. Leć Adam leć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Małysz, ty cieciu IP: *.chello.pl 28.11.04, 19:41 kompromitujesz Polskę, zasrany konusie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Małysz, ty cieciu IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 21:02 popracuj nad kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking mandy, slow brak na taka beznadzieje jak ty IP: *.ang.sth.bostream.se 29.11.04, 00:39 Sam siebie kompromitujesz, swoja rodzine tez. Co ty osiagnales takiego, ze Adamowi bluzgasz? Wez sie dobrze zastanow nastepnym razem zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabuk Re: mandy, slow brak na taka beznadzieje jak ty IP: *.238.99.89.adsl.inetia.pl 29.11.04, 16:38 Adamowi i Papieżowi nie można bluzgać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt ... dziennikarza, który nigdy dupy za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:44 ten wywiad to rodzaj zboczenia w wykonaniu dziennikarza, który nigdy dupy za wysoko od ziemi nie oderwał o własnych siłach, i w kółko męczy małysza tymi samymi pytaniami, ja bym z takimi leszczami nie rozmawiał, niedobrze się robi po tym co tu można przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ... dziennikarza, który nigdy dupy za IP: *.ztpnet.pl 28.11.04, 20:00 Jakiś dziwny ten dziennikarz... W sumie mam wrażenie, że gorszy niż kilku "ciarachów" wypowiadających się w tym wątku... Od...cie się od Adama... Jest W I E L K I. Czy tego chcecie czy nie..... Nawet jeśli do końca swojej kariery nie będzie się kwalifikował do 30 czy 50-tki to za to co osiągnął do tej pory bedzie N A P R A W D E W I E L K I....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbolio Re: Spokojnie Adaś IP: 83.144.122.* 28.11.04, 19:48 Nie daj sie wyprowadzić z równowagi,forma bedzie już niebawem.Jestem tego pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:53 no nie ma szczęścia nasz ajdol. kombinezon zły, narty złe i wiatr w plecy - pechowiec. no i ostatnie 2 miesiące skakał na skoczniach K-90 TO PO CH.. MU ROZUM I TRENER JAK NIE WIEDZĄ, ŻE PUCHAR SWIATA ODBYWA SIĘ NA K-120 palanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:54 Palantem to ty jesteś, palancie!!! Troszkę poczytaj, posłuchaj i dopiero zabieraj głos, polaku-katoliku pieprzony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antistar Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.crowley.pl 28.11.04, 22:28 Ja pretensji do niego nie mam, że słabo skacze. Tylko po co się tyle tłumaczy. Tak jakby chciał powiedzieć: "Nie odchodźcie od telewizorów, za tydzień będę już daleko latał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: pech ! tylko Ahonenowi 4 razy zawiało :( IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 23:42 Gość portalu: antistar napisał(a): > Ja pretensji do niego nie mam, że słabo skacze. Tylko po co się tyle tłumaczy. > Tak jakby chciał powiedzieć: "Nie odchodźcie od telewizorów, za tydzień będę > już daleko latał". Jeżeli jest przeprowadzany wywiad ze sportowcem to są zadawane pytania, a jak zadawane są pytania to się na nie odpowiada. Nic więcej. A przed telewizorami zasiadamy dobrowolnie, nikt nikogo końmi do niego nie ciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Dywagacje A. M. IP: *.interecho.com / *.interecho.com 28.11.04, 20:23 Nie wierzę,że Małysz użył słowa "dywagować" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr I wszystko jasne...To ten katar-kapało na tory ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 20:46 przed nartami i hamowało naszego mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Małysz: bo to złe skoki były... 28.11.04, 21:03 > Pewnie sie pojawią tu glosy matołków, krytykujących Małysza itp. A co to już nie można skrytykować bo to święta krowa?? Małysz zgubił gdzieś forme (może za szybko przyszła?) to było widać w ostatnich konkursach letnich już... Ale mam nadzieje że to ... dobry znak. W poprzednim sezonie zaczał w Kussamo od dwóch drugich miejsc, ale to były miłe złego początki... A ja wam dzisiaj mówie że rewelacją sezonu będzie... Robert Mateja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -?- Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.proxy.aol.com 28.11.04, 21:24 Ten katar ciagnie sie juz dlugo. Dlaczego medyki ekipy nie potrafa wyleczyc? Jak wielu znas widzielismy wogule nie bylo w skoku walki. Forma ! Co do obroncow Malysza. Adam Malysz za konkursy , skoki dostaje pieniadze. Czyli jest to jego "profesja" a krytyka sie slusznie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:57 nie zauważyłeś WOGULE, że Adam sam siebie W OGÓLE skrytykował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Adam Małysz mistrzem jest. IP: *.wichrowe.net.pl 28.11.04, 21:29 Adam pracuj spokojnie - jesteś Mistrzem Świata - więc masz wielu przeciwników,nie tylko na skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
pitgd1964 Re: Małysz: bo to złe skoki były... 28.11.04, 21:55 Podziwiam Pana Małysza za dotychczasowe osiągnięcia i sympatyczną osobowość. chciałbym żeby znów osiągał świetne wyniki. Jeśli nie....i tak będę podziwiał Jego kunszt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 22:18 Panie Adamie, nie jest Pan sam. My tu o naszym Mistrzu myślimy i życzymy z całego serducha szybkiego powrotu do formy; a że wróci to jest pewne na bank, Polski Narodowy. Leszek Balcerowicz wbrew pozorom wcale nie musi odejść, ale Adamowa forma MUSI przyjść. Dzisiaj wieczorem wysłaliśmy telegram do św. Piotra. Przez cały tydzien będzie piękna aura. A co Piotr obieca, to jest święte. A tego nad wyraz przyjaznego ludziom Jenzora wsadziliśmy już do wora (trochę się szamotała bestia) i wyślemy go jutro do Trondheim pocztą lotniczą. Słyszeliśmy że wielu skoczków - a szczególnie Wikingowie - chętnie by skorzystała z podnóżka, bo ich piszczele bolą. Mamy nadzieję, że ten wór się przyda. Zawartość odpowiada doskonale przeznaczeniu. Do zobaczenia w Trondheim "end dont łorry, bi heppi", jak to mawiali drzewiej starzy Polanie, a Jasio Kochanowski przełożył na giętki j. polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:13 Adam i tak wiem ze wygrasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaptoR Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 08:24 Jeszcze sie, Adas popiszesz ^^ Wierzymy w ciebie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:22 NIie rozumiem niektorych "forumowiczow ". Czyzby stracili resztki (jesli wogole ja maja) przyzwoitosci i pracowicie "kopia lezacego" ? A dlaczego nikt nie probuje zastanowic sie, dlaczego jest tak, a nie inaczej ? Moim zdaniem glowna wine ponosza PZN i Tajner !! Sprobuje to uzasadnic. Kiedy zaczela sie sukcesy Malysza ? Kto pamieta, to wie, ze od momentu gdy Tajner wraz ze skoczkami wyjechal na 3 miesiace do Finlandii, gdzie trenowano razem z Finami, ktorych wowczas prowadzil Kojonkoski . I podejrzewam, ze osiagniecia Malysza w duzej mierze sa jego zasluga, ze on podpowiadal Tajnerowi jak trenowac zawodnikow!! Potem zaczelo sie bezpardonowa eksploatacja Malysza. Dlaczego nie reagowali na to zarowno Tajner, jak i PZN ? Nie wiem, to ich slodka tajemnica !!Ale dlaczego nikt ich o to nie zapyta ? Do wyczerpujacej eksploatacji doszly inne problemy. Tajner poczul sie mezem opatrznosciowym i najlepszym trenerem. W efekcie - wlasciwie nie wiadomo dlaczego (a moze wlasnie dlatego - kiedy nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniadze) odsunal od pracy z Malyszem zarowno psychologa jak i fizjologa , panow Blechacza i Zoledzia . I prosze sobie przypomniec - od tego momentu zaczal sie "zjazd" Malysza po rowni pochylej !! Odsuniecie Tajnera w ub. roku bylo tylko proba zrzucenia z siebie przez PZN wspolodpowiedzialnosci za popelnione bledy . Czy Kutinowi uda sie naprawic te bledy ? Watpie!!! Malysz jest coraz starszy i mlodzi beda go rugowac . Niestety nie nasi, bo efekty pracy Tajnera z reszta tzw. kadry okazaly sie oplakane , co widac bylo przez caly okres pracy z nimi. Postawienie TYLKO na Malysza zaowocowalo tym, ze gdy on sie powoli wypala, nie ma nikogo, kto moglby go zastapic. I przy takiej pityce PZN dlugo go nie znajdzieny, podczas gdy rywale co rusz odkrywaja nowe talenty. Dosc wspomniec Morgensterna. w ub. sezonach Hannawalda , mlodych Finow , nie mowiac o Norwegach. Postawienie na jednego konia owocuje jego "zarznieciem". I to stalo sie z Malyszem . Za to on nie odpowiada i trudno miec do niego pretensje . Jeszcze raz powtarzam ; WINNI SA PZN I TAJNER 11111 Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Małysz: bo to złe skoki były... 29.11.04, 11:52 Kuttin jest trenerem nie od wczoraj, a i tak winny jest...Tajner. Bardzo ciekawa teoria. Rozumiem ze dotyczy rowniez mistrza swiata juniorow Mateusza Rutkowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: 156.17.101.* 29.11.04, 12:49 Jestem tego samego zdania. Sądzę, że panowie bardziej zajęli się tym ażeby "kura" znosiła "złote jaja" conajmniej dwa razy dziennie, aniżeli nią samą. Przepraszam Małysza za porównanie, ale jestem przekonana, że rozgrywki ile komu da się z niego wyciągnąc forsy, doprowadziły do tego do czego doszło. Jeśli ideały sportowe zastępuje się bezpardonowym rozliczaniem sportowca z kasy to zabija się w nim ducha walki. Dlaczego nie znalazły się pieniądze na treninngi na K-120, dlaczego Małysz sam dzwiga swój sprzęt i martwi się o jego przygotowanie w czasie zawodów? Ano dlatego,że Panom bardziej chodzi o kasę dla siebie aniżeli o Małysza. Tyle tylko, że następcy długo nie będzie, a "korytko" może szybko zostać puste. Zresztą następca po takich doświadczeniach zapewne inaczej się "ustawi". Ot! i wtedy będzie przykrość, Panowie bonzowie z PZN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojownik Mistrz Małysz IP: 62.29.248.* 29.11.04, 10:11 Tyle dostarczył nam radości, że chwilowy spadek formy darujemy. Nawet jak wygra tylko jeden konkurs, ten w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.arcor-ip.net 29.11.04, 10:21 Adam przyjdzie znów do przodu, trzymammy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Małysz jest skończony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:42 A szczytem głupoty jest osiągnięcie szczytu formy na środek lata! ręce opadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seve ADAM , nie denerwuj z takim skakaniem, masz byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:50 ADAM , nie denerwuj z takim skakaniem, masz byc przynajmniej na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zalogowany Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:52 panie adamie ! ,że kibice są teraz zawiedzeni ?....trudno ,nie zawsze wszystko się udaje ..i najlepsza kucharka może czasem przesolić zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: *.pl / *.foke.pl 29.11.04, 12:07 Panie Adamie - jest dobrze, niech sie Pan nie stresuje...pokazał już Pan co potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA A ja będę... IP: 156.17.101.* 29.11.04, 12:32 A ja będę Małysza oglądać nawet na spacerze. Nikt jak dotychczas nie dostarczył mi tyle radości, satysfakcji i nie dał powodów do dumy. Napoleon w rezultacie przegrał, ale do dziś się o nim mówi, podziwia i uważa za jegnego z geniuszy strategii wojskowej. Na stałe wpisał się w historię Świata. Dla mnie w skokach narciarskich takim jest Adam Małysz i wierzę, że nie podzieli losu Napoleona. Chyba, że nasi rodacy, nie pomni zasług nie wybaczą ewentualnych potknięć czy nawet klęski i zaszczują chłopaka. Panie Adamie! Głowa do góry, kochamy Pana niezależnie od osiągnięc. Dla nas jest Pan wciąż wojującym Napoleonem. Dziękujemy za dotychczas, a jeśli będzie więcej będziemy poprostu się cieszyć, jeśli mniej - zrozumiemy i dalej będziemy podziwiać. To, czego Pan dotychczas dokonał powinno budzić szacunek a nie napastliwość idiotycznych pytań ze strony dziennikarzy deprecjonujących wszystko to czym możemy się dzięki Panu szczycić. Pozdrawiam serdecznie Wielbicielka skoków narciarskich - wyłącznie dzięki Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: A ja będę... 29.11.04, 13:06 dziennikarze sa jakby... m.in. od tego, zeby pytac. Od pisania "jest dobrze" "kochany panie Adamie" sa fani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA AJA do lalki_01 IP: 156.17.101.* 29.11.04, 15:17 Słuszna uwaga. Jestem fanką. Dziennikarze... no cóż. Różnie i różne można zadawać pytania, zależy od profesjonalizmu i klasy dziennikarza. Z tym jest niestety jak z aktualnymi skokami pana Adama, a czasem gorzej. Cenię tych dziennikarzy, których pytania prowokują naprawdę do wysiłku myślowego tych, którzy powinni wyciągać z tych pytań wnioski. Dociekliwośc dziennikarska winna docierać do faktycznych przyczyn, ewentualnego wskazywania odpowiedzialnych - jak w tym przypadku PZN (vide wypowiedź merlina). Pytania powierzchowne, pod publiczkę nie wzbudzaja mojego zainteresowania. Przypisuję je raczej innego rodzaju, nazwijmy je "czasopismom" - kto z kim, kiedy i jak. Małostkowość może jest chwytliwa, ale niekoniecznie ciekawa. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Małysz: bo to złe skoki były... IP: 195.205.7.* 29.11.04, 13:16 Kilka lat temu Widhedzl też się wyskakał w letnich konkursach a w zimie była klapa..... Odpowiedz Link Zgłoś