Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chelsea - Barcelona na zdjęciach

08.03.05, 22:44
    żegnaj Barcelono! :( będziemy tęsknić
    Obserwuj wątek
      • Gość: katalonczyk AAAAUUUUUUUUUU!!!!!!............:-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:53
        mecz fantastyczny, niebiescy grali naprawde dobrze, ale rozum nie stłumi
        żalu.....
      • Gość: blazej Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:55
        Ja mam przynajmniej nadziję że po takim czymś Collina (nie wiem czy tak sie
        pisze , ale malo mnie to akurat obchodzi) ten dziadek wyleci juz na zawsze...
        nie nie jak to jest w ogóle możliwe ... bardzo chciałem, żeby Barca wygrała i
        udowodniła, że prawdziwa piłka zawsze wygra z pieniędzmi ... ale może tak nie
        jest jednak... oby odpadli w 1/4 grrrr :p
        • Gość: dzekson2 Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:29
          błażej ?????????to ty tomaszu b takie głupoty wypisujesz???
      • Gość: To bylo pewnie !! Adios Barca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:55
        Adios !!
      • Gość: sensing Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 00:32
        Wielkie brawa dla The Blues!
        Putalona na kolanach i tak ma byc zawsze!
        C'mon Chelsea !!!!! Nobody can stop us. :)
      • Gość: steffan gdybym komus kibicowal to bym dostal zawalu!! IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 01:11
        to byl jeden z 4-5 najlepszych meczy jakie widzialem w zyciu. przez LITOSC nie
        wspomne o polskiej pilce. calun milczenia, tak? LITOSC.
      • Gość: abc Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 01:51
        Świetny mecz ale do majstersztyku jakim było spotkanie Czechy-Holandia na Euro
        2004 trochę mu brakuje.
        Szkoda Barcy:(
      • Gość: Dresu Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 02:09
        No spotkanie było zaje...fajne!!! Daleko mu do Manchester - Bayern (finał Ligi
        Mistrzów sprzed paru lat), ale było dramatyczne. Najpierw Chelsea pojechała
        Barcę 3:0 trzema pięknymi kontrami, później przypadkowy karny i bramka
        kontaktowa i ... bramka Ronaldinho, której komentować nie trzeba. A na koniec -
        co najpiękniejsze - kapitan Niebieskich ustala wynik i gwarantuje im awans
        (chociaż Carvalho trzymał Valdeza, ale co tam.
        PS - Prawda, że bramkarz Barcelony jest cienki?
        • Gość: Y_Sam Re: Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:23
          I jak tu nie dopominać się o możliwość odtwarzania sędziom powtórek przed
          podjęciem decyzji? Decydująca bramka dla Chelsea padła po perfidnym
          przytrzymywaniu Valdesa przez Carvalho! Trudno tu winić Colinę, był spory tłok,
          mógł to przeoczyć, ale właśnie dlatego powinno się wprowadzić możliwość
          korzystania z magnetowidu !!!
          Sam mecz - niesamowity, trzeba być naprawdę iron-manem żeby tak orać przez całe
          90 minut, jestem pełen podziwu dla wszystkich aktorów tego wspaniałego widowiska.
          • Gość: Berthold Re: Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.77.classcom.pl 11.03.05, 21:26
            a w a klasie tez
      • Gość: shooby Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 07:25
        nedzne te zdjecia
        • Gość: marjus Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.red-82-158-168.user.auna.net 09.03.05, 13:48
          piekny mecz , duzo cierpienia Valdes -to wspanialy bramkarz - nie ocenia sie
          tylko po jednym meczu warto sledzic wszystkie mecze Baçy w lidze hiszpañskiej
          tez, VISCA BARÇA chociaz mieszkam w Madrycie
        • Gość: marjus Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.red-82-158-168.user.auna.net 09.03.05, 13:49
          azulgrana son mejores
      • Gość: kbkaK Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:02
        Zagadka: kto bardzo się starał popsuć całą przyjemność oglądania widowiska, ale
        przegrał z piłkarzami?
        • Gość: gismo Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:17
          shpaq
      • Gość: Najdek Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:39
        Za rok tez jest Liga Mistrzów . Bye Barca Hi Hi
      • Gość: maku Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.btk.net.pl 09.03.05, 16:14
        To był świetny mecz!!! Gdy Barsa strzeliła dwie bramki przegrywając już 0:3 to
        byłem pewny, że wygra. Szkoda zmarnowanych szans. To spotkanie dowodzi tezy, że
        mając pięniądze możesz wszystko.
        • Gość: Miki Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.aster.pl 09.03.05, 17:35
          Takie mecze to ja lubię oglądać. Gdy było 3:0 dla Chelsea, to byłem pewny, że
          to będzie nokaut. Ale Barcelona to prawdziwi profesjonaliści. Dla nich nie ma
          beznadziejnych sytuacji, tylko walczą do końca.
          Szkoda tylko, że sędzia Colina popełnił błąd, który w zasadzie zadecydował o
          awansie Chelsea. Bo moim zdaniem faul Ricardo Carvalho na Valdesie był
          ewidenstny. Ale to już chyba reguła, że Colina w ważnych meczach popełnia
          kardynalne błędy.

Pozdrawiam kibiców.
      • Gość: t@dic bardzo ciekawa kolejnośc zdjęć,czy Ronaldinho ... IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 09.03.05, 18:24
        ...strzeloł pierwsza bramkę tego meczu,panowie dziennikarze?
      • Gość: andre Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:31
        dodajcie jak macie zdjęcie jak Carvalho trzyma Valdesa przy bramce Terry'ego
      • Gość: ania Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.eia.pl 11.03.05, 13:36
        chelsea górą!!!
      • termos_w_krotkich_skarpetkach Jeszcze tylko dwa mecze Chelsea w LM 11.03.05, 23:16
        I odpadają.
        Obojętne kogo trafią to przegrają!
        Wspomnicie moje słowa.
      • owca_legia Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach 12.03.05, 12:00
        Barca byla lepsza
      • sebastiangrabarczyk Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach 13.03.05, 22:08
        Collina oszukałeś Barce 4 bramka po faulu na Valdesie... Barca i tak jest
        najlepsza
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka