proocent 08.03.05, 22:44 żegnaj Barcelono! :( będziemy tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katalonczyk AAAAUUUUUUUUUU!!!!!!............:-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:53 mecz fantastyczny, niebiescy grali naprawde dobrze, ale rozum nie stłumi żalu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazej Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:55 Ja mam przynajmniej nadziję że po takim czymś Collina (nie wiem czy tak sie pisze , ale malo mnie to akurat obchodzi) ten dziadek wyleci juz na zawsze... nie nie jak to jest w ogóle możliwe ... bardzo chciałem, żeby Barca wygrała i udowodniła, że prawdziwa piłka zawsze wygra z pieniędzmi ... ale może tak nie jest jednak... oby odpadli w 1/4 grrrr :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:29 błażej ?????????to ty tomaszu b takie głupoty wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To bylo pewnie !! Adios Barca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:55 Adios !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensing Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 00:32 Wielkie brawa dla The Blues! Putalona na kolanach i tak ma byc zawsze! C'mon Chelsea !!!!! Nobody can stop us. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan gdybym komus kibicowal to bym dostal zawalu!! IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 01:11 to byl jeden z 4-5 najlepszych meczy jakie widzialem w zyciu. przez LITOSC nie wspomne o polskiej pilce. calun milczenia, tak? LITOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 01:51 Świetny mecz ale do majstersztyku jakim było spotkanie Czechy-Holandia na Euro 2004 trochę mu brakuje. Szkoda Barcy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresu Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 02:09 No spotkanie było zaje...fajne!!! Daleko mu do Manchester - Bayern (finał Ligi Mistrzów sprzed paru lat), ale było dramatyczne. Najpierw Chelsea pojechała Barcę 3:0 trzema pięknymi kontrami, później przypadkowy karny i bramka kontaktowa i ... bramka Ronaldinho, której komentować nie trzeba. A na koniec - co najpiękniejsze - kapitan Niebieskich ustala wynik i gwarantuje im awans (chociaż Carvalho trzymał Valdeza, ale co tam. PS - Prawda, że bramkarz Barcelony jest cienki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:23 I jak tu nie dopominać się o możliwość odtwarzania sędziom powtórek przed podjęciem decyzji? Decydująca bramka dla Chelsea padła po perfidnym przytrzymywaniu Valdesa przez Carvalho! Trudno tu winić Colinę, był spory tłok, mógł to przeoczyć, ale właśnie dlatego powinno się wprowadzić możliwość korzystania z magnetowidu !!! Sam mecz - niesamowity, trzeba być naprawdę iron-manem żeby tak orać przez całe 90 minut, jestem pełen podziwu dla wszystkich aktorów tego wspaniałego widowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berthold Re: Blue is the colour, football is the game!!! IP: *.77.classcom.pl 11.03.05, 21:26 a w a klasie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shooby Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 07:25 nedzne te zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjus Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.red-82-158-168.user.auna.net 09.03.05, 13:48 piekny mecz , duzo cierpienia Valdes -to wspanialy bramkarz - nie ocenia sie tylko po jednym meczu warto sledzic wszystkie mecze Baçy w lidze hiszpañskiej tez, VISCA BARÇA chociaz mieszkam w Madrycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjus Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.red-82-158-168.user.auna.net 09.03.05, 13:49 azulgrana son mejores Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbkaK Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:02 Zagadka: kto bardzo się starał popsuć całą przyjemność oglądania widowiska, ale przegrał z piłkarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gismo Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:17 shpaq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najdek Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:39 Za rok tez jest Liga Mistrzów . Bye Barca Hi Hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.btk.net.pl 09.03.05, 16:14 To był świetny mecz!!! Gdy Barsa strzeliła dwie bramki przegrywając już 0:3 to byłem pewny, że wygra. Szkoda zmarnowanych szans. To spotkanie dowodzi tezy, że mając pięniądze możesz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.aster.pl 09.03.05, 17:35 Takie mecze to ja lubię oglądać. Gdy było 3:0 dla Chelsea, to byłem pewny, że to będzie nokaut. Ale Barcelona to prawdziwi profesjonaliści. Dla nich nie ma beznadziejnych sytuacji, tylko walczą do końca. Szkoda tylko, że sędzia Colina popełnił błąd, który w zasadzie zadecydował o awansie Chelsea. Bo moim zdaniem faul Ricardo Carvalho na Valdesie był ewidenstny. Ale to już chyba reguła, że Colina w ważnych meczach popełnia kardynalne błędy. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t@dic bardzo ciekawa kolejnośc zdjęć,czy Ronaldinho ... IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 09.03.05, 18:24 ...strzeloł pierwsza bramkę tego meczu,panowie dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:31 dodajcie jak macie zdjęcie jak Carvalho trzyma Valdesa przy bramce Terry'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach IP: *.eia.pl 11.03.05, 13:36 chelsea górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
termos_w_krotkich_skarpetkach Jeszcze tylko dwa mecze Chelsea w LM 11.03.05, 23:16 I odpadają. Obojętne kogo trafią to przegrają! Wspomnicie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_legia Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach 12.03.05, 12:00 Barca byla lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiangrabarczyk Re: Chelsea - Barcelona na zdjęciach 13.03.05, 22:08 Collina oszukałeś Barce 4 bramka po faulu na Valdesie... Barca i tak jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś