Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Olśnienie

IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 22.09.05, 05:41
    Listkiewicz nie jest smieszny, ON JEST CHORY PSYCHICZNIE.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ur Choroba LISTKIEWICZA IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 22.09.05, 05:44
        Listkiewicz nie jest smieszny, ON JEST CHORY PSYCHICZNIE.
      • Gość: ja I co? IP: 81.210.16.* 22.09.05, 11:30
        Rozeszło się po kościach? Jak zwykle w tym kraju hehe.
      • Gość: mumu Re: Olśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 01:30
        Oj trzeba zdjąć Listkiewicza ze stołka, którego tak mocno się trzyma. Choćby za cenę jego zniszczenia. Zawsze można zrobić drugi stołek.
      • Gość: gruda Re: Olśnienie IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 23.09.05, 09:11
        Pan Listkiewicz to niestety polityczny geniusz.
      • Gość: m Re: Olśnienie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:11
        to nie jest śmieszne - będą wciskać sponsorom ten kit, a że być może sponsorzy
        nie zawsze są na bieżąco i mało ich obchodzi coś poza ichnią marką, to pewnie
        dadzą się na to nabrać, ze ich firma uczestniczy, lub może uczestniczyć w czymś
        niezwykłym.
        Tak samo brzmią reklamy czy jakieś tam oferty wymyslone przez marketingowców i
        tak to pewnie należy traktować - to po prostu reklama.
      • Gość: dnx rzygac mi sie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:39
        Mozna mowic rozne rzeczy na wladze PZPN, ale takimi artykulami juz mi sie chce
        rzygac. Koles myslim, ze napisze pare banalnych zdan i juz cala polska musi o
        tym czytac. Wkurzaja mnie goscie, ktorzy przez nieograniczona irytacje chca
        pokazac jak to oni sie na pilce noznej znaja! CZemu GW ich zatrudnia?!
        • gromek1 Re: rzygac mi sie chce! 30.09.05, 14:16
          Najbardziej wkurzające jest to, że i Listkiewicz i Wołowski obrażają naszą
          ineligencję. Czy oni naprawdę myślą, że kibice i czytelnicy to debil?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka