Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich

IP: 87.206.218.* 12.02.06, 12:38
    Coz, wystep nie zacwycil, nic nowego.

Czego sie mozna bylo spodzieac
    Dla mnie ich wystep byl zenada
    coz, reklamy mc donalds nie pomogly
    Obserwuj wątek
      • Gość: anan Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: 87.206.218.* 12.02.06, 12:38
        Coz, wystep nie zacwycil, nic nowego.

Czego sie mozna bylo spodzieac
        Dla mnie ich wystep byl zenada
        Reklamy mc donalds nie pomogly
        • klimon To przez te frytki... 12.02.06, 12:54
          Bo były smażone na starym oleju...

Normlanie mi sie przypomnieli pilakzre z MŚ 2002
          • Gość: Acan Klan cieniaków, tylko szum robią wokół siebie... IP: *.spray.net.pl 12.02.06, 13:18
            • Gość: :-( Ale Żebrowski się zakwalifikował, tylko że ... IP: *.dsl.mindspring.com 12.02.06, 14:00
              ... on reprezentuje Francję :-(
              • Gość: hegemon® ostatnie miejsce to KOMPROMITACJA aniesłaby występ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:06
                tak mi sie zawsze wydawało

zwlaszcza na kilkudziesiecu zawodnikow
                • Gość: Acan CZEPIACIE SIĘ! MARCINKIEWICZ OBWIEŚCIŁBY SUKCES !! IP: *.spray.net.pl 12.02.06, 15:33
            • Gość: redaktor Re: Klan cieniaków, tylko szum robią wokół siebie IP: *.77.classcom.pl 12.02.06, 17:09
              to dziennikarze robią szum wokół braci i ich kuzynki po to żeby takie klany
              cieniaków jak ty i twoja rodzina mogły się czymś interesować. PROSTE
      • Gość: martek Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:02
        poszło im żle ale trzeba w nich wierzyć,bo to naprawdezdolni ludzie i jescze
        pokażą na co ich stac
      • Gość: maz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • slawkoju25 Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich 12.02.06, 13:07
        Więcej żarcia z McSyfu !!!!! Swoją drogą każdy nawet młody sportowiec nie
        powinien reklamowac tego żarcia.
        • Gość: +++++++++++ halfpipa - ciekawa konkurencja........ IP: *.chello.pl 12.02.06, 13:08
      • kozaczek3 Pewnikiem nasi sportowcy nie czytają modlitewnika 12.02.06, 13:11
        Proszę naszego czarownika o zdyscyplinowanie naszych sportowców, a jego samego o bardziej gorliwe modły o wstawiennictwo Guru watykańskiego do swego szefa.
        Niemieccy sportowcy mają już dwa medale, ale temu się nie dziweię, wszak Paparacci ma takie pochodzenie i za swoich będzie się wstawiał u szefa.
        Może nasi sportowcy podprowadzą niemieckim ich modlitewniki, zanim Guru się kapnie to złapiemy jakiś brązowy medal.
        Amen
        • Gość: mr hankey dobry wystep!! calkiem niezly!! IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 12.02.06, 13:17
          yeah! ale karneli sie do wloch, zakupy zrobili, troche kasy z reklam
          jest i to na wsi styknie! yeah a co tam olimpiada! na uzywana fure
          bedzie i zawsze sie na wiejskiej dysce zaimponuje
          yeah
          dobry wystep, calkiem niezly :)
          • Gość: tadgh Re: dobry wystep!! calkiem niezly!! IP: *.customer.bit.nl 12.02.06, 13:21
            Wlasnie za takie osoby - jak autor postu powyzej - Polacy musza sie wstydzic w
            Holandii.
            Glaby, ktore nawet nie mowia po niderlandzku, ciulaja eurosy, wracaja do Polski
            i szpanuja.
            • Gość: mr hankey Re: dobry wystep!! calkiem niezly!! IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 12.02.06, 13:36
              lol zalosny jestes chlopaku i nie masz pojecia co to ironia :)
              wlasnie zlewam z bylejactwa, ktore akurat bardziej adekwatne jest w przypadku
              pilkarzy :)
              a o mojej pracy wiesz tyle, ile wynika ze statystyk albo z tego, co widzisz
              dookola :)
              nie kazdy jednak musi byc ciulaczem z niemieckim paszportem :)
              tym bardziej nie masz prawa pajacowac i pisac o tym, ze ktos sie musi, albo nie
              musi za mnie wstydzic :)
          • Gość: cieszyniok Re: dobry wystep!! calkiem niezly!! IP: *.77.classcom.pl 12.02.06, 16:35
            ligoccy są z powiatu cieszyńskiego małysz, śliż,gwizdoń, krężelok również,
            nawet kowalczyk choć jest z limanowej to trenuje w wiśle. byłeś kiedyś u nas
            ignorancie, tu wiejskich dyskotek nie ma. sam masz mocherowy beret i pies ci z
            dupy wystaje. a z resztą to co ja będę gadał z ludzmi jak i tak wszyscy wolą
            pasjonować się pływaniem i otylią. może któryś z ligockich powińien kogoś zabić
            żeby go wszyscy kochali? a tak na marginesie to w polsce nie ma ani jednego
            trenera "snołbordu" a to i tak nie przeszkodziło paulinie w wygraniu mś
            juniorek, pś i w zajęciu 11 miejsca na "xgejm" czyli olimpiadzie sportów
            ekstremalnych. nie no sorry zdenerwowałem sie

• Gość: BLE@BLE.PL widocznie cały czas myśleli o pipie - stąd to IP: *.chello.pl 12.02.06, 13:27
          rozprężenie
        • Gość: pako kozaczek masz jakiś problemNie zatruwaj nas sobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:38
      • Gość: ja_wojtek Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:35
        To kolejny dowód na nasz pseudo wysoki poziom i bałwochwalczy zachwyt nad miernotą
        • Gość: snołbord Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.ztpnet.pl 12.02.06, 13:40
          Hmm... Z jednej strony niby liczy się udział, ale... Przed chwilą mówili w
          radiu, że Mateusz zajął ostatnie miejsce. A może na następne Igrzyska ja bym
          pojechał?? Też sobie chętnie pojadę na taką wycieczkę, a i miejsce zajmę nie
          gorsze - startując na desce do prasowania :-P
      • clk Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich 12.02.06, 13:43
        Dla mnie to wstyd.
        Pojechac na olimpiade sie "polansowac".
        I zajac ostatnie miejsce.

A taaaakie były "nadzieje" wypowiedzi Mateusza Ligockiego o jego formie.

Ciekawe, co pokaze pani Ligocka.

Caly ten klan ligockich to towarzystwo wzajemnej adoracji, na tle swiata
        wypadaja miernie, tylko w Polsce "bylyszcza"
        • Gość: LNG Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: 213.199.207.* 12.02.06, 13:56
          masz pretensje do nich ze blyszcza w kraju? no tak w sumie to nie powinni sie
          wybijac byc tak slabi jak cala reszta. a zarobic kase na reklamie dla mc to juz
          wogole skandal. powinni pracowac w mc zeby zarobic jak porzadni ludzie. ludzie
          zastanowcie sie nad tym co piszecie. ;/
          • clk Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich 12.02.06, 14:23
            nie, to co mowia, to co robia to 2 rozne rzeczy
        • Gość: www Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.aster.pl 12.02.06, 15:03
          Mnie też się nie podobało, ale pamiętajcie, że Mateusz jeśli ma coś zrobić, to w
          snowcrossie, a nie tutaj. W half-pipe jakiekolwiek nadzieje można było wiązać
          tylko z Pauliną.
        • Gość: lol Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.ghnet.pl 12.02.06, 15:05
          Mateusz startując w HP miał się nabawić kontuzji, ani trochę nie ryzykować -
          takie było podejście. Dla Matysa liczy się na tej Olompiadzie TYLKO i
          WYŁĄCZNIE - BOARDERCROSS !!!
          Brelok zakwalifikował się w ostatnim momencie, młody jest, wszystko przed nim,
          fajnie że wogóle wystartował, marzenie każdego sportowca. II przejazd miał
          bardzo dobry, jeśli ktoś uważa inaczej jest laikiem.
      • Gość: Autor, autor Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:57
        Jakoś nie przypominam sobie, aby ktoś ich wymieniał w gronie faworytów do czegokolwiek, więc nie rozumiem co się tak ludzie podniecają. Jeżeli ktoś liczy jeszcze na jakieś dobre miejsca (dobre miejsce to miejsce medalowe) naszych na olimpiadzie to proponuję się obudzić, bo inaczej nerwy się straci, żółci naprodukuję i durnoty się zachce pisać na forum, o tym "jacy to ci nasi sportowcy beznadziejni..." - przecież to nie rzecz nowa, że w Polsce sporty zimowe nikogo nie obchodzą, więc po co nam też dobre w nich wyniki.
        • Gość: gdr Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:55
          A ja sobie przypominam.. w czwartek okolo polnoc w programie olimpijskim
          niejaki Andrzej Person, dawniej dziennikarz i komentor sportowy, dzis pseudo
          senator, stwierdzil, ze ze wzgledu na swoja liczebnosc "klan Ligockich" to
          jedna z czterech medalowych szans.. Pozostale wg niego to Malysz, Sikora i
          Kowalczyk.
          • Gość: autor, autor Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:36
            Jakieś szanse ma Paulina Ligocka i o niej się mówiło jako o kandydatce do medalu - o chłopakach nic nie słyszałem.
      • Gość: Janek Oglądałem na żywo w TV. Żenada. IP: *.aster.pl 12.02.06, 14:00
        Wstyd mi , że jestem Polakiem, jedyne co zaprezentowali to seria upadków. Ale ta
        dyscyplina chyba nie polega na tym kto się więcej razy przewróci.
        Nie wyszło lansowanie się na olimpiadzie, wyszedł wielki obciach dla Polski.
        • Gość: we Re: Oglądałem na żywo w TV. Żenada. IP: *.devs.futuro.pl 12.02.06, 14:46
          wsytd ci ze jestes Polakiem? oddaj paszort i wypierdzielaj!!!!
        • Gość: carroll Re: Oglądałem na żywo w TV. Żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:25
          koleś, twoja wypowiedź świadczy o tym jaką jesteś ciotą. "wstyd mi że jestem
          polakiem", no rzeczywiscie!! tak się zabawnie składa, że przez ligockimi jechał
          jeden z najlepszych snowboardzistów, amerykanin shoun white, ktory tez zaliczył
          glebę. a był w gronie faworytów. halfpipe to naprawdę trudna dyscyplina. więc
          przestańcie proszę z niektórymi wywodami jak to się ktoś "przejechał na
          olimpiadę". przygotowania na pewno dużo ich kosztowały, a w polsce trenować nie
          ma ani za bardzo z kim ani za bardzo gdzie.
          • Gość: carroll Re: Oglądałem na żywo w TV. Żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:38
            no i zjadło mi zdanie o whicie - zaliczył glebę w pierwszym przejeździe, a ma
            złoto. ;)
      • senny Sport w Polsce 12.02.06, 14:02
        Nie widzę w ich występie nic nadzwyczajnego. Tak wygląda sport w Polsce.
        Zachwyty nad rodziną amatorów w peryferyjnej dziedzinie sportu.
        Zero organizacji, zero pieniędzy, zero fachowców, amatorszczyzna i nadzieja na cud.
        Wysyła się bobsleistów bez boba. Kraj 38 milionów ludzi!!
        Wszyscy jadą po naukę, inni "wziąć udział". Te igrzyska są tylko dla pseudo działaczy. Bo na pewno nie dla kibiców.
        W kraju dwóch milionów narciarzy nie ma żadnego liczącego się wyczynowca.
        Po prostu dno.
        • Gość: aha masz niestety całkowitą rację :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:17
        • premier_pacynka prawda;( Polska to kraj gdzie sie nagradza nieudac 12.02.06, 15:15
          znikow,zyciowe fujary. Gdzie promuje sie beztalencia. 38 mln osob i jeden Adam
          Malysz:)
          • Gość: Ozon Zgadzam się!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.06, 16:27
            Trzy powyższe wypowiedzi to (niestety) brutalna prawda...
      • Gość: marcellus Re: Słaby występ Mateusza i Michała Ligockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:02
        w rownowadze tez przeszkadzaly im krawaty jak siudkowi?
        to trzeba bylo w muszkach jezdzic
      • premier_pacynka Ktore miejsc musi zajac Polak by bylo beznadziejne 12.02.06, 15:17
        zenujace? Jesli ostatnie jest slabe...
        • Gość: cieszyniok Re: Ktore miejsc musi zajac Polak by bylo beznadz IP: *.77.classcom.pl 12.02.06, 16:28
          ligoccy są z powiatu cieszyńskiego małysz, śliż,gwizdoń, krężelok również,
          nawet kowalczyk choć jest z limanowej to trenuje w wiśle. byłeś kiedyś u nas
          ignorancie, tu wiejskich dyskotek nie ma. sam masz mocherowy beret i pies ci z
          dupy wystaje. a z resztą to co ja będę gadał z ludzmi jak i tak wszyscy wolą
          pasjonować się pływaniem i otylią. może któryś z ligockich powińien kogoś zabić
          żeby go wszyscy kochali? a tak na marginesie to w polsce nie ma ani jednego
          trenera "snołbordu" a to i tak nie przeszkodziło paulinie w wygraniu mś
          juniorek, pś i w zajęciu 11 miejsca na "xgejm" czyli olimpiadzie sportów
          ekstremalnych. nie no sorry zdenerwowałem sie
          • Gość: Jaro Re: Ktore miejsc musi zajac Polak by bylo beznadz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.06, 16:30
            Chyba troszkę nie na temat ten twój post, gościu...
            Buhahahha
            • Gość: cieszyniok Re: Ktore miejsc musi zajac Polak by bylo beznadz IP: *.77.classcom.pl 12.02.06, 16:37
              wybacz jaro. dopiero się uczę odpowiadać na posty. już się poprawiam. odpowiedz
              jest przy dobry występ bardzo dobry coś tam coś tam
              • Gość: Jaro Re: Ktore miejsc musi zajac Polak by bylo beznadz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:41
                Ale ja się wcale nie gniewam! :) Pozdrawiam
          • premier_pacynka Znaczy o co chodzi??????????? 12.02.06, 16:56
            ???????????????????????????
            • Gość: htfw Re: Znaczy o co chodzi??????????? IP: *.77.classcom.pl 12.02.06, 17:18
              komu?
              • Gość: super snołbord ostatni 44. Mateusz Ligocki- - nota 4.0 IP: *.chello.pl 12.02.06, 18:20
                (do awansu do finału trzeba było mieć 37,9).
      • Gość: qqa obżarli się śmieciowym żarciem z McDucka i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 00:19
        wyszło. Tak bajdełej to te żarcie pasuje do ich strojów i facjat:)))
      • loolee shaun white 13.02.06, 05:22
        "Flying Tomato", nie ma żadnych pofarbowanych włosów, to jego naturalny kolor,
        kolejny raz polski dziennikarzyna nie doczyta dobrze i pisze bzdury, poczytaj
        jeden z drugim, naucz sie angielskiego a potem zabieraj sie za pisanie
        artykułu!!! Nie pierwszy raz wyborcza serwuje kłamliwe wiadomości. Gdzie Ci
        ludzie sie uczyli języków obcych!!!!
        A jacyś tam Ligoccy, who knows them, plizzz. Klika raczej a nie klan, jak cały
        sport w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka