Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samotność skeletonistki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:56
    Yeah!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Yo Samotność skeletonistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:57
        Przypomina mnie się film "Za wszelką cenę", tylko z innymi wynikami i z innym zakończeniem. Tak czy inaczej gratulacje.
        • Gość: s Ja też chcę jechać na wakacje do Włoch! IP: 158.75.130.* 17.02.06, 11:46
          Zjadę sobie na sankach i przez dwa tygodnie poogolądam Olimpiadę na żywo.
          • Gość: kolo Re: Ja też chcę jechać na wakacje do Włoch! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:51
            Nie czytasz ze zrozumieniem! Ona sobie za to zapłaciła, baranku!
            • badjuk Re: Ja też chcę jechać na wakacje do Włoch! 17.02.06, 12:39
              I tak jest najlepsza z polskiej ekipy, reszta ciołków zajmuje też ostatnie
              mijsca - z dzałaczami, trenerami, sprzętem i państwowymi pieniędzmi.
          • Gość: w Re: Ja też chcę jechać na wakacje do Włoch! IP: *.icpnet.pl 17.02.06, 15:00
            To sobie zapracuj na taką wycieczkę, kup sanki i będziesz mógł "poogolondać"
            Olimpiadę na żywo.
            A jak nie, to zostaje Ci jedynie TV.
          • Gość: Tommy Re: Ja też chcę jechać na wakacje do Włoch! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:48
            Spoko. Wygraj kwalifikacje aby być w tej 15 na Igrzyskach
          • Gość: To se kup sanki i zapłać sam ciole IP: *.chello.pl 17.02.06, 20:51
        • Gość: Al przestaję płacić podatki IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.06, 21:02
          jak jej nie będą finansować przestaje płacic podatki! mogą z nas zdzierac na
          jakis kosciół, to mogą zrobic cos zebyśmy znowu nie czekali 30 lat na medale!
      • Gość: Wlochaty Samotność skeletonistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:58
        Ja tam trzymam za nia kciuki, ile osob ma takie zaparcie by zrealizowac
        marzenia. Wzorowa sportsmenka :)
      • Gość: d Samotność skeletonistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:58
        wielki respekt dla tej pani. za wytrwalosc. nie rozumiem, dlaczego cholerni
        snowbordzisci maja wszystko, chociaz konkurencja tak naprawde rownie niszowa,
        a wyniki zerowe, do tego lans na wielkie gwiazdki, a ta laska musi wszystko
        robic sama?! a pieprzeni dzialacze teraz sie nia laskawie zainteresowali?!
        wielki szacunek raz jeszcze i powodzenia!!!
      • Gość: ot gazetka Samotność skeletonistki IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.02.06, 21:58
        Ot gazetka wybredna.
        Oni pisza, ty czytasz i gowienko wiesz.
        Zeby choc pierwsze trzy miejsca wymienili...
        • Gość: HST Szanowny Frustracie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.06, 10:14
          Chcialbym zauwazyc, ze jest to artykul pt. "Samotnosc Skeletonistki", a nie
          "Wyniki zawodow skeletonu". Zal, ze zamiast pisac do wybrednej gazetki trzebe
          pluc jadem na forum, he?
        • badjuk Re: Samotność skeletonistki 17.02.06, 12:40
          Lepiej niech się nie zadaje z naszymi działaczami bo ją okradną.
        • Gość: ana Re: Samotność skeletonistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:44
          a Ty piszesz zeby pisać żenada
          a na marginesie pod zdjęciem to zwycięzców nie ma
      • Gość: Cuba Super i to mi sie podoba IP: *.iweb.pl 16.02.06, 22:00
        to wlasnie jest sensem igrzysk pokazuje ze w sporcie nie tylko chodzi o to zeby
        za wszelka cene wygrywac , a swoja droga podziwiam optymizm tej zawodniczki
        • Gość: Sport Re: Super i to mi sie podoba IP: *.jmdi.pl 16.02.06, 22:21
          I tak ze wszystkim w tym kraju co się sport nazywa. Ja to bym chyba podziękował
          naszym trenerom, no bo co Ci 50 letni Panowie i Panie mogą wiedzieć.
          Małysz ze swoimi występami to pikuś, największa porażka to Kowalczyk, całkowita
          amatorka i tyle. Wstyd drodzy Państwo, wstyd.
      • Gość: flamini Wielka wojowniczka!! Brawo za taką postawę!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 22:25
        powinno się zrobić reportaż o niej w tv i nagłośnić: to waleczne serce,
        sportową postawę, jej chęć realizowania marzeń.

nieważne jaki wynik osiągnęła, wystartowała na olimpiadzie i walczyła i
        niewiele jej brakowało;

• Gość: Babangida Rege na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:27
          respect
      • atc104 FAJA- raport s olympiaty 16.02.06, 22:32
        Nie wychodz z domu bez faji!!!!!
        Wedlug oficjalnych informacji Amerykanskiej stacji ABCD w miniony czwartek
        czworo polskich olimpijczykow usilowalo zbiec "na zachod" aczkolwiek ,byli
        tak powolni, slabi i bezsilni, ze dwoch emerytowanych wloskich karabinierow
        pojmalo ich i oddalo w rece polskich "emerytowanych tajniakow".
        Kolejni polscy zbiedzy, na okolo 24 metry od lini startowej po prostu upadli
        z wycienczenia i resztka sil zadeklarowali , ze prosza o azyl.
      • Gość: AA Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:36
        Chyba ostatnia olimpijka w pełnym ( pierwotnym ) tego słowa znaczeniu.
        Wszystkie napuszone gwiazdki sponsorwoane dużą kasą, mające podobne osiągnięcia
        ( ostatnie miejsce) powinny uczyć sie pracy i skromności, Mamy nasza polską -
        "jamajską bobsleistkę". Pani Moniko- za 4 lata czołowka, za 8 medal!
        Powodzenia!
        • Gość: Kpiarz Re: Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.06, 22:52
          Będzie tylko trzech startujących?
        • Gość: maz Re: Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:56
          Gó.. tam! Ona ma 30 lat, na następnyvh igrzyskach może jeszcze wystartować,
          tylko pytanie - po co?!
          W tym wieku nie nauczy się jazdy na skeletonie. Na to trzeba czasu i kupę kasy,
          a przede wszystkim talentu! Tymczasem to zwykła hobbystka, która zrealizowała
          swoje marzenia i pojechała na olimpiadę. I za to gratulacje.
          • halfoat Re: Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! 16.02.06, 23:02
            sam sobie odpowiedziałeś
          • Gość: pyrus Re: Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! IP: *.icpnet.pl 16.02.06, 23:11
            Dokladnie tak. Uwazam ze jest ona przykladem dla polskich "sportowcow", ze
            praca, upartoscia i zacieciem mozna osiagnac cel - wystep na igrzyskach. Tym
            bardziej ze to bardziej hobbystka. Jedno jest pewne - zawdziecza wszystko sobie.
            I to mi sie podoba.
          • Gość: fff Re: Wielki szacunek- Ligoccy uczyć się od niej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:15
            Misiu, to jest specyficzna dyscyplina, przy której wiek nie jest aż tak istotny, a nawet więcej - liczy się doświadczenie i duża liczba startów. Wiesz ile lat ma np. niemiecki "pędząca kiełbasa", że o babci sanek nie wspomnę? Ja życzę Pani Monice powodzenia i jestem z niej szczerze dumny. Mam nadzieję, że znajdzie się w tym kraju firma, która przeznaczy choć promil swojego budżetu promocyjnego dla tej Pani... Orlen byłby idealny, choć i KGHM, czy tepsa przy odrobinie dobrej woli mogłyby zapewnić jej regularne starty w PŚ.
            Do osiołka na początku komentarzy. Przyjacielu, ona nie pojechała na wakacje, niejacy Państwo L. pojechali na wakacje. Za jej przygotowania nie płacił żaden związek, teraz łaskawcy zapłacili za bilet i zakwaterowanie podczas igrzysk.
      • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Samotność skeletonistki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.06, 22:50
        No tak, współczujmy jej, pojechała na Olimpiadę reprezentować Polskę bez
        możliwości treningu. Ale będzie jeszcze powtórka z rozrywki, w kolejce czekają
        przecież bobsleiści!
      • Gość: z Re: Samotność skeletonistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:17
        Świetne podejście do sportu. Wyniki słabsze, ale zasługuje na ogromy szacunek. Bo przecież liczą się nie tylko wyniki...

igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • nil739 Re: Samotność skeletonistki 16.02.06, 23:23

Ja to się zupełnie nie znam, ale tak sobie myślę że cała armia "działaczy"
        działa bardzo aktywnie na rzecz stanu własnych kont, ale pare groszy na sprzęt
        czy treningi dla kogos komu się chce, to już absolutnie nie mieści się w
        budżecie bo może zabraknąć dla "działaczy"....
        Tak nasza specyfika...
        A dla Pani Moniki wyrazy sympatii i uznania, bo bardzo miło przeczytać że nadal
        są takie osoby wśród nas, i oczywiście życzę szczęścia!!!
      • Gość: Flaming June You'll never walk alone........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 00:00
        go Monika, go...
      • Gość: mcguirre Super ! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 10:06
        Oto właśnie chodzi. Wola walki, ambicja, idea, poświęcenie a nie jak cała
        reszta, która zdaje się mówić: dajcie nam sprzęt, trenerów, treningi, obozy
        szkoleniowe a może zajmiemy 20te miejsce.
      • Gość: achu Brawo Pani Moniko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:54
        Nie marzy Pani o młodym, przystojnym, inteligentnym?

Pozdrawiam,
        Achu - Poznań
      • godunow121 Re: Samotność skeletonistki 17.02.06, 11:19
        Dziesiatki świty pojechało za publiczne pieniadze za podatki na koszt państwa..!!
        Wstyd Panowie.. A zawodników amatorów jak najmniejsztm kosztem sie wysyła . Ja
        jak nie mam na buty to siedze boso w domu i ni epcham sie na afisz.!!
        !!Reprezentacja Polski na olimpiade nie powinna liczyć wiecje jak 10-12 osób i 3
        (trzech słownie działaczy ) Za co my płacimy..!! A medali jak ni e było tak
        nie będzie nie czarujmy się wrócilismy do normy pewnie znowu za 30 lat kolejny
        medal !!. Foruma i dopiero Małysz.. to poczekamy !! jeszcze prawie 30 lat !!
      • Gość: o90 takie drobne pytanko laika IP: 87.244.64.* 17.02.06, 11:21
        ile hobby tej pani bedzie mnie kosztowac jako podatnika.
        w ewentualnych odpowiedziach na moj post prosze podac kwote
        bzury o idei olipijskiej, o pieknie sportu i jego potrzebie prosze sobie
        darowac.
        dziekuje
        • Gość: AAA Re: takie drobne pytanko laika IP: 195.164.28.* 17.02.06, 11:27
          Napewno mniej niż Twoja edukacja,a to pieniądze wyrzucone w błoto. Nawet nie
          potrafisz przeczytać, że sama finansuje swój występ na IO.
          • Gość: Radek Re: takie drobne pytanko laika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.06, 11:34
            slyszac historie o przygotowaniach polskich sportowcow wydaje mi sie ze te 30
            mln zlotych to pewnie poszlo na konta jasnie szanownych Działaczy,
          • Gość: o90 Re: takie drobne pytanko laika IP: 87.244.64.* 17.02.06, 16:20
            moja edukacja nie jest tematem mojego postu
            sam najpier przeczytaj cyt : ' Prezes PZSS Jan Błoński zapewniał
            wczoraj "Gazetę", że Monika już nie będzie musiała wszystkiego robić sama i że
            dostanie pieniądze na przygotowania, trenera i "wszystko co trzeba".
            i o to pytam
            czyli to raczej z Twoja edukacja jest cos nie tak
            powinienes przeprosic CHAMIE
        • Gość: maw A artykuł przeczytałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:18
          Pewnie nic nie zrozumiałeś, ech...
          • Gość: o90 Re: A artykuł przeczytałeś? IP: 87.244.64.* 17.02.06, 16:21
            Prezes PZSS Jan Błoński zapewniał wczoraj "Gazetę", że Monika już nie będzie
            musiała wszystkiego robić sama i że dostanie pieniądze na przygotowania,
            trenera i "wszystko co trzeba".

raczej Ty przeczytaj
        • Gość: mcguirre Re: takie drobne pytanko laika IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 12:37
          Pisać potrafisz więc czytać chyba też ? Więc albo nie rozumiesz co czytasz albo
          jesteś fenomenem, który umie pisać ale nie umie czytać.
          • Gość: o90 Re: takie drobne pytanko laika IP: 87.244.64.* 17.02.06, 16:21
            Prezes PZSS Jan Błoński zapewniał wczoraj "Gazetę", że Monika już nie będzie
            musiała wszystkiego robić sama i że dostanie pieniądze na przygotowania,
            trenera i "wszystko co trzeba".

sam przeczytaj
        • Gość: o90 LUDZIE CZY TU SA SAMI DEBILE ???????????????? IP: 87.244.64.* 17.02.06, 16:22
          mam pare odpowiedzi i prawdopodobnie tylko jedna osoba przeczytala ze
          zrozumieniem odnosny art

TO JAKAS PARANOJA................................
          banda debili
        • bazyliszek4 25 groszy rocznie... 17.02.06, 16:38
          Gość portalu: o90 napisał(a):

> ile hobby tej pani bedzie mnie kosztowac jako podatnika.
          > w ewentualnych odpowiedziach na moj post prosze podac kwote

przygotowania kadry olimpijskiej do Turynu (poczatkowo 200 osób) kosztowały 30
          mln złotych. jesli weźmiemy pod uwagę, że kilka mln to pieniądze sponsorów,
          uwzględnimy liczbę podatników w Polsce, to wyjdzie ci, że przeciętny podatnik
          wydał na to 1 zł. podzielonie przez 4 lata daje 25 groszy na rok.
          oczywiście jest możliwość, że przygotowania do Vancouver będą o kilka procent
          droższe...

• Gość: ripley Re: Samotność skeletonistki IP: 81.210.116.* 17.02.06, 11:57
        ludzie dziewczyna jest super sama za wszystko płaciła a oni jej jeszcze łache
        robią że wezmą na igrzyska - proponuję żeby jeżdziło mniej działaczy - albo po
        co brać ekipy na dyscypliny w których nie mamy szans a jesteśmy bo możemy kogoś
        z kiepskimi wynikami zabrać trzeba coś z tym zrobić tak samo jak z PZPENEM
        grają iwygrywają zawodnicy a nie panowie w garniturach JESZCZE RAZ WIELKIE
        BRAWA DLA SKELETONISTKI
      • Gość: seb Re: Samotność skeletonistki IP: *.man.polbox.pl 17.02.06, 12:14
        Wołowiec jest w porządku. Sama płaciła za wszystko, przygotowania, sprzęt.
        Widać że jest to dla nie j hobby. Natomiast ci wszyscy sponsorowani luzacy
        Ligoccy ( nie umiejący sklecić zdania) panczeniści od 7 boleści i inne
        bobsleje, to poprostu żenada. trzymają się tego "zawodu" żeby z czegoś żyć.
        Nigdy ze sportem głownie zimowynm nie było u nas dobrze. P.S A taka Estonia ma
        już 3 medale złote. mogli wysłać tylko smigun i verpaalu, a oni biją nas w
        klasyfikacji wszechczasów (w 4 dni trzy złote medale, trzy razy więcej niż my w
        ciągu całej historii igrzysk).
      • Gość: ula Re: Samotność skeletonistki IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.02.06, 12:56
        Hm 6/szesc/prac ciekawe czy w jednym dniu?????ale tego sie i tak nie dowiemy, a
        czas na wypoczecie a czas na trening ech ,szkoda slow pozdrawiam
        • Gość: Al praca IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.06, 21:16
          poczytaj sobie jeszcze inne artykuly na jej temat to sie dowiesz (na innych
          portalach), ja ostatnio czytalem ze na 4 etatach: "Pracuję od rana do wieczora,
          a później biegnę na trening. Teraz mam cztery źródła dochodów - z pracy w
          restauracji, gdzie pomagam w kuchni i obsługuję klientów, z jacuzzi, gdzie dbam
          o wodę, ze sklepu fotograficznego, gdzie jestem sprzedawczynią. A poza tym sama
          robię zdjęcia i staram się je sprzedawać. W zimie staram się jeździć na zawody,
          ale to wszystko strasznie dużo kosztuje i muszę się ograniczać"
      • Gość: Kelvin Wyrazy uznania dla pani Wołowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:58
        Monika Wołowiec pokazała wszystki cechy, jakie powinien mieć sportowiec "z krwi
        i kości" - samozaparcie, ambicję poświęcenie. Gdyby nasi działacze potraktowali
        ją sero i pomogli w przygotowaniach, jej wynik z pewnością byłby lepszy.
        Brawo pani Moniko!
        • carolinuss wielkie brawa dla Dziewczyny 17.02.06, 13:23
          !!!!!
      • Gość: miko Re: Samotność skeletonistki IP: 193.151.48.* 17.02.06, 15:57
        szacuneczek!
      • Gość: wata Re: Samotność skeletonistki IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.02.06, 16:10
        skandal! dlaczego ja nie wiem jak ta pani wyglada
        czemu nie zamiescicie jej zdjec?
        • Gość: greg pani Moniko kocham panią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:50
          jedyna polska nadzieja na igrzyskach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka