Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

e-OPŁATEK

IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 15:14
    Czy mam załatwiać knajpę???
    Czy w tygodniu czy w czasie weekendu????
    I czy jest zainteresowanie spotkaniem się e-lechitów w okresie przeświątecznym?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Daras Re: e-OPŁATEK IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 18:52
        Ja jestem jak najbardziej za. bedzie mozna wtedy posiedziec i pogadac cos na
        temat tych bluz co robimy za napis. pluto pije tylko soczki bowiem miewa on
        awarie. Spotakanie sie e-Lechitow po e-Andrzejkach na e-Oplatku bylo by
        wskazane. Najlepiej spotkac sie jeszcze przed swietami.
        Z pozdrowieniami dla e-Lechitow
        • Gość: Sergio Re: e-OPŁATEK IP: *.man.poznan.pl 04.12.01, 10:17
          Zorganizuj guerra, jestem zainteresowany. Poza tym Daras ma rację trzeba się
          zebrać i pogadać o bluzach.
          pozdro :-))
          • Gość: Loki Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.echostar.pl 04.12.01, 11:46
            spotkanie przy jakimś piwku wskazane,knajpa-pewnie Guerra zaproponuje Totodę-
            może być-w planie rozmowa na temat bluz, pewnie i wpłatę można by dokonać(mi do
            banku jest dużo dalej niż do knajpy:).
            Jakiś konkretny termin-dla mnie właściwie codziennie wieczorem
            pozdr
            • Gość: pluto Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.icpnet.pl 04.12.01, 18:34
              daras ty tez super nie wygladałes :)))))). wiec moze tym razem mniej alkholu!
              najlepiej w weekend przed swietami ale nie musi byc tak pózno chyba ze wy macie
              zajecia na uczelniach,prace czy tez inne!!
              • Gość: Daras Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 22:39
                To ja dobrze wiem ze dobrze nie wygladalem tylko ja bardzo zadko miewam awarie
                • Gość: pluto Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: 213.77.112.* 12.12.01, 19:10
                  no wiec kiedy ten e-opłatek?
                  zdecydujmy sie!
                  • Gość: GOGO P-ń Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.12.01, 14:20
                    No właśnie jaki termin i gdzie??????
                    • Gość: Radost Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 16:16
                      Gość portalu: GOGO P-ń napisał(a):

> No właśnie jaki termin i gdzie??????

Sadze ze najdalej w poniedzialek bedziemy znali termin e-oplatka:)
                      • Gość: Sergio Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.echostar.pl 16.12.01, 10:03
                        no to czekamy:)
                        • Gość: guerra Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.icpnet.pl 17.12.01, 10:24
                          Ja proponuję czwartek
                          • Gość: Sergio Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.echostar.pl 17.12.01, 11:24
                            Czwartek, myślę, to dobry termin :)
                            • Gość: patryk Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: 213.17.225.* 17.12.01, 18:36
                              chetnie zadebiutuje:-))))
                          • Gość: Daras Re: e-OPŁATEK-niech się święci IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 00:57
                            pasuje mi idealnie pozostawmy ten termin
      • apcio Re: e-OPŁATEK 18.12.01, 11:09
        moge wpasc z ekipa z IRCa ?
        IRC #LECH tez sie przelamie z innymi e-lechitami :)
        Tylko gdzie i o ktorej w ten czwartek ?
        • Gość: kolej Re: e-OPŁATEK IP: *.stacje.agora.pl 18.12.01, 13:09
          hmmm, a nie można w sobotę - mógłbym być, przyjeżdżam już z Wawy...
          GUERRA - odezwij się!
          • Gość: pajko Re: e-OPŁATEK IP: 10.10.4.* 18.12.01, 13:32
            Też chciałbym się pojawić ale dopiero w piątek wieczorem zjadę z Bydgoszczy z
            roboty, a więc może jednak w sobotę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka