Gość: qbaaa IP: *.jjs.pl 08.05.07, 21:47 czy ktoś wie kiedy mają zakonczyć budowę skrzyżowania przy marsa i ostrobramskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: marsa/ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:05 niestety 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbaaa Re: marsa/ostrobramska IP: *.jjs.pl 08.05.07, 22:32 ale mi chodzi o te ślimaki co teraz już wykańczają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: marsa/ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:14 te estakadamy maja oddac w MAJU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: marsa/ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 02:21 kilka tygodni temu byl artykul na ten temat. ponoc budowa ma sie zakonczyc pod koniec maja, a potem testy, odbiory itp, wiec uruchomienie dla mas polowa-koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: marsa/ostrobramska 10.05.07, 13:47 skrzyzowania jeszcze nie zaczeli, wiec pewnie do Euro 2012 sie wyrobia... ;) dopiero jak zaczna robic na skrzyzowaniu marsa i plowieckiej rondo i etakade (ulice Marsa) puszcza górą, to sie zaczna korki... ;) hehe to, co teraz robia (polaczenie trasy siekierkowskiej do ostrobramskiej i plowieckiej) to pewnie oddadza pod koniec maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: marsa/ostrobramska IP: 195.47.201.* 10.05.07, 14:14 Termin zakończenia II etapu- 24 maja 2007 r. Potem około tygodnia na włączenie nowego odcinka do ruchu. Rozpoczęcie II etapu 2008, zakończenie 2010 a potem przebudowa Marsa do Żołnierskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: marsa/ostrobramska IP: 195.47.201.* 10.05.07, 14:16 Oczywiście pisząc o rozpoczęciu kolejnego etapu miałem na myśli etap III Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbaaa Re: marsa/ostrobramska IP: *.jjs.pl 16.05.07, 10:32 jak radzicie sobie z korkiem na tym skrzyżowaniu jadąc traktem brzeskim w strone warszawy? zauważyłem że cześć samochodów skreca w las jeszcze przed skrzyżówaniem z Kajki Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: marsa/ostrobramska 19.05.07, 17:12 jesli jada np. na wilanow, ursynow, mokotow, to tamtedy dojada do miedzylesia, potem do mostu siekierkowskiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbaaa Re: marsa/ostrobramska IP: *.jjs.pl 11.06.07, 23:33 to kiedy to otwarcie, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 podobno dzisiaj 21.06.07, 10:21 Gość portalu: qbaaa napisał(a): > to kiedy to otwarcie, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Re: podobno dzisiaj 21.06.07, 18:50 Tak, dzisiaj już jechałem pięknym nowym wiaduktem. Korki jednak nie znikną - teraz po prostu (jadąc Ostrobramską w stronę Miłosnej) zaczynają się one nie przy Promenadzie a zaraz za końcem zjazdu, przez cholerne światła przy salonie Peugeota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbaaa Re: podobno dzisiaj IP: *.jjs.pl 22.06.07, 09:05 z tymi światłami to jest porażka, wiedzieli ze otwierają takie skrzyzowanie a kladki nie mogli naprawić jak pomyślę że będą tą kładkę robić tyle co przy promenadzie to aż mnie krew zalewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: podobno dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:24 I tak wiele to nie zmieni:) Staniemy wszyscy przed Kajki:) Za to rano w kieunku centrum jest wrecz porazajaco pusto - w porownaniu na przyklad z wczorajszym porankiem. I tak sie ciesze, ze cos sie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: podobno dzisiaj 22.06.07, 23:18 I ja tez dzisiaj jechałem. Nawet do Centrum było lepiej bo były dwa pasy ruchu na Ostrobramską, nie tak jak poprzednie że jeden. A z powrotem to zjazd z wiaduktu jest okropny bo z Ostrobramskiej, gdzie jest większy ruch to jest jeden pas a z Siekierkowskiej (mały ruch) dwa pasy. > Tak, dzisiaj już jechałem pięknym nowym wiaduktem. > Korki jednak nie znikną - teraz po prostu (jadąc Ostrobramską w stronę Miłosnej > ) > zaczynają się one nie przy Promenadzie a zaraz za końcem zjazdu, przez cholerne > światła przy salonie Peugeota. Odpowiedz Link Zgłoś