Dodaj do ulubionych

Zgaga - palący problem

01.05.11, 16:55
A dlaczego choć kobiety często miewają refluks, np w ciąży, to chorobę refleksową mają znacznie częściej mężczyźni i to w wieku korelującym z wrzodami żołądka, zawałem i...
rozwodem?

Bo mamy skaranie boskie z babami. A że baby w Polsce są szczególnie upiorne, założę się, że i tej upiorności skutki są u nas gorsze. Trzeba by zrobić badanie (retrospektywne?), czy u mieszkających w Polsce Polaków, mających żony nie-Polki, częstość choroby refluksowej jest podobna. Stawiam moją pensję, że wyniki wyjdą... zastanawiające. Polki to czarownice, niestety.

Obserwuj wątek
    • tc2 Powód = powódka 01.05.11, 17:02
      A dlaczego, choć kobiety często miewają refluks, np w ciąży, to chorobę refleksową mają znacznie częściej mężczyźni i to w wieku korelującym z wrzodami żołądka, zawałem, i... rozwodem?

Bo mamy skaranie boskie z babami. A że baby w Polsce są szczególnie upiorne, założę się, że i tej upiorności skutki są u nas gorsze niż gdzie indziej. Trzeba by zrobić badanie (retrospektywne?), czy u mieszkających w Polsce Polaków, mających żony nie-Polki, częstość choroby refluksowej jest podobna jak u ożenionych z Polkami. Analogicznie, acz odwrotnie, można by zbadać obcokrajowców, ożenionych z Polkami i porównać do ożenionych z kobietami własnej nacji. Stawiam moją pensję, że wyniki wyjdą... zastanawiające. Polki to czarownice, niestety.
      [sonda=czy Polki to wiedźmy?]
      [*] tak
      [*] nie
      [*] wszystkie baby to wiedźmy
      [*] jesteś gupi (odpowiedź dla kobiet)
      [/sonda]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka