agnik60
11.05.13, 15:42
Witam wszystkich,
Chciałam prosić o pomoc użytkowników forum. Prowadzę badania - ankietę do pracy magisterskiej dotyczącej uzależnienia od internetu. Skierowana jest ona do wszystkich pełnoletnich internautów.
Z góry zaznaczam, że zdaję sobie sprawę, że zaśmiecam forum, także proszę nie zawracajcie sobie głowy informowaniem mnie o tym, po prostu zignorujcie ten temat Z drugiej strony spróbujcie zrozumieć, że jakoś te badania muszę przeprowadzić. Niestety osób, które poświęcają te kilka chwil jest bardzo niewiele, a czas strasznie goni.
Co do samej konstrukcji ankiety, pojawiały się zastrzeżenia, że z góry zakłada, że ktoś jest uzależniony, po części składa się ona z gotowych testów psychologicznych i nie mam możliwości zmiany ich treści.
Wyjaśnię jeszcze czemu służą badania. Badanie ma porównać działanie mechanizmów uzależnienia u osób nie uzależnionych, zagrożonych uzależnieniem oraz uzależnionych.
Z mojej strony to tyle, chciałabym podziękować wszystkim, którzy poświęca odrobinkę swojego cennego czasu i wypełnią ankietę.
docs.google.com/forms/d/1V-KkOsGm7_9VC9pzUhprcVNcl1SvIk1HdWRBWFJKJIo/viewform