Dodaj do ulubionych

Gandzia leczy

• Gość: sim Re: Gandzia leczy IP: *.resetnet.pl 02.12.04, 00:50
      kazdy narkotyk ma wlasciwosci lecznicze - to fakt, ale sa to sladowe ilosci!!!
      a kto wie kiedy narkotyk przestaje byc lekarstwem ktory pomaga a zaczyna
      szkodzic??!!
      sek w tym ze nie jestesmy w stanie tego sami ocenic!!!
      i dlatego jestem przeciwny legalizacji tego narkotyku!!!
      pozatym nie stac NAS na profilaktyke a tym bardziej na leczenie ludzi ktorzy
      zazywaja narkotyki i ludzi ktorzy chce jej zalegalizowania!
      a kto mial by kontrolowac wydawanie recept w naszym skorumpowanym kraju??!!
    • Gość: WO Re: Gandzia leczy IP: *.autocom.pl 02.12.04, 07:32
      "Zwłaszcza psychicznym"?? Z tego co wiem nie ma żadnego uzależnienia fizycznego,
      więc to zdanie jest głupie. Pozdrawiam:)
    • Gość: penny6 Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:11
      Sadzić Palić Zalegalizowac :D
    • Gość: SC Raprt WHO IP: 212.160.172.* 02.12.04, 10:21
      Gdzie można znaleźć ten raport?
    • Gość: SC Wolność wyboru. IP: 212.160.172.* 02.12.04, 10:40
      Lek czy używka - nie ma znaczenia. Ważne jest, aby mieć wolność wyboru.
      Niestety tak zwane społeczeństwo jest traktowane jak stado baranów. Tu jest
      problem! Cały problem polega na tym, że inni próbują myśleć za nas (szczególnie
      politycy). Stosowane często hasło "Dla waszego dobra" to największe gó..
      wymyślone przez polityków, dysydentów, czy jak ich tam zwać. Zresztą większość
      daje się indoktrynować i zaczyna wierzyć w bzdury, którymi częstują ich tzw.
      elity, grona opiniotwórcze itp.
      Myślcie SAMODZIELNIE opierając się na faktach – to naprawdę zdrowe!

• Gość: Kaktus Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:50
      Zjedz szklanke soli i przezyj, problem nie? Zjedz szklanke marichuany, i co?
      Nawet jak chodzisz na czworaka do tyłu to i tak nie musisz sie bac o swoje
      zdrowie. A do jakiego wnisku dojdzie mlody czlowiek kupujac nielegalnie maryske
      i stwierdzajac, ze nic mu sie zlego po niej nie dzieje? Że moze amfetamina
      proponowana przez tego samego dilera jest tak samo niegrozna... Policja zajmuje
      sie taki rzeczmi jak łapanie złodzieji i to jest powazna sprawa, ale zeby
      słuzbowo musiala sie interesowac czy to zielone w mojej kieszeni to pokrzywa
      czy konopie??
    • Gość: zjawa Re: Gandzia leczy IP: *.tele2.pl 02.12.04, 19:37
      Swietny artykol! Gratuluje odwagi w przelamywaniu politycznej poprawnosci!
      Moze spoleczenstwo zacznie dorastac do odpowiedniego korzystania z substancji
      wystepujacych w przyrodzie a majacych olbrzymi potencjal...
      Fobia antynarkotykowa nikomu nic dobrego nie przyniosla. Czlowiek jako istota
      rozumna moze odpowiedzialnie i dla swojego dobra korzystac z wielu rzeczy, w
      tym narkotykow. Wazna jest tylko odpowiednia informacja, ewentualnie kontrola
      bardziej niebezpiecznych substancji (tak jak to sie robi w przypadku
      antybiotykow, czy innych silnych lekow - kontrolowanie i na recepte).
      pozdrawiam!

• Gość: havran Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:47
      3 jojty zawiera tyle substancji smolistych co 20 papierosow ale nie wtedy gdy
      pali sie przez wodna ;)))
    • Gość: HeMinG Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 09:27
      eLLo ZiP... Sadzić...!! Palić...!! Zalegalizować...!! Zbyt pozytywna, dlatego
      zakazana...!! Ajjj!! Szfinie nie chcą zalegalizować, bo boją sie że ich prywatne
      plantacje zbankrutują... HWDP i ZiP... Palisz zioło jest wesoło...!!
    • Gość: hee hee Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:04
      byc moze leczy ale mnie to nie interesuje tak bardzo jak dobra zabawa. Nie
      musze chyba mowic o alkoholu:(( sami wybierzcie
    • Gość: magda Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:05
      no i ja sie zgadzam z tym ze marihuana leczy i powinno sie ja sprzedawac na
      recepty.:)
    • Gość: PŁOCKowo Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:09
      Ja tam bez blanta po pracy-wieczorem nie moge normalnie działać.Konopja MNIE
      USPOKAJA,RELAKSUJE I ODSTRESOWUJE,TAK JAK INNYCH KAWA,PAPIEROSY ITD..OCZYWIŚCIE
      Z JAK KAŻDĄ UŻYWKĄ NIE MOŻNA Z NIĄ PRZESADZAĆ,TRZEBA MIEĆ SILNĄ WOLE I PANOWĆ
      NAD TYM CO SIE ROBI-WTEDY POWINNO NIE BYĆ RZADNYCH PROBLEMÓW I STRESÓW
      ZWIĄZANYCH Z PALENIEM...POLECAM WSZYSTKIM STRESANTOM...
      • Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:18
        Ja stresantom odradzam-zwłaszcza im.
    • Gość: PŁOCKowo DO WSZYSTKICH KONSERWATYWNYCH BURAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:38
      KOMENTARZ JUŻ JEDEN NAPISAŁEM ALE PO LEKTURZE NIEKTÓRYCH WYPOWIEDZI{na
      szczęście w przytłaczającej mniejszości}NIE MOGĘ SIE POPROSTU OPRZEĆ I NAPISAĆ
      PARE SŁÓW DO TYCH WSZYSTKICH OBŁUDNYCH ŚWIĘTOSZKÓW,DLA KTÓRYCH KONOPIE SĄ
      NAJSTRASZNIESZĄ RZECZĄ NA ZIEMI.---ZASTANÓWCIE SIE LUDZIE JAK WY
      ŻYJECIE,POPATRZCIE NA SIEBIE I NA NASZE ZAPIJACZONE SPOŁECZEŃSTWO,WOLE 100 RAZY
      WALNĄĆ MACHA NIŻ SPIJAĆ TĄ JE..Ą LEGALNĄ WÓDKĘ,KTÓRĄ WY ŚWIĘTOSZKI I
      KONSERWATYWNE BURAKI CHLACIE PRZY KAŻDEJ NADAŻAJĄCEJ SIĘ OKAZJI.JESTEM
      TOLERANCYJNY ALE DLA LUDZI,KTÓRZY SĄ TOLERANCYJNI DLA MNIE I DLA MOICH
      POGLĄDÓW, WIĘĆ WSZYSCY NEGATYWNIE NASTAWIENI DO KONOPI WON I JESZCZE RAZ WON ZE
      SCENY-DO MONOPOLU PO WÓDE-ODURZAĆ SIE I PRZEWRACAĆ!!!!! PS:sory za
      błędy,pozdrawiam wszystkich sensymiljarzy......................
      • Gość: pvt.|pablo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 05:44
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dydy Re: DO WSZYSTKICH KONSERWATYWNYCH BURAKÓW IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:16
        Rozumiem,że Ty żadnego alkoholu do ust nie bierzesz?
    • Gość: Mr Question Re: Gandzia leczy IP: *.torun.mm.pl 05.12.04, 16:37
      ja w ogole nie rozumiem takich "badaczy"! czy taki artykul przypadkiem nie
      reklamuje marychy?
    • Gość: Witam Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:36
      Dla mnie to juz dawno powinno byc zalegalizowane, nie wiem na co oni wszyscy
      czekaja, i tak ci co pala beda palic...

Jedyne co idzie to kasa dla mafi za sprzedaz tego po zarabistych kosztach !

BYło by duzo plusów z zalegalizowaniem marihuany. Chociazby to że zaczeli by
      sie zjezdzacod nas tak jak do amsterdamo zeby zajarac trawki na legalu, no i
      duza szansa dla rolnictwa...

JESTEM ZA LEGALIZACJA ! ale czy ktos w koncu w POLSCE postara sie zalegalizowac
      TO ! POZDRO dla wszystkich Palaczy !
    • Gość: dgam Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:08
      Szkoda, że nie wspomniałeś, że marihuana przede wszystkim uzależnia psychicznie
      i właśnie na psychikę ma największy wpływ. To co jest w perspektywie czasu
      najgorsze to wywoływany przez nią syndrom amotywacyjny. Takie osoby po prostu
      wypadają ze społeczeństwa. Nie są w stanie nic skończyć, charakteryzują się
      słomianym zapałem a po jakimś czasie już w ogóle nic im się nie chce i w niczym
      nie widzą sensu. Kolejne zagrożenie to lęki, depresje i psychozy, które
      zazwyczaj wymagają leczenia w szpitalu psychiatrycznym i nie zwsze udaje się je
      wyleczyć. Zdarza się, że taki ktoś do końca życia musi brać leki psychotropowe.
      Jeśli zaś chodzi o stronę fizyczną marihuana niszczy układ oddechowy,układ
      nerwowy, układ krwionośny i serce.

Zanim ktoś zacznie wychwalać i krzyczeć , żeby zalegalizować (owszem ale NA
      RECETE) może niech najpierw porozmawia ze specjalistą a nie z kolesiami, którzy
      palą jointy. Żałosne.
    • Gość: bad Re: Gandzia leczy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.12.04, 17:23
      leganla marihuana to ulga dla organów ścigania...
      a ile pieniędzy Polska by miała uuu ;)
    • Gość: Mero_Mero Re: Gandzia leczy IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 14.12.04, 22:54
      Dobrze gadasz PePe i już się zaczyna to zmieniać ludzie zaczynają inaczej na to
      patrzeć. Więcej szkody niż pożytku z tej całej polityki antynarkotykowej.
      Polecam wszystkim zainteresowanym i niezainteresowanym srtony ruchu na rzecz
      legalizacji konopi Kanaba www.hyperreal.info/kanaba
    • Gość: stone Re: Gandzia leczy IP: 82.160.102.* 15.12.04, 18:30
      Co to za "utajniony raport WHO"??? Moglbys scislej? Z checia bym sie z tym
      zapoznal:)
    • Gość: lewyneo23 Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:06
      Zgadzam sie, ze jest ziolem leczniczym(dla mnie na wszystko;).
      Bylo by w pyte gdyby mozna bylo kupic pare getow na recepte.
      Ale zanim legal w Polsce nastapi poczekamy troszke(moze sie myle, oby).
      Oprocz WHO paluchy maczal je..y DuPont.
      !!!LEGALIZE IT!!!
    • diabel.tasmanski Re: Gandzia leczy 20.12.04, 17:33
      Wiedziałem że to jest lecznicze. Ile razy zapaliłem to się lepiej poczułem.
    • narko2 ŻYJ I POZWÓL UMRZEĆ 21.12.04, 14:19
      Nie rozumiem ludzi, którzy mają problem ponieważ, "ktoś" pali.
      odstusonkujcie się od tych złych palaczy, ćpunów, przyszłych makowych chłopców.
      Zajmicie się swoimi wspaniałymi żywotami, bez nałogów, narkotyków a nawet kofeiny.
      Pracujcie, płaćcie podatki, żeńcie się, wychodźcie za mąż, przestrzegajcie
      przepisów, żyjcie dalej ale swoim własnym życiem - nie cudzym.
      życząc tego wam i sobie - pozdrawiam
    • Gość: okrutny zielarz Re: Gandzia leczy IP: *.kalisz.mm.pl 28.12.04, 14:15
      tak powinno byc zalegalizowac ziolki i caly swiat by sie odrazxu lepiej poczul
      • Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:08
        oprócz tych ,którzy mają z jej powodu złe doświadczenia.
    • Gość: Dec Re: Gandzia leczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.04, 22:07
      W koncu jestesmy blizej porzucenia zacowanej polityki antynarkotykowej z lat
      50. Viva la kanaba!
    • Gość: marek Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 16:10
      skąd pochodzi informacja, że trzy jointy mają tyle substancji smolistych i
      węglowodorów aromatycznych co 20 papierosów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka