Gość: mr. Bodzio Re: Gandzia leczy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 09.01.05, 15:28 to prawda popieram zalegalizowanie marichuany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Gandzia leczy IP: 195.116.242.* 14.01.05, 10:18 ganja jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta ;];];];];];] Re: Gandzia leczy IP: 195.205.63.* 14.01.05, 21:42 ja jestem z legalizacja Marichuamy, boci co pala dla szpamu niebeda mieli po co palic jak bedzie legalna a osoby palace z zamilowania beda mialy latwiej:):):)...ja sama palilam i wem co to znaczy i ze sa ludzie w Polsce kore nigdy nie zapala i sa ludzie ktorzy beda palic BO MARICHUANA JEST ZDROWA...:];];];];];].... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:06 Dla mnie nie byłą zdrowa-inaczej w dużej części stała się przyczyną mojej choroby.Cierpię na depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubujący siew Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:48 a ja tak czy siak bede palił zioło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:48 ziolo juz dawno powinno zostac zlegalizowane i jak ktos mi mowi ze to uzaleznia to ten czlowiek wydaje mi sie smieszny !! niech sam sobie najpierw zapali a pozniej bedzie gadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:02 Ja paliłam przez 15lat i mam zupełne przekonanie,że marihuana może uzależniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantoman Re: Gandzia leczy IP: 217.11.142.* 18.01.05, 08:57 nie pozwalają bo to matrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas pytanie:ile sub.smolistych jest w wiaderku jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:25 napewno nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydy Re: pytanie:ile sub.smolistych jest w wiaderku je IP: 213.238.100.* 11.02.05, 01:58 Mnie zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędrowiec Re: Gandzia leczy IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 27.01.05, 17:39 kropla lekarstwa - butelka trucizny. Zmieszaj i wypij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Re: Gandzia leczy IP: *.gizycko.mm.pl 02.02.05, 14:52 moim zdaniem marihuana powinna byc zlegalizowana nie dlatego ze ludzie chca ja palic ale ona naprawde leczy(mojega brata wyleczyla z raka po 3 latach)pozdro dla wszystkich moich ziomow z gizycka dla sowy ariela malinki masojcia krzysia steka mietka wrobla itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhP Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:17 "trawka" powinna zostć zlegalizowana!!!!!!!! LUDZIE KTÓRZY CHCĄ BRAĆ I TAK EDĄ BRAĆ A CI KTUŻY NIECHCĄ TO NIEBĘDĄ!!!!!! motyw- -Polska należy do polaków i my decydujemy co chcemy robić a co nie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pot head Re: Gandzia leczy IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 11.04.05, 00:45 nie ma co gadac...poza lekkim oglupieniem i czasami paranojami(lekkimi) no i oczywiscie zasyfieniem pluc pokazcie mi gdzie marihuana przynosi szkody...nie zanam innych 'skutkow ubocznych' poza wymienionymi a pale od ponad 10 lat z czego 5 praktycznie codziennie...wezmy przyklad z NL...masz 18 jestes dorosly odpowiadasz za siebie so do what U wanna do, a 'dzieki' dealerom 12 ciagna z lufy, a policja konfiskuje kradnie skonfiskowane i sprzedaje dealerom,wiem od dealera;)...LEGALISE IT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.M.O Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:42 Nareszcie ktoś spojrzał na to z innej perspektywy,do legalizacji prędzej czy pózniej dojdzie,a ja jestem cierpliwy i poczekam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRI$$ Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 04:09 Akurat! Jak można opublikować w poczytnej gazecie artykuł, przez który być może wiele osób zacznie niszczyć swój mózg marihuaną! Polecam stronę zielonemity.republika.pl/ gdzie obiektywnie opisane jest szkodliwe - a także nader skromne pozytywne - działanie marihuany. Zajrzawszy na ową stronę, doznałem szoku - wcześniej także i ja naiwnie sądziłem, że marihuana prawie nie szkodzi. O naiwności! Ludzie, nie palcie tego zabójcy komórek mózgowych - mózg się nie regeneruje! Otępia, likwiduje ból, pamięć i pomaga zasypiać - też mi leczenie! Może i przydatna do łagodzenia cierpień śmiertelnie chorych ludzi, ale zdrowym-odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:58 pale lat dziesiec i uważam ze jesli ktos twierdzi ze czuje sie po tym lepiej to dobrze choc wiem ze nie wszyscy(pozdrowionka dla palacej grópy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchomason Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:58 ci kturzy niepalili to niewiedzą co to znaczy . pól roku bylem chory mialem katar i ostry kaszel. wiem ze Polska niejest przygotowana na marichuane ale gandzia to naprawde dobry lek polecam nawet jak jest nielegalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:18 zalegalizujcie marychę .nawet jesli nie zalegalizujecie to bede palił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leti Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:09 Konopie, powinny być już dawno zalegalizowane!!! Nie są one bardziej szkodliwe niż papierosy czy alkochol. Pijane osoby za kierownicą są o wiele bardziej niebezpieczne niżosoby zbakane, czyż nie??? Poza tym Marihuana nie jest narkotykiem o jakiejś potężnej mocy jak np. heroina. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkoquak Re: Gandzia leczy 17.01.06, 22:59 Gość portalu: Leti napisał(a): >Pijane osoby za kierownicą są o wiele bardziej > niebezpieczne niżosoby zbakane, czyż nie??? hehe no niekoniecznie. wiesz. to zalezy ile sie wypije/zjara. nie da sie tego porownac bo to dwie zupelnie rozne zeczy. Moje stanowisko jest takie: jestem ZA legalizacja, ale... sprzedawanie, czestowanie niepelnoletnich powinno byc oczywiscie karalne (z petami a alkiem tak jest). Jestem za takimi zasadami jakie sa w holandii - palenie powinno byc sprzedawane WYŁĄCZNIE w miejscach do tego wyznaczonych, opodatkowane, jakosc ziola powinna byc kontrolowana. oprocz tego z gory ustalona czesc podatku moglaby by przeznaczona na np sluzbe zdrowia. a teraz z roche innej bajki... marihuana jest nie tylko przyjemna uzywka i lekarstwem ale mozna w niej (taniej niz z drewna) produkowac bardzo dobrej jakosci papier, liny itp. co z tego? to, ze jak papier zrobi sie z ziola, to nie bedzie trzeba wycinac lasow. tez fajnie :D PS: delegalizacja marihuany w USA zaczela sie od tego, ze pewien kuzyn pewnego polityka produkowal papier, ale.. z drewna... nie pamietam szczegolow. poszukam - jak znajde to napisze dokladniej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś