Dodaj do ulubionych

Gandzia leczy

• Gość: mr. Bodzio Re: Gandzia leczy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 09.01.05, 15:28
      to prawda popieram zalegalizowanie marichuany
    • Gość: krecik Re: Gandzia leczy IP: 195.116.242.* 14.01.05, 10:18
      ganja jest zajebista
    • Gość: Edyta ;];];];];];] Re: Gandzia leczy IP: 195.205.63.* 14.01.05, 21:42
      ja jestem z legalizacja Marichuamy, boci co pala dla szpamu niebeda mieli po co
      palic jak bedzie legalna a osoby palace z zamilowania beda mialy
      latwiej:):):)...ja sama palilam i wem co to znaczy i ze sa ludzie w Polsce kore
      nigdy nie zapala i sa ludzie ktorzy beda palic BO MARICHUANA JEST
      ZDROWA...:];];];];];]....
      • Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:06
        Dla mnie nie byłą zdrowa-inaczej w dużej części stała się przyczyną mojej
        choroby.Cierpię na depresję.
    • Gość: lubujący siew Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:48
      a ja tak czy siak bede palił zioło

• Gość: kwas Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:48
      ziolo juz dawno powinno zostac zlegalizowane i jak ktos mi mowi ze to uzaleznia
      to ten czlowiek wydaje mi sie smieszny !! niech sam sobie najpierw zapali a
      pozniej bedzie gadal
      • Gość: dydy Re: Gandzia leczy IP: 213.238.100.* 11.02.05, 02:02
        Ja paliłam przez 15lat i mam zupełne przekonanie,że marihuana może uzależniać.
    • Gość: blantoman Re: Gandzia leczy IP: 217.11.142.* 18.01.05, 08:57
      nie pozwalają bo to matrix
    • Gość: fantomas pytanie:ile sub.smolistych jest w wiaderku jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:25
      napewno nie szkodzi
      • Gość: dydy Re: pytanie:ile sub.smolistych jest w wiaderku je IP: 213.238.100.* 11.02.05, 01:58
        Mnie zaszkodziła.
    • Gość: wędrowiec Re: Gandzia leczy IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 27.01.05, 17:39
      kropla lekarstwa - butelka trucizny. Zmieszaj i wypij.
    • Gość: gangster Re: Gandzia leczy IP: *.gizycko.mm.pl 02.02.05, 14:52
      moim zdaniem marihuana powinna byc zlegalizowana nie dlatego ze ludzie chca ja
      palic ale ona naprawde leczy(mojega brata wyleczyla z raka po 3 latach)pozdro
      dla wszystkich moich ziomow z gizycka dla sowy ariela malinki masojcia krzysia
      steka mietka wrobla itp
    • Gość: PhP Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:17
      "trawka" powinna zostć zlegalizowana!!!!!!!! LUDZIE KTÓRZY CHCĄ BRAĆ I TAK EDĄ
      BRAĆ A CI KTUŻY NIECHCĄ TO NIEBĘDĄ!!!!!! motyw-
      -Polska należy do polaków i my decydujemy co chcemy robić a co nie!!!!!!!!!
    • Gość: pot head Re: Gandzia leczy IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 11.04.05, 00:45
      nie ma co gadac...poza lekkim oglupieniem i czasami paranojami(lekkimi) no i
      oczywiscie zasyfieniem pluc pokazcie mi gdzie marihuana przynosi szkody...nie
      zanam innych 'skutkow ubocznych' poza wymienionymi a pale od ponad 10 lat z
      czego 5 praktycznie codziennie...wezmy przyklad z NL...masz 18 jestes dorosly
      odpowiadasz za siebie so do what U wanna do, a 'dzieki' dealerom 12 ciagna z
      lufy, a policja konfiskuje kradnie skonfiskowane i sprzedaje dealerom,wiem od
      dealera;)...LEGALISE IT!!!!!!
    • Gość: E.M.O Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:42
      Nareszcie ktoś spojrzał na to z innej perspektywy,do legalizacji prędzej czy
      pózniej dojdzie,a ja jestem cierpliwy i poczekam:):)
    • Gość: KRI$$ Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 04:09
      Akurat! Jak można opublikować w poczytnej gazecie artykuł, przez który być może
      wiele osób zacznie niszczyć swój mózg marihuaną! Polecam stronę
      zielonemity.republika.pl/ gdzie obiektywnie opisane jest szkodliwe - a
      także nader skromne pozytywne - działanie marihuany. Zajrzawszy na ową stronę,
      doznałem szoku - wcześniej także i ja naiwnie sądziłem, że marihuana prawie nie
      szkodzi. O naiwności! Ludzie, nie palcie tego zabójcy komórek mózgowych - mózg
      się nie regeneruje!
      Otępia, likwiduje ból, pamięć i pomaga zasypiać - też mi leczenie! Może i
      przydatna do łagodzenia cierpień śmiertelnie chorych ludzi, ale zdrowym-odradzam!
    • Gość: wacław Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:58
      pale lat dziesiec i uważam ze jesli ktos twierdzi ze czuje sie po tym lepiej to dobrze choc wiem ze nie wszyscy(pozdrowionka dla palacej grópy)
    • Gość: tchomason Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:58
      ci kturzy niepalili to niewiedzą co to znaczy . pól roku bylem chory mialem
      katar i ostry kaszel. wiem ze Polska niejest przygotowana na marichuane ale
      gandzia to naprawde dobry lek polecam nawet jak jest nielegalna
    • Gość: fazi Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:18
      zalegalizujcie marychę .nawet jesli nie zalegalizujecie to bede palił
    • Gość: Leti Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:09
      Konopie, powinny być już dawno zalegalizowane!!! Nie są one bardziej szkodliwe
      niż papierosy czy alkochol. Pijane osoby za kierownicą są o wiele bardziej
      niebezpieczne niżosoby zbakane, czyż nie??? Poza tym Marihuana nie jest
      narkotykiem o jakiejś potężnej mocy jak np. heroina.
      • wilkoquak Re: Gandzia leczy 17.01.06, 22:59
        Gość portalu: Leti napisał(a):

>Pijane osoby za kierownicą są o wiele bardziej
        > niebezpieczne niżosoby zbakane, czyż nie???

hehe no niekoniecznie. wiesz. to zalezy ile sie wypije/zjara. nie da sie tego
        porownac bo to dwie zupelnie rozne zeczy.

Moje stanowisko jest takie: jestem ZA legalizacja, ale... sprzedawanie,
        czestowanie niepelnoletnich powinno byc oczywiscie karalne (z petami a alkiem
        tak jest). Jestem za takimi zasadami jakie sa w holandii - palenie powinno byc
        sprzedawane WYŁĄCZNIE w miejscach do tego wyznaczonych, opodatkowane, jakosc
        ziola powinna byc kontrolowana. oprocz tego z gory ustalona czesc podatku
        moglaby by przeznaczona na np sluzbe zdrowia.

a teraz z roche innej bajki... marihuana jest nie tylko przyjemna uzywka i
        lekarstwem ale mozna w niej (taniej niz z drewna) produkowac bardzo dobrej
        jakosci papier, liny itp. co z tego? to, ze jak papier zrobi sie z ziola, to nie
        bedzie trzeba wycinac lasow. tez fajnie :D PS: delegalizacja marihuany w USA
        zaczela sie od tego, ze pewien kuzyn pewnego polityka produkowal papier, ale.. z
        drewna... nie pamietam szczegolow. poszukam - jak znajde to napisze dokladniej
        pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka