Gość: Basia IP: *.net.hinet.hr 22.08.02, 15:00 Ja tez wole brunetow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.man.bialystok.pl 22.08.02, 15:06 A mi to naprawde nie robi roznicy. Musi miec cos w sobie a nie na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 15:07 Nie wiem, czemu, ale tak się sklada, że zawsze pociągali mnie tylko bruneci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.kbn.gov.pl 22.08.02, 15:10 Zdecydowanie bruneci, ciemnoocy. Broda mile widziana. Wartości intelektualne i "emocjonalne" oczywiście mają decydujące znaczenie. Na szczęście "mój" i wygląda, i zachowuje się włąśnie tak jak lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
jkon1 Re: Kobiety wolą brunetów 22.08.02, 15:28 Cały hałas wynika z faktu iż Miss Peyton West chce uzyskać tytuł doktora. Dyskusja, w ktorej zabrały prawie wszytskie Panie ma zapewne podkreślić fakt, że czują się one lwicami. Tylko jedna z nich stwierdziła, że to nir musi być tak. Z drugiej jednak strony Pani Peyton West aby potwierdzić swoją teorię powinna postarać się sprawdzić czy o kolorze i długości grzywy w badanej populacji kotków poziom testosteronu jestw rzeczywistości wyższy niż u samców o jasnym kolorze sierści i uboższej grzywie. JEKON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek666 Az sie milo czyta IP: *.s3group.com / 193.120.88.* 22.08.02, 16:19 Jako, prawda, tkzw Metal i w dodatku brunet o piwnych oczach, w pelni popieram wypowiedziane tutaj tezy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond is in Re: Az sie milo czyta IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.08.02, 13:14 czytac moze i umiesz, ale z pisaniem gorzej. pisze sie "tzw." palancie. czarne wlosy nie wystarcza, zebys poderwal sobie fajna kobitke, skoro nie masz oleju w glowie. jak lubisz brunetki/brunetow, to jedz do Afryki albo Ameryki Lacinskiej, tam znajdziesz ich az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek666 Re: Az sie milo czyta IP: *.s3group.com / 193.120.88.* 27.08.02, 12:11 Witam zerdecznie; polska jezyk, trudna jezyk! Szczeze mowiac to ja wole blondynki.... A oleju w glowie to faktycznie nie mam, bo i skad by sie tam wzial? Jeszcze raz zerdecznie pozdrawiam blond'a ;-) Gość portalu: blond is in napisał(a): > czytac moze i umiesz, ale z pisaniem gorzej. > pisze sie "tzw." palancie. > czarne wlosy nie wystarcza, zebys poderwal sobie fajna kobitke, > skoro nie masz oleju w glowie. > jak lubisz brunetki/brunetow, to jedz do Afryki albo Ameryki > Lacinskiej, tam znajdziesz ich az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty Łysole IP: 217.11.133.* 22.08.02, 15:15 [...]Lwy z Tsavo stały się sławne w 1898 r., kiedy dwa bezgrzywe samce zaczęły napadać na robotników budujących linię kolejową [...] Wiadomo, skiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.lublin.pl 22.08.02, 15:40 Bruneci sa do niczego. Niech zyja blondyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytex Re: Kobiety wolą brunetów IP: 217.17.35.* 22.08.02, 15:56 A co za różnica? Zawsze można się przefarbować czy to na blond czy to na czerń. A najlepiej to mieć krótkie na dwa milimetry. Myślę, że kobiety wolą krótkie włosy niż dłuższe nawet czarne i to tłuste. Schludność przede wszystkim, prawda miłe Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek666 Re: Kobiety wol&# 261; brunetów IP: *.s3group.com / 193.120.88.* 22.08.02, 16:22 Oj...oj chyba za duzo testosteronu..... wloski leca!!!!! Gość portalu: voytex napisał(a): > A co za różnica? Zawsze można się przefarbować czy to na blond > czy to na czerń. A najlepiej to mieć krótkie na dwa milimetry. > Myślę, że kobiety wolą krótkie włosy niż dłuższe nawet czarne i > to tłuste. Schludność przede wszystkim, prawda miłe Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genuine Cieszmy sie blondynami IP: *.missouri.edu / *.dhcp.missouri.edu 22.08.02, 16:59 Wszystkim kobietom radzilbym cieszyc sie blondynami, poki sa jeszcze na naszych ulicach. Ich liczba gwaltownie spada, glownie na skutek gigantycznego przyrostu naturalnego w Azji (przede wszystkim Chiny i Afryka) i bardzo slabego w rasie bialej. Juz teraz naturalni blodnyni to niecale 2% ludzkiej populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Cieszmy sie blondynami IP: *.207-34-91-0.interbaun.com 23.08.02, 17:53 A ja wole blondynow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 22.08.02, 15:56 A ja choć blondyn i powinienem bronić blondynów, to nie bede bo zawsze strasznie kreciły mnie brunetki. Niestety zazwyczaj bez wzajemnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond is in Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 16:07 Panie i Panowie, precz ze sniadymi macho. wole blondynki i sam jestem blondynem. kiedys mialem dziewczyne z Sycylii i tak tez wygladala ;) kazda sniada osoba ugania sie za blondynami albo blondynkami. wiem to z autopsji. sniadych jest jakies 90 procent na Ziemi. to blondyni sa rozchwytywani. pojedzcie do Brazylii, Turcji itd. a sami zobaczycie. pozdrawiam blondynki i brunetki, blondynow i brunetow, no i oczywiscie szatynow i rudych....... a co do farbowania to ciekawe, ze jakos wiecej ludzi farbuje sie na blond a nie na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habibti Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.sirti.pl 22.08.02, 17:17 Oj, to chyba nie tak. Jak dziewczyna patrzy tylko na kolor wlosow faceta, to chyba kwalifikuje sie do psychiatry... Przeciez nie da sie zyc z z kims tylko dla jego wygladu!!! A gdzie inteligencja, gdzie urok osobisty?... Jestem brunetka. Moj maz jest szatynem. Facet, z ktorym spedzilam poprzedni kawalek zycia, byl blondynem. A jesli chodzi o powodzenie u facetow, to w moim przypadku byli to panowie o roznych odcieniach wlosow, od niemal bialych (ale nie z powodu wieku) do kruczoczarnych... Kochane Panie wypowiadajace sie na temat artykulu o lwach - a faceci to nie lwy. To tylko duze, udomowione kociaki, ktore - owszem - czasem zarycza i pokaza pazurki, ale raczej nie poluja, by zabijac jak lwy z Tsavo... Jesli bedziemy patrzec tylko na ich zewnetrzne walory (jak w artykule - na grzywe), to ciezko bedzie nam, kobitom, trafic na naszego NAJ... Ja osobiscie wole u faceta to, co ma w glowie niz to, co prezentuje w ramach konkursow pieknosci... Czy konkursu na najciemniejsza grzywe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
victorinhoprawieronaldinho Re: Kobiety wolą brunetów 07.01.22, 11:48 Trudno się nie zgodzić ze większość mężczyzn teraz tak jak Pani powiedziala zachowuje się jak udomowione kotky ja akurat jestem bardziej samotnym wilkiem niz lwen ale moja dygresja jest taka ze kobiety tez nie są lwicami tylko raczej potulnymi kotkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nie tylko kobiety wolą brunetów IP: *.ponton-berlin.de 22.08.02, 16:20 Ja tez wole brunetow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Nie tylko kobiety wolą brunetów IP: *.damovo.com 22.08.02, 16:25 A ja to lubię meżczyzn z krwi i kości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Nie tylko kobiety wolą brunetów IP: *.przedborz.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 22:30 A co z rudymi !?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nie tylko kobiety wolą brunetów IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:18 Najlepsi sa zdecydowanie ciemnowlosi z blond pasemkami... dogodza tym i tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek666 Re: Nie tylko kobiety wol&# 261; brunetów IP: *.s3group.com / 193.120.88.* 27.08.02, 12:15 O .... przepraszam Widze ze nie do tego peletonu co trzeba sie zalapalem, jeszcze raz przepraszam..... Gość portalu: Tomek napisał(a): > Ja tez wole brunetow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan. Re: Kobiety wolą brunetów IP: 5.2.1R* / *.prem.tmns.net.au 23.08.02, 09:18 Kobiety wola muzynow i arabow - dlatego ja wole azjatki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
siedzoncy_byk Re: Kobiety wolą brunetów 23.08.02, 10:56 Przecież to na BRODĘ trzeba patrzyć, nie na głowę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy A Łysi??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 23.08.02, 12:03 Czy któraś sa łysym jakąś szansę??? Błagaaaaam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diba Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.02, 12:45 Tu na zachodzie kobiety nie lubia brunetow.To sa najczesciej Turken,Kurden,Albanen i Araben. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondman Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 01:55 Absolutna racja. To zachwycanie sie wszystkimi "sniadymi macho", brunetami o ciemnych oczach, to tylko polski fenomen, a raczej tych Polek, ktore cale zycie spedzily w kraju. Wyjedzcie mile panie na troche np. do USA, to zaczniecie uwielbiac blondynow:-)) Wezcie pod uwage, ze cala populacja Orientalnych (Chinczycy, Japonczycy, Filipinczycy, Koreanczycy, Wietnamczycy, Mongolowie i inne skosnookie ludy azjatyckie) jest czarnowlosa, podobnie Hindusi, wszyscy Latynosi - od Meksyku po Chile, wszyscy Arabowie azjatyccy i afrykanscy, Zydzi i inni bliskowschodni, wszyscy "turkopochodni", nie mowiac o Murzynach, co oczywiste. Ogromna wiekszosc Bulgarow, Wegrow, Rumunow, Grekow. Mocno ciemnowlosi choc nie zawsze 100 % bruneci to wiekszosc Francuzow, Wlochow, Portugalczykow. Blondyni i blondynki wymieraja, sa wypierani przez silniejsze geny ciemnowlosych. Niedlugo beda tylko na obrazkach i starych fotografiach. Az dziwne w tym kontekscie, ze niektore Polki preferuja czarne owlosienie. My, Slowianie to nacja blond o niebieskich lub zielonych oczach. Ilez ludzi w Ameryce daloby wiele, by mieszkac w takim sasiedztwie... poogladajcie sobie filmy w ktorych graja sami Murzyni, Latynosi albo Hindusi. Ciekawe, jak czulybyscie sie (milosniczki brunetow) wsrod nich. Gdzie wolalybyscie mieszkac: w dzielnicy latynoskiej, czy bialej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemnowłosa Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.szeptel.net.pl 24.08.02, 06:00 Gość portalu: Blondman napisał(a): > Absolutna racja. To zachwycanie sie wszystkimi "sniadymi macho", > brunetami o ciemnych oczach, to tylko polski fenomen, a raczej > tych Polek, ktore cale zycie spedzily w kraju. Wyjedzcie mile > panie na troche np. do USA, to zaczniecie uwielbiac blondynow:- )) > Wezcie pod uwage, ze cala populacja Orientalnych (Chinczycy, > Japonczycy, Filipinczycy, Koreanczycy, Wietnamczycy, Mongolowie i > inne skosnookie ludy azjatyckie) jest czarnowlosa, podobnie > Hindusi, wszyscy Latynosi - od Meksyku po Chile, wszyscy Arabowie > azjatyccy i afrykanscy, Zydzi i inni bliskowschodni, wszyscy > "turkopochodni", nie mowiac o Murzynach, co oczywiste. Ogromna > wiekszosc Bulgarow, Wegrow, Rumunow, Grekow. Mocno ciemnowlosi > choc nie zawsze 100 % bruneci to wiekszosc Francuzow, Wlochow, > Portugalczykow. Blondyni i blondynki wymieraja, sa wypierani > przez silniejsze geny ciemnowlosych. Niedlugo beda tylko na > obrazkach i starych fotografiach. Az dziwne w tym kontekscie, ze > niektore Polki preferuja czarne owlosienie. My, Slowianie to > nacja blond o niebieskich lub zielonych oczach. Ilez ludzi w > Ameryce daloby wiele, by mieszkac w takim sasiedztwie... > poogladajcie sobie filmy w ktorych graja sami Murzyni, Latynosi > albo Hindusi. Ciekawe, jak czulybyscie sie (milosniczki > brunetow) wsrod nich. Gdzie wolalybyscie mieszkac: w dzielnicy > latynoskiej, czy bialej??? Troszke mi to zajeżdża rasizmem, ale może się mylę...ale fakt - zawsze zwracałam uwagę raczej na ciemnowłosych panów, ale zakochałam sie po uszy w blondynie i teraz mam fioła na punkcie jego jasnej czupryny. Pozdrowienia dla panów o wszystkich kolorach włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unleashed Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.nyc.bestweb.net 25.08.02, 04:34 No to czemu wszystkie piękne i młode kobiety, które spotykam tak mnie adorują (szatyn)? Może wy jesteście stare i brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: One Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.chello.pl 27.08.02, 00:35 A my wolimy blondynów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 12:53 kiedyś w dzieciństwie pewien wysoki brunet z brodą zrobił mi dużą krzywdę bruneci maja zbyt dużo testosteronu i za silny uścisk dloni, z ktorego nie można się w żaden sposób wyrwać stanowczo wole blondynów Odpowiedz Link Zgłoś
tomi469 Re: Kobiety wolą brunetów 28.08.02, 16:11 Artykul jest tendencyjny. Autorzy sami maja czarne grzywy i dlatego wysnuli takie wnioski. A poza tym lwy schodza ostatnio na psy, o ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinski blondyn Re: Kobiety wolą brunetów IP: *.rrcnet.com 29.08.02, 02:23 A ja sie maluje na bardzo ciemno, i wszystkie kobiety, szczegolnie z tzw. polswiatka i nie tylko uwielbiaja mnie. Kiedy w koncu zobacza ze moja farba blaknie, uciec chca, ale niestety juz jest za pozno! Ot, i na czym polega iluzja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszowaty I taka strategia ewolucyjna zaprowadziła lwy... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 08:19 .. wprost do czerwonej księgi gatunków zagrożonych. Dlaczego grzywa, jej ubarwienie i długość jest tak istotna w międzykocich kontaktach towarzyskich? - pyta autorka - nie mam pojęcia, trudno wymyślić bardziej błahy temat badań. Ale rozumiem fascynację sawanną, zwłaszcza jako alternatywą wobec krojenia żab w laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzor Re: Współczuję ... IP: *.chello.pl 03.10.02, 03:48 Gość portalu: Basia napisał(a): > Ja tez wole brunetow Odpowiedz Link Zgłoś