malki13 19.12.02, 09:47 Czy ktoś już dostał nagrody za II etap LN? Ja dostałam tylko książkę, mam nadzieję, że kubeczek też dostanę. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogi9 Re: Nagrody - II etap 19.12.02, 09:53 ja dostałam kubeczek, ale "w proszku", więc przesyłki nie odebrałam czekam więc dalej na dobry, no i bawię się dalej mino iż ostatnio idzie mi "cienko" pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawoj Re: Nagrody - II etap IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 12:35 Przykro mi to pisać, ale nie dostałam jeszcze upragnionego kubka ani za I etap, ani za II etap. Pozdrawiam wszystkich Ligowiczów! olawoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomalocaris Nagrody - II etap IP: *.swic.dialup.inetia.pl 19.12.02, 15:19 Otrzymałem książkę (bez kubka, rzecz prosta) za II etap kilka dni temu i tu niestety zdaje mi się, że następuje jakaś zmiana w obyczajach. Uczestniczyłem w życiu przynajmniej w kilkudziesięciu konkursach z różnorakich dziedzin i czasem udawało się coś wygrać, choćby i upominek. Ale NIGDY nie zdarzyło mi się, żeby ktoś pożałował choćby jednego małego słowa „gratulacje". Nawet w najgorszym wypadku był zawsze jakiś „uścisk dłoni wiceprezesa" i łaskawe mruknięcie albo mały karteluszek z niedbałym napisem „nagroda za...". Czy innych Sz. R. traktuje równie troskliwie i czy tylko ja mam tego rodzaju odczucia? Bo ja naprawdę wolałbym raczej nie dostać nic materialnego (przecież logicznie rozumując znaczna większość jeszcze-uczestników nie liczy chyba na poprawienie swojego statusu majątkowego?)... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malki13 Re: Nagrody - II etap 20.12.02, 09:35 Muszę przyznać, że mam podobne odczucia. Dlatego, tak zależy mi na kubeczku, który będzie mi przypominał o tych trzech miesiącach Ligi. A kubeczka nie ma ..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś