Dodaj do ulubionych

Nagrody - II etap

19.12.02, 09:47
Czy ktoś już dostał nagrody za II etap LN?
Ja dostałam tylko książkę, mam nadzieję, że kubeczek też dostanę.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • jogi9 Re: Nagrody - II etap 19.12.02, 09:53
      ja dostałam kubeczek, ale "w proszku", więc przesyłki nie odebrałam
      czekam więc dalej na dobry, no i bawię się dalej mino iż ostatnio idzie
      mi "cienko"
      pozdrowienia dla wszystkich
    • Gość: olawoj Re: Nagrody - II etap IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 12:35
      Przykro mi to pisać, ale nie dostałam jeszcze upragnionego kubka ani za I etap,
      ani za II etap.
      Pozdrawiam wszystkich Ligowiczów!
      olawoj
      • Gość: anomalocaris Nagrody - II etap IP: *.swic.dialup.inetia.pl 19.12.02, 15:19
        Otrzymałem książkę (bez kubka, rzecz prosta) za II etap kilka dni temu i tu
        niestety zdaje mi się, że następuje jakaś zmiana w obyczajach. Uczestniczyłem
        w życiu przynajmniej w kilkudziesięciu konkursach z różnorakich dziedzin i
        czasem udawało się coś wygrać, choćby i upominek. Ale NIGDY nie zdarzyło mi
        się, żeby ktoś pożałował choćby jednego małego słowa „gratulacje". Nawet w
        najgorszym wypadku był zawsze jakiś „uścisk dłoni wiceprezesa" i łaskawe
        mruknięcie albo mały karteluszek z niedbałym napisem „nagroda za...". Czy
        innych Sz. R. traktuje równie troskliwie i czy tylko ja mam tego rodzaju
        odczucia? Bo ja naprawdę wolałbym raczej nie dostać nic materialnego (przecież
        logicznie rozumując znaczna większość jeszcze-uczestników nie liczy chyba na
        poprawienie swojego statusu majątkowego?)...

Pozdrawiam
        • malki13 Re: Nagrody - II etap 20.12.02, 09:35
          Muszę przyznać, że mam podobne odczucia. Dlatego, tak zależy mi na kubeczku,
          który będzie mi przypominał o tych trzech miesiącach Ligi. A kubeczka nie
          ma .....

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka