Gość: klops IP: proxy / *.d1.club-internet.fr 03.02.03, 10:48 nie wiem dlaczego chce mi sie smiac.....? :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aj Re: Szabat na orbicie 03.02.03, 12:59 Chyba płakac? Czy ktoś wie, dlaczego ludzie lubią popisywać sie swoją nieprzezwoitością? Czy to jakieś zboczenie - takie jak u ekshibicjonistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki sa dwie mozliwosci... IP: 141.63.88.* 03.02.03, 14:16 > nie wiem dlaczego chce mi sie smiac.....? :(( Sa dwie mozliwosci, wybierz sobie: a) Jestes glupi. b) Jestes swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: sa dwie mozliwosci... IP: *.vic.bigpond.net.au 03.02.03, 15:06 Gość portalu: Luki napisał(a): nie wiem dlaczego chce mi sie smiac.....? :(( Sa dwie mozliwosci, wybierz sobie: a) Jestes glupi. b) Jestes swinia. K: A czemu nie: jestem normalnym czlowiekiem, bez zydowskich przesadow! Szabat na orbicie, to rzeczywiscie szmonces roku 2003! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Proste IP: 141.63.88.* 03.02.03, 15:24 > K: A czemu nie: jestem normalnym czlowiekiem, bez > zydowskich przesadow! > Szabat na orbicie, to rzeczywiscie szmonces roku 2003! :) Proste: smianie sie z tego, ze pierwszy Izraelczyk w kosmosie chce, choc sam swiecki, zachowywac szabat jako reprezentant swojego narodu, swiadczy tylko o niezwyklej gruboskornosci. A smianie sie z tego po katastrofie promu swiadczy o byciu swinia. Jesli jednak facet swinia nie jest, to po prostu nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi -> jest glupi. No, ale nic, Kaganie. Z Toba trudno sie dyskutuje, bo zawsze wiecej bawisz sie samym dyskutowaniem i prowokowaniem, niz interesuje Cie temat dyskusji. A na takie zabawy szkoda mi czasu. Wiec milego wieczoru, Luki. Odpowiedz Link Zgłoś