kociaszek 02.08.06, 18:31 znacie moze jakis konkurs na fotografie naukowa? mam takie sliczne zdjecia wyhodowanych neuronow.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
true_blue Re: fotografia 02.08.06, 18:37 Ja sobie chetnie obejrze :-) Ale o konkursie niestety nie wiem. POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: fotografia 02.08.06, 18:47 EMBO Journal mial (chyba nadal ma) konkurs na okladke, w dwoch kategoriach" naukowej i nienaukowej. Znam dwie osoby, ktorych prace ukazaly sie na okladkach EMBO J. Jednej z nich dwukrotnie sie udalo. Sprawdz na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: fotografia 02.08.06, 20:51 Ale trzeba prace opublikowac w EMBO, tak? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: fotografia 03.08.06, 03:46 Skad, nie trzeba. To zupelnie niezalezny konkurs, nie okladka nawiazujaca do Twojej pracy. Znalazla nawet info na ten rok i sciagnelam, niestety tylko w pdf, jak ktos chce, to sluze na priv albo mozna sciagnac stad: plindenbaum.blogspot.com/2005/12/embo-journal-cover-contest.html Klikajac na slowo CONTEST :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: fotografia 07.08.06, 17:49 potwierdzam EMBO Journal, kolega z pracy ma tam okladke :-) zupelnie nie zwiazana z jego naukowa praca Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: fotografia 02.08.06, 23:44 ja widzialam na pewno gdzies taki konkurs, no i zdjecia przepikne tez, ale teraz nie pamietam dokladnie: sprawdz strone nikona albo zeiss. i powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś