Dodaj do ulubionych

POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.12.01, 22:46
Bardzo proszę o pomoc w wyszukaniu materiałów o kulturze politycznej w Wielkiej
Brytanii. Osoby znające tytuły książek, artykułów i ewentualnie autorów, proszę
o podpowiedź. Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: lepper Re: POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST IP: *.client.attbi.com 21.12.01, 15:42
      What a joke.
      Kultury tam niet
      • Gość: aga Re: POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.12.01, 19:03
        Przepraszam Pana, Panie Lepper, jednak bardzo zależy mi na poważnym podejściu
        do tematu a nie na kpinach.
        • Gość: krecha Re: POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.01, 09:59
          Brawo Lepper - ja tez mysle, ze Anglosasi z kultura sie nie mieszaja.

A Twoja prosba, Ago, jest smieszna. Idz do biblioteki i poszukaj zamiast
          probowac pojsc na latwizne. Nikt za Ciebie Twojej roboty porzadnie nie zrobi.
          Moze to sie wydawac moralizatorskie, ale nie jest. To tylko dobra rada.
          • Gość: aga Re: POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.12.01, 02:02
            Sznowna(y) Krecho. Mam wrażenie,że nie przeczytała(e)ś mojej prośby dokładnie.
            Nie proszę żeby ktokolwiek "odwalał robotę"za mnie. Wbrew Twoim przypuszczeniom
            nie należę do leniwych. Gdybym w bibliotekach: (BUW,CBW,sejmowej, wydziałowej),
            które odwiedziłam (bez podpowiedzi), odnalazła te materiały na pewno nie
            pojawiłby sie ten wątek. Nie prosiłam o napisanie pracy na ten temat, tylko o
            podanie tytułów, z którymi Ktoś mógł się spotkać. Serdecznie dziękuję za pomoc.
      • Gość: Julek Re: POMOC POTRZEBNA NATYCHMIAST IP: *.panther.dialup.pol.co.uk 25.12.01, 11:50
        Gość portalu: lepper napisał(a):

> What a joke.
        > Kultury tam niet

Ale tiochnika balszaja!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka