Dodaj do ulubionych

Placebo dla audiofila

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
audiovoodoo.alatar.pl/
proszszsz, tu jest więcej takich cudownych urządzeń, dobra zabawa - gwarantowana :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurgi Re: Placebo dla audiofila IP: *.tvkturek.pl 10.01.08, 17:20
      Właśnie - audiovoodoo.alatar.pl - polecam.
      To taka nowoczesna wiara w czary. To pokazuje, jak bardzo (mało) współczesna nauka i technika jest zrozumiała dla ludzi (ciemnego ludu?). A miłośników technologii i gadżetów zwykle utożsamia się z ludźmi kompetentnymi i fachowymi, a tu klops - mało się różnią od czytelników Wróżki i Nieznanego Świata.
    • Gość: Paweł Panasewicz Re: Placebo dla audiofila IP: *.tktel.tvk.wroc.pl 10.01.08, 17:20
      dobre, takich super wynalazków dla "audiofili" jest rzeczywiście sporo i są nawet jeszcze śmieszniejsze. chciałbym tylko dodać, że "audiofile", którzy to kupują są zwyczajnie zieloni i kompletnie bez doświadczenia, chyba nie potrafią też myśleć... nie spotkałem się jeszcze, żeby ktoś doświadczony podniecał się takim chłamem... pozdrawiam!
    • Gość: nadaj_79 Re: Placebo dla audiofila IP: *.eranet.pl 10.01.08, 17:20
      heh... ale sie usmialem :) dobreeee...
    • Gość: oya Re: Placebo dla audiofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      ja bym się z nagrzewarki do kabli nie śmiał :-) w tym jest cień sensu! co prawda nie wiem, w jakiej temperaturze miedź ma maksimum przewodności, ale jakiś ślad zmiany może być - a producent nagrzewarki na pewno to wszystko dokładnie wie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka