Dodaj do ulubionych

Apollo On Line

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
Wtopione pieniądze, bez dwóch zdań. Oni nadal myślą że w Warszawie białe niedźwiedzie na ulicach.
Faktem jest że konkurencja u nas jeszcze nie bardzo ale za przykładem niesamowitego sukcesu nasza-klasa.pl popłyną pieniądze na startupy/venture capital i inne takie potwory.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehe Re: Apollo On Line IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 17:20
      "America On Line Polska" :)))
    • Gość: Adas Re: Apollo On Line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      America On Line Polska - AOL (UK) Limited.

Ale jaki to ma być portal, na miarę czego?
    • Gość: clarq Re: Apollo On Line IP: *.chello.pl 10.01.08, 17:20
      akurat portal AOL jest swietny. i moglby byc przebojem na polskim rynku. z AIM korzystam od lat, od czasow jak GG raczkowalo, a lacze 128kbit/s uwazane bylo za bardzo szybkie. aim coprawda zostanie wyparty przez jabber (z ktorego tez korzystam) ale jeszcze duzo czasu minie zanim to sie stanie. aim i jabber maja wielka zalete, ktorej nie ma gg - dzialaja na wielu platformach (nie tylko intel x86, ale takze powerpc czy sparc) i systemach (dziala na linux'ie, macosx i wielu innych). a gg coz gdyby nie alternatywne oprogramowanie i transporty do jabber'a to windows tylko.
    • Gość: Bobek Re: Apollo On Line IP: 217.149.242.* 10.01.08, 17:20
      My tu panie szanowny AOL w Polsce mamy już internet, ba... niektórzy nawet z linuksa korzystają.
    • Gość: Andis Re: Apollo On Line IP: *.rzeszow.pl 10.01.08, 17:20
      Jedyną naprawdę interesującą usługą AOL jest dla mnie pakiet Internet Security dla każdego za free. Chociaż prawdę mówiąc czy on gada do mnie po angielsku, czy ewentualnie po polsku - wszystko mi jedno. Byle zabezpieczał komputer.
    • Gość: śmierć Re: Apollo On Line IP: *.kolornet.pl 10.01.08, 17:20
      nigdy nie wejde na żydowski portal
    • Gość: Larson Re: Apollo On Line IP: *.ip14.fastwebnet.it 10.01.08, 17:20
      skąd biorą się tacy lamerzy jak autor tego tekstu? "insze plejery", "ichniejszego komunikatora", "rynek praw muzycznych online jest tak rozpieprzony" - to miało być luzackie czy po prostu obciachowe? Jeżeli obciachowe - udało się!
    • Gość: Andrew Re: Apollo On Line IP: *.nrth.cable.ntl.com 10.01.08, 17:20
      Marne szanse na sukces.
      AOL ma duze problemy w USA wiec w Polsce sobie nie poradza bo Polacy lubia swoje a nie wszystko co z Ameryki.
      Moim marzeniem jest zeby jeszcze przestali jesc to scierwo z McDonalds (tu jest szansa bo Burger King sie wylozyl w Polsce) i przestali pic Coca cole
    • Gość: lolo Re: Apollo On Line IP: *.res.east.verizon.net 10.01.08, 17:20
      Czytelnicy, tak jak dziennikarze, to wyjatkowo złośliwe bestie. Autor nie ma wlasnego stylu, i uzywa frazesow jakich pelno w amerykanskich artykulach. I'll bet a dollar to a donut przetlumaczyl na maslake a ten tekst o klasycznym przykladie i podrecznikach to mozna znalezc prawie w co drugim artykule o marketingu.
    • Gość: El commandante Re: Apollo On Line IP: *.agora.pl 10.01.08, 17:20
      No nie byłbym taki do końca pewien. Jest jeden tredny niewymieniony temat obstawiany przez AOL a w Polsce bez dużego pleyera.
    • Gość: Zdziho Re: Apollo On Line IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:20
      No chyba, żeby zmienili nazwę na
      "Ameryka na linii - ANAL" :-)))))
    • Gość: edek Re: Apollo On Line IP: *.idc.net.pl 10.01.08, 17:20
      Amerykanie niestety nie rozumieją że to co wypaliło w 100 krajach świata w Polsce raczej nie wypali, przykłady: E-Bay, Burger King, Dunkin' Donuts
    • Gość: Twoj stary Re: Apollo On Line IP: 212.122.223.* 10.01.08, 17:20
      gazeta.pl boi się jak nie wiem co ... tracicie userów bo macie ***jowy portal ...
    • Gość: Tri Re: Apollo On Line IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:20
      Tylko czekać jak wprowadzą do Polski takie szmatławce jak TMZ.
    • Gość: phoenix Re: Apollo On Line IP: *.pcservice-net.co.uk 10.01.08, 17:20
      pracuje w UK od ponad 10 lat na rynku IT
      i z czystym sercem moge powiedziec ze AOL to naprawde straszna platforma. Nie polecam tego prowidera internetowego. W UK jest jeszcze popularny ale konczy coraz wiecej ludzi rezygnuje z ich uslug.
      Program jest straszny szczegolnie klient maila, do tego po co mam uzywac przegladarki aol jak mam duzo lepsze przegladarki Firefox (nawet IE jest lepszy - mimo iz AOL bazuje na silniu IE)
    • Gość: AOL Re: Apollo On Line IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.08, 17:20
      OK!
      jak nie to nie!
      Nie będzie wielkiego otwarcia!
      Koniec. Zamykamy www.aol.pl.
    • Gość: Tri Re: Apollo On Line IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 17:20
      Wręcz przeciwnie, właśnie otwarli stronę beta...
    • Gość: Alien Re: Apollo On Line IP: 193.109.212.* 10.01.08, 17:20
      Zgadzam się z autorem art. AOL się u nas nie przyjmie i podzieli los eBay. A szkoda, bo ja mam dość Allegro
    • Gość: ms Re: Apollo On Line IP: 212.160.156.* 10.01.08, 17:20
      a wiecie, że Burger King powrócił? jest w Złotych Tarasach obok Multikina
    • Gość: pawel Re: Apollo On Line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      strona AOL jest uz dostepna i jedyne slowo jakie moze opisac to co tam zobaczylem to KATASTROFA zerowa konkurencja dla przodujacych portali w naszym kraju
    • Gość: greg.wro Re: Apollo On Line IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      wygląd www.aol.pl pod Operą określę jednym wyrazem - ŻENUJĄCE. pomijam już brak treści na stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka