Gość: ax IP: njgisws* / 10.36.32.* 18.08.03, 18:16 To jakie jest to nowe prawo ewolucji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poraj Re: Nowe prawo ewolucji odkryte dzięki badaniom j IP: 212.180.147.* 18.08.03, 18:29 Tępy jesteś jak topór bojowy. Nowe prawo jest takie, że jest inaczej niż do tej pory myślano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw Kochani, ja tez chce byc dziennikarzem IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 18.08.03, 18:39 Kochani, ja tez chce byc dziennikarzem naukowym. Mam chyba szansę - moj szef mnie nie rozumie i moja zona tez, moze bede mogl sie sprawdzic na szerszym polu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Kochani, ja tez chce byc dziennikarzem IP: *.rbw.wh.local / 10.10.13.* 19.08.03, 11:09 > Kochani, ja tez chce byc dziennikarzem naukowym. Mam chyba szansę > - moj szef mnie nie rozumie i moja zona tez, moze bede mogl sie > sprawdzic na szerszym polu??? Tym razem podpisuję się obiema rękami. O co chodzi w tej notce?!? Kto ją napisał, a kto pozwolił zamieścić??? Nie wiadomo o co chodzi, co to jest niby to nowe prawo ewolucji, kto je odkrył ani jakie badania robiono. Wygląda na to, że autor (?) artykułu nie przeczytał nawet streszczenia pracy... Ręcę opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowe prawo ewolucji odkryte dzięki badaniom j IP: 195.94.195.* 19.08.03, 08:21 Gość portalu: Poraj napisał(a): > Tępy jesteś jak topór bojowy. Nowe prawo jest takie, że jest > inaczej niż do tej pory myślano!!! A jak do tej pory myslano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Nowe prawo ewolucji odkryte dzięki badaniom j IP: *.int.systematics.de / 10.248.132.* 18.08.03, 18:58 Gość portalu: ax napisał(a): > To jakie jest to nowe prawo ewolucji??? Mutant, niezależnie od odchyłów staje się pełnoprawnym gatunkiem - o ile oczywiście napisano o nim w GW. W tym przpadku chodzi o wyjątkowo nieudaną mutację dziennikarstwa naukowego. W podstawówce by go zbili, gdyby próbował coś takiego napisać na tablicy kącika naukowego. Jakby napisał w kiblu, zresztą też ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stworzony To Bóg stworzył świat! Do kościoła nie chodzicie?! IP: *.pl / 192.168.3.* 18.08.03, 21:08 Na religię dzieci posyłacie? To się zdecydujcie. Jaka ewolucja?! Bezbożnicy, będziecie się smażyli w piekle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Do kościoła nie chodzi IP: *.chemd.amu.edu.pl 19.08.03, 08:20 Gość portalu: Stworzony napisał(a): > Na religię dzieci posyłacie? To się zdecydujcie. Jaka ewolucja?! > Bezbożnicy, będziecie się smażyli w piekle! Ty ostatni raz byłeś w kościele chyba ze sto lat temu. Od tego czasu sporo się zmieniło. Przeczytaj Lappla (przez a umlaut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Nowe prawo ewolucji odkryte dzięki badaniom j IP: *.attu.pl / 192.168.7.* 19.08.03, 20:36 dawno nie czytałam tak beznadziejnego artykułu. GW, dajcie mi etat, bo na niego zasługuję, w przeciwieństwie do autora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoric . 19.08.03, 21:25 Wykaż się! napisz artykuł 'wynaleziono protezę mózgu', albo 'wiemy już, skąd pochodzi język' :). pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Nowe prawo ewolucji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.08.03, 16:38 Otoz to prawo ma nastepujaca tresc: Niektorzy ludzie sa sklonni zaakceptowac kazda, nawet najbardzie niedorzecznie brzmiaca, bzdure po warunkiem, ze: 1. osoby, ktore do nie przekonuja sa naukowacami 2. owe osoby mowia, "wierzymy, ze", "jestesmy prawie pewni, ze", ... 3. rzecz, do ktorej przekonuja wydarzyla sie wystarczajaco dawno lub w miejscu wystarczajaco odleglym, by komukolwiek chcialo sie uzyc rozumu i dojsc do wniosku, ze to cos na pewno nie moglo miec miejsca. Powyzsze prawo stosuje sie do samej teorii ewolucji w pierwszej kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: Nowe prawo ewolucji IP: 80.51.240.* 01.09.03, 13:39 > Powyzsze prawo stosuje sie do samej teorii ewolucji w > pierwszej kolejnosci. Nudny jesteś ze swoimi zabobonami sprzed 2 tys. lat. Odpowiedz Link Zgłoś