radek.zaleski 21.08.08, 21:51 bzdura. iPhone rzondzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krasnov Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 80.54.22.* 21.08.08, 22:16 No rządzi. Naiwnymi łatwo rządzić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlo Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 89.234.192.* 21.08.08, 22:48 wreszcie ktoś trafił w sedno sprawy dokładnie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.icpnet.pl 22.08.08, 09:53 radek: stałeś w kolejce? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astro Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:35 Zgadzam sie iphone to tylko ładny gadżet ale jeżeli chodzi o funkcje to jest słabo jest duzo gorszy od mojego LG KU990 w sumie to wogóle się nie umywa do niego poprostu zwykła zabaweczka nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.grabarek Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? 22.08.08, 18:55 @ radek.zaleski - nie twierdzę, że iPhone jest kiepski w skali bezwzględnej tylko, że dla jednych jest świetny, a dla drugich nie. Tylko tyle. Mi osobiście się podoba, ale chyba nie na tyle abym go sobie kupił. Trochę więc dziwi mnie odbieranie tego tekstu jako jednoznaczną krytykę iPhone'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 213.155.169.* 23.08.08, 15:29 astro "rzondzisz" hahahah - widac, ze nigdy w zyciu nie miales w reku iPhone'a. Ten tel z powodzeniem zastepuje mi w wielu przypadkach laptopa. Takze "mp3ke" (cenie sobie jakosc) a jesli chodzi o funkcje, twierdzisz, ze nie umywa sie do tego LG, ale co sie nie umwya? przegladanie na iPhone internetu? (www, poczta, youtube), googlemaps z gps? zaawansowane gry z grafika lepsza niz na psp? a moze masz na mysli pojemnosc?, :P mmsa nie wyslalem nigdy w zyciu wiec tej funkcji mi nie brakuje,do robienia zdjec mam swoja lustrzanke, natomiast do podgladowych 2mp w zupelnosci wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitt Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 195.136.99.* 24.08.08, 18:07 Dobrze napisane.Tak właśnie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 04:28 Nie warto, jeśli używa się komórki tylko do rozmawiania, albo do słuchania muzyki. Wtedy lepiej zainteresować się MusicPackiem w Plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 217.153.178.* 25.08.08, 13:16 Całe sedno sprawy pomysłowo ujęte - najlepszy światowy przykład zastosowania Blue Ocean. Podobny sens pokazują wszystkie reklamy Mac kontra PC na YouTube. Gratuluję autorowi artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNT Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.fortisbank.com.pl 26.08.08, 13:04 "Filozofią Apple'a jest dostarczyć użytkownikowi produkt, który jest jak owoc - cały, pełny i kuszący apetycznym wyglądem." Szkoda tylko logo Apple to nadgryzione jabłuszko :] Odpowiedz Link Zgłoś
pawelb32 Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? 26.08.08, 16:40 @ KNT - Może jest nadgryzione, bo jest to aż tak dobry produkt? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNT Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.fortisbank.com.pl 26.08.08, 16:54 Pozostaje więc filozoficzne pytanie, czemu tylko nadgryzł? :] Odpowiedz Link Zgłoś
pawelb32 Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? 26.08.08, 23:09 Ogryzka jest mało sexi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.net.perfekt.pl 27.08.08, 13:01 a jakich funkcji brakuje? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 83.168.76.* 02.09.08, 16:41 przeglądarka google chrome będzie u nas dostępna o 19 00 ! ---- www.chrome.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Artur ??? Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.chello.pl 05.09.08, 01:09 Kupcie HTC Diamond.Wtedy przekonacie się co znaczy multimedialny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ercu Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 02:02 iPhone?? kojarzy mi sie z metrosexualnym zniewieściałym chłopaczkiem w wieku lat 17 który jedzie tramwajem wraz z grupą podobnie zniewieściałych chłopaczków i licytuje się z nimi kto wczoraj ściągnął ciekawsze repozytorium. iPhone to zabawka, dla dzieci którym trzeba mówić co jest dobre, a że Jobs powiedział że iPhone jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody mic Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 91.150.162.* 05.09.08, 02:03 Tekst na poziomie. Krótki ale dobrze opisuje sytuację. Do tego niezłe nawiązanie do Mickiewicza z przymróżeniem oka. Co do mnie, nie czuję potrzeby posiadania iPhone'a ani iPoda. Jestem zadowolony z mojej starej Nokii i odtwarzacza mp3 Creative Zen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody mic Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: 91.150.162.* 05.09.08, 02:04 sorry, zmęczenie - z przymrUżeniem oka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.zone3.bethere.co.uk 05.09.08, 02:13 iPhone jest na zachodzie dostepny w niektórych krajach od prawie roku a w polsce jak zwykle na samym koncu i z chorą ceną.w anglii kosztuje"luzem" 200-250 funtów i nikt go juz nie chce bo w koncu jest tylko iPodem touch z dołożoną funkcją telefonu.na rynku jest juz wiele innych lepszych telefonów. ja osobiscie mam i900 Omnia i nie zamienił bym go na zadnego iPhone`a.ale wybór nalezy do was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittek Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 07:48 Wady iPhone znalezione gdzieś w sieci autorstwa dhkom. @dhkom:Wady: 1. Aby aktywowac Iphone konieczny jest dostep do internetu poniewaz nalezy najpierw zainstalowac Itunes i sciagnac soft okolo 250MB. Jesli masz wolne lacze bedzie to trwalo nawet kilka godzin. 2. Brak MMS 3. Bluetooth tylko do parowania ze sluchawka. Nie polaczysz go z kompem ani telefonem kolegi 3. Aby sciagnac dowolne programy lub muzyke nalezy zarejestrowac sie na Itunes store i podac numer karty kredytowej. 4.Nie widzi kontaktow SIM a opcja ich kopiowania nie dziala w socie 2.0 ; 2.0.0.1 oraz 2.0.0.2 6. Nie mozna usuwac pojedynczych sms, jesli kolega wysle ci kilka sztuk to usuwasz od razu cala historie tak jak np. w komunikatorze GG 7. Brak modemu 8. Emailem wyslesz tylko jeden zalacznik 9. Jesli ustawisz email to urzadzenie samo laczy sie z internetem w celu pobrania poczty co kilka minut. Nie ma mozliwosci ustawienia samemu interwalow czasowych lub wylaczenia tej opcji. Trzeba wylaczyc skrzynke jesli obawiasz sie duzej ilosci danych na rachunku. 10. Safari ma problemy z otwieraniem wielu stron www poniewaz nie obsluguje flasha i ma problemu z javascipt. 11. Apple ma kontrole nad urzadzeniem i moze np. w dowolnym momencie zdalnie usunac z telefonu dowolna aplikacje 12. Safari generuje duzo danych poniewaz w przeciwienstwie di mini opery nie ma kompresji i nie ma cache'ingu 13. Slaby aparat bez kadrowania, bez video 14. Malo obslugiwanych formatow video, brakuje tego co w symbianie np. divx 15.Brak mozliwosci wymiany baterii, koszt w serwisie to ok. 80 dolarow 16. Kobiety z tipsami nie obsluza urzadzenia bo reaguje na cieplo palcow a nie paznokci. 17. Mowa o nawigazji GPS w tym urzadzeniu jest zwyczajnym naduzyciem !! Owszem , ma modul GPS ale mapa to googlemaps ktora nie nadaje sie do nawigacji w aucie poniewz nie ma komend glosowych i nie ma zadnych widokow 3G itd. POkazuje jedynie na mapce droge i twoja pozycje , odwiezajac co kilkadzisiat sekund. Bezuzyteczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buber Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.adsl.alicedsl.de 05.09.08, 08:00 fajny bajer..ale nie wydalbym tyle kasy na bajer. tecnicznie fajny..wizualnie tezz..tylko jak na moje potrzeby to zbyt duzo w nim wszystkiego... na 100% nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? IP: *.axelspringer.pl 05.09.08, 08:32 Naucz się, synu, języka polskiego(*): "A raczej brak wielu popularnych nawet w Polsce funkcji jak aparat foto 2 mpix bez nagrywania wideo i wysyłania MMS" Aparat to nie funkcja. To pierwsze. Po drugie, twierdzisz, że w Polsce popularny jest: "aparat foto 2 mpix bez nagrywania wideo i wysyłania MMS". Otóż bredzisz, gdyż tak nie jest. I teraz gwiazdka - po jaką cholerę znalazł się tu litewski poeta Adamus Mickiviecius??? Odpowiedz Link Zgłoś
demicanadian Re: Czy Mickiewicz kupiłby iPhone'a? 05.09.08, 08:34 och noł! ludzie nie dają sobie wcisnąć lansiarskiego szitu! to straszne! apple wciska wszystkim że to oni opatentowali koło. kto chce wierzyć, niech wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś