Dodaj do ulubionych

Growy zawrót głowy

• Gość: Sposób Re: Growy zawrót głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 19:12
      Mi również zdarza się coś takiego, ale mam na to idealny sposób który zadziała na każdego.
      Na Game Sickness zwaną również choroba gracza kojąco działa JEDZENIE. Dokładnie tak. Nawet jeśli macie mdłości zjedzcie cokolwiek (byle nie słodycze) i bardzo szybko Wam przejdzie.

POLECAM to naprawdę działa wystarczy zjeść zwykłą kanapkę! :)
    • Gość: gosc Re: Growy zawrót głowy IP: *.petrus.pl 21.01.11, 22:53
      potwierdzam jedzenie wpływa kojąco - zawroty ustępują. Jeżeli chodzi o eki to jakie proponujecie?
    • Gość: gosc Re: Growy zawrót głowy IP: *.petrus.pl 21.01.11, 22:54
      sorka leki zjadłem "l"
    • Gość: Gość Re: Growy zawrót głowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 22:51
      mam to samo i pomimo ze jako nastolatek lubiłem grac to musiałem przestać bo po 30 minutach około grania w jaką kolwiek gre gdzie obraz szybko sie zmienia miałem i mam nadal uderzenia gorąca pot na czole, nudności itd, pamiętam jak dzis ze postawiłem sobie kiedyś zadanie ze przejde całą gre Doom i choć długo mi to nie zajeło to skończyło sie to wizytą u lekarza (potworny ból głowy) dziwne jest to o tyle ze sam fakt pracy na kompie nie szkodzi mi jedynie granie, miałem badania różnego rodzaju również pod kontem padaczki nic nie wykazały poprostu tak musi byc:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka