noveyy777 12.09.08, 02:05 Nie wiem czy każdy wie,ale nasz nieżyjący ,wybitny paleontolog doczekał się muzeum nazwanym swoim imieniem; pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Karol_Sabath_museum.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacia Re: Muzeum im. Karola Sabatha. 12.09.08, 15:46 Karol Sabath ma też swoje "mini muzeum" tu na Forum Nauka, w postaci zapisu prowadzonych tu przez niego ciekawych dyskusji na temat: ewolucja kontra stwarzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
noveyy777 Re: Muzeum im. Karola Sabatha. 12.09.08, 16:03 vacia napisała: > Karol Sabath ma też swoje "mini muzeum" tu na Forum Nauka, w postaci > zapisu prowadzonych tu przez niego ciekawych dyskusji na temat: > ewolucja kontra stwarzanie. Wiem Vaciu. Mam w swoim posiadaniu całe archiwum naszych prywatnych mailowych dyskusji i nie tylko na temat ewolucja-kreacja,ale o życiu dinozaurów ,paleontologii itd. Mimo,że Sabath był wybitnym wrogiem ID,to jednak był niesamowity i niezwykle kulturalny.Człowiek od którego można się było dużo nauczyć i wytestować swoje poglądy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś