Dodaj do ulubionych

Seksualnie pobudzona bez powodu

IP: 199.198.251.* 08.10.08, 18:17
Gdzie byly te kobiety jak ja dorastalem??? Moglbym pomoc wielu z nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: es Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.chello.pl 08.10.08, 18:24
      Ty jeździłeś tramwajem i na rowerze, one na koniu i samochodem. Nie spotkaliście się ;-)
    • Gość: studentessa Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.gemini.net.pl 08.10.08, 18:45
      ha, mam ten zespół w czasie ważnych egzaminów... Na szczęście mija przed końcem egzaminu. A wyższe wykształcenie pilnie zdobywam...
    • Gość: Gosc Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.bb.sky.com 08.10.08, 19:27
      !Ja tam mam 80%dnia!!!;)hahahaa!
    • Gość: Rebeka Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.aster.pl 08.10.08, 20:22
      czestsze wystepowanie zjawiska u kobiet "wyksztalconych" wynika z czestszej u nich masturbacji.
      Roztrzepane do granic mozliwosci mozgi nie moga znalezc ukojenia i pojawia sie problem.
    • Gość: Gość Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.chello.pl 08.10.08, 21:39
      "wiadomo, że znaczna część kobiet nie ma szczęścia do trzeciego etapu cykl"
      Muszą zmienić partnera na takiego, który wie co to łechtaczka :)
    • Gość: kobieta Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.chello.pl 08.10.08, 22:08
      Ale o co w ogóle chodzi? Po co ten artykuł? nie ma tu żadnych medycznych tez, potwierdzeń ani w ogóle niczego poza opisem tego, jak to kobieta może się podniecić. no i oczywiście artykuł pisał mężczyzna. nie, ja się wcale nie czepiam - to w zasadzie pierwszy artykuł na tym portalu, o którym otwarcie piszę, że mam do niego pretensję.
      Jest kompletnie bez sensu.
    • Gość: lisek Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 22:40
      to jest matrix II ! i ta kobieta która też nie wiedziała co się z nią stało. a zjadła ciastko....
    • Gość: Maxs Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 09.10.08, 09:04
      Ale fajna choroba <rozmarzony>
    • Gość: eee_ Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:52
      a u panow nic takiego nie wystepuje, czy moze supermozg chce sobie podbic liczbe czytelnikow nie troszczac sie o ich poziom?
    • Gość: Rofi Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.ghnet.pl 12.10.08, 00:38
      Widzisz eee_ , jakby Ci to powiedzieć, nie występuje. Nie reagujemy w TEN sposób na wstrząsy wynikające np. z jazdy samochodem. W tej jednej dziedzinie wypadamy - my mężczyźni - nieco lepiej:)
    • Gość: maly problem Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.zb.osi.pl 11.11.08, 14:28
      jak jade rano samochodem bywa ze mi sie podnosi....troche mi glupio ale tylko przy wysiadaniu z auta
    • Gość: t Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: 212.160.172.* 02.01.09, 13:54
      plagiat
      • drugie_wcielenie Re: Seksualnie pobudzona bez powodu 02.01.09, 18:49
        jesli tak, to podaj zrodlo oryginalu.
    • Gość: "cierpiąca" na ZPP Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.tsi.tychy.pl 17.02.09, 10:09
      no to dowiedziałam się, że powinnam się leczyć ;P
      ale czy ja chcę, skoro to takie przyjemne?? ;)
      i wcale nie jest mi potrzebny koń, motocykl ani samochód...
      to po prostu jest ;)
    • Gość: DoPrzodu Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.zone7.bethere.co.uk 19.03.09, 23:53
      Kobiety nie muszą wiedziec co jest powodem, i dlaczego sie tak dzieje... Wazne chyba ze jest to przyjemne, i nie przeszkadza zbytnio, prawda? Nie kazda kobieta na codzien ma przed soba wazne biznesowe spotkania, prawda? Ja wiem, ze prawda...
      Jesli chodzi o mezczyzn, to kobiety, postarajcie sie zrozumiec... ta 'nowosc' to ciekawostka, ktora czasami moze stac sie tematem kilkugodzinnych 'rozmow'.. ;)
      Wróćmy jeszcze do autora artykułu.... Kilka ladnych lat na tej naszej Ziemi przezylem, różnych ludzi spotkalem, moze nie wiem wszystkiego o tym swiecie, moze nawet czastki z tego 'wszystkiego' ale jedno moge stwierdzic... I oby sie to ograniczalo tylko do tego arttykulu - Traktujesz Kobiety nie podmiotowo, a przedmiotowo!! I to wyraznie widac... I nie ogranicze sie do tego, ze to tylko moje zdanie...
      Pozdrawiam, Podniecone Kobiety i plotkujacych facetow... ps - Chcialbym sie mylic, bo podobno pracujesz z ludzmi...
    • Gość: misza Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: 217.17.35.* 21.07.09, 16:49
      a to tylko kobiety tak mają? błeeee, a faceci? chcę takiego poznać. mam nadzieję, ze są tu jacyś faceci? choć jak czytałam ostatnio www.humbug.pl/texts/view?art=Albanscy_naukowcy:_przyczyna_homoseksualizmu_jest_wirus_HNF odkryli, że to wirus powoduje homoseksualizm, więc jak wszystkich zainfekuje to jak ja biedna sobie poradzę?:(
      hahaha
    • Gość: mart-80 Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.cable.ubr02.telf.blueyonder.co.uk 13.01.10, 22:39
      ja to mam.. nie wiem czy smiac sie czy plakac;] poznalem kiedys super dziwczyne, ktora miala ten sam problem.. 3 mieisace w lozku.. praca, lozko.. nonstop.. nieprzespane noce.. schudlismy po 10kg.. musielismy to w koncu przerwac, bo przestalo to byc zabawne..
    • Gość: jam Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 12.03.10, 19:27
      u mezczyzn.. chyba wystepuje.. ja mam z tym czasem problem.. probowalem sie leczyc.. 1 dzien z kobieta.. 2.. tydzien w lozku.. ona chyba tez to ma.. po miesiacu zrobilismy przerwe.. po 4 oragazmy dziennie.. wszedzie.. czasem przylapani.. ale jest ok..
    • Gość: Gosia Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.tvk.torun.pl 23.03.10, 18:48
      Zdarza mi się przed miesiączką.. Miło wiedzieć, że to całkiem normalne.. :D A nawet bgdyby nie było, to można z tym żyć.
    • Gość: lankuś Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 21:06
      ludzie. zppg jest stwierdzane tylko gdy kobieta ma taki problem trawle. czyli nie może się tego pozbyć. to nie jest przyjemna choroba, kobieta jest obolała, nie może siedzieć na niczym twardym i odczuwa cholerny dyskomfort. zastanówcie się nad tym co piszecie.
    • Gość: Gość:msem Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: 212.244.74.* 05.05.10, 00:30
      wreście jakaś sensowna wypowiedź przecież ci ludziepowyżejwogóle niewiedzą co piszą a niektórzy chwalą się nawet że studiują.
    • Gość: ale sie usmialem j Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.centertel.pl 05.05.10, 14:38
      ja jestem facet i tez mam zppg. idę sobie ulicą a tu mi z nogawki się coś białego wylewa. Ludzie pomóżcie bo niewiem co to jest ...
    • Gość: Gość Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.net.autocom.pl 08.05.10, 22:54
      Żal mi Was! Wyobraźcie sobie, że nie możecie jeździć na rowerze, usiąść w knajpie na krześle bez poduszki, usiąść w kościelnej ławie! Zapewne seks przestaje być czymś czego się pragnie, bo jedyną rzeczą o jakiej się myśli, to to żeby się NIE podniecać! Więc się nie wyśmiewajcie! Ja tym paniom szczerze współczuje! Wam zresztą też, bo rozumu u Was nie dostrzegam!
    • Gość: Ania Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:36
      A myślałam, że jestem nimfomanką... xD
    • Gość: ludzie zacznijcie Re: Seksualnie pobudzona bez powodu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 13:04
      dostrzegam tu tylko 3-4 sensowne komentarze -ludzie co wy wogóle piszecie?czy macie pojęcie co to zppg?to jest choroba te kobiety cierpią myśląc tylko o tym by już się skończyło raz na zawsze,to nie sporadyczne orgazmy!!!,często unikają partnera rezygnują z seksu całkiem wiele z nich wogóle nie chce z nikim się wiązać bo orgazm jest przyjemny ale wyobraz sobie że jest nieskończenie trwający przeradza się w uciążliwą i nie do zniesienia chorobę towarzyszyć zaczyna ból rezygnuje się z wielu rzeczy nawet ćwiczeń większości rzeczy nie da się nosic.Uwierzcie to tak jak kochać słodycze ale gdy dostajesz wanne czekolady i musisz cała pochłonąć skończy się wymiotami i bólem itp itd wczoraj na discovery w programie ''WSTYDLIWA PRAWDA'' była kobieta z zppg prawie się popłakałam jej życie to koszmar-zrozumieć może ten komu choroba odbiera możliwość wykonywania różnych czynności które robią inni ludzie!!!a na przyszłość radzę np.poczytać w encyklopedi dokładnie o tym o czym chcemy wypowiadać się a nie pisać bzdury nie mając pojecia o temacie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka