Dodaj do ulubionych

Dopalacze - zamulacze

06.09.09, 16:38
Różnej maści cwaniacy żerują i będą żerować na ludzkiej głupocie (zwłaszcza młodych ludzi), którzy nie rozumieją i co gorsza nie chcą zrozumieć że te hieny zwyczajnie ich trują a same z pewnością nigdy w życiu nie zażywały by tego świństwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.aster.pl 06.09.09, 16:52
      Mam koleżankę, która strasznie chce tego spróbować, "zanim zabronią".

Ona jest cała szczęśliwa, kiedy chociaż przejdzie się koło takiego sklepu.
    • Gość: eee Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 17:37
      Więc dopalacze wywołują: poczucie niepokoju, wymioty, bóle głowy, kłopoty ze snem, palpitacje serca, dezorientację, poczucie załamania, suchość w gardle, problemy z oddawaniem moczu, uczucie kaca, które może trwać do 24 godzin, ataki szału, łącznie z koszmarnymi halucynacjami i urojeniami, niekiedy porównywanymi do psychozy, bóle głowy, ból w okolicy klatki piersiowej, chwilowe problemy z oddychaniem, znużenie, brak chęci do działania, problemy z koncentracją, stany lękowe, migreny, bezsenności, utraty apetytu, wymioty, wzrost ciśnienia, przekrwienie gałek ocznych, zaburzenia uwagi, zaburzenia koordynacji ruchowej, wysuszenie śluzówek, przyspieszenie tętna, zawroty głowy, apatię, dekoncentrację, lęki i urojenia... To dlaczego są tak chętnie (?) zażywane?
    • Gość: Zażywający-nie nar Re: Dopalacze - zamulacze IP: 83.238.139.* 06.09.09, 18:25
      I tak nie będą bardziej szkodliwe niż papierosy i alkohol, nigdy ilość przestępstw po zażyciu dopalaczy nie przekroczy ilości przestępstw popełnionych po alkoholu. Chyba już wiecie ci jest bardziej szkodliwe. Dajcie ludziom podjąć samodzielnie decyzję czym się chcą truć (pełnoletnim).
    • Gość: maciuś Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.krakow.pl 06.09.09, 18:36
      szałwia wieszcza niestety już nie jest w sprzedaży więc nie wiem czemu się tu znalazła. Znajduje się ona na nowej liście środków zakazanych :/
    • Gość: Tata-Dyrektor Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.aster.pl 06.09.09, 18:38
      Dziewice, damy, wdowy
      Dziś jęczą u pis-u drzwi:
      "Ach, daj Jarku ten dopalaczowy.
      Ten środek, co się wi..."
      Lecz próżna jest łza wylana,
      Bo co niedzieli z rana
      Jaro ma inny plan.
    • Gość: kk9 Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.ntlworld.ie 06.09.09, 19:00
      Bracia!
      Nie marnujcie pieniedzy na dziela szatana lecz zaniescie je do swiatyn, gdzie wyslannicy beda mogli odkupic wasze grzechy.
    • Gość: Dziwka Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:10
      TATA DYREKTOR twoje rymy sa męczące już ich nawet nie czytam
    • Gość: m Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.aster.pl 06.09.09, 19:51
      strasznie jednostronny i negatywny ten artykuł. dziwna sprawa z tą szałwią, bo ona jest prawie wszędzie legalna, nawet w części stanów można ją kupić. warto też wspomniec ze do niej nie trzeba było dziwactw dodawac, nie to co spice, ktory byl mieszanka roznych substancji.
    • Gość: arm Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.chello.pl 06.09.09, 23:10
      ARTYKUŁ WPROWADZA W BŁĄD. wszystkie z tych substancji są od 1 kwietnia nielegalne. W dopalaczach ich nie znajdziecie. Jest to ewidentny absurd - na liście znalazła się np. zupełnie nieszkodliwa Calea Zapatechichi - roślina przydatna przy problemach ze snem, braku śnienia - nie odurza "na jawie", tylko wywołuje kolorowe sny.
    • Gość: er Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 23:10
      hlej wude jaraj szlugi głosuj na samoobrone
    • Gość: FRANEK_DOLAS Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.chello.pl 07.09.09, 01:02
      guru133 napisał:
      "Różnej maści cwaniacy żerują i będą żerować na ludzkiej głupocie (zwłaszcza młodych ludzi), którzy nie rozumieją i co gorsza nie chcą zrozumieć że te hieny zwyczajnie ich trują a same z pewnością nigdy w życiu nie zażywały by tego świństwa."

Dokładnie tak, a państwo czerpie z tego korzyści w postaci akcyzy za papierosy i alkohol, które są prawdziwymi truciznami!!!!!! O wiele łagodniejsza i mniej uzależniająca, a także powodujaca mniej skutków ubocznych "trawka" jest jednak zakazana.

PS. Dla palących trawkę jakieś symulatory w postaci spice'a to jeden wielki, niedziałający shit więc gdyby gandzia była legalna to nie byłoby problemów z dopalaczami.
    • Gość: SOLAR Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:49
      jaram gandzię i hasz ok 30lat i ogolnie jest ok fizycznie psychicznie intelektualnie; po zjaraniu 3g jakiegoś mocnego w fileti=owym opakowaniu towaru załapałem lekko depresyjną jazdę a stan psychoaktywności tegog. utrzymywal się ponad miesiąc-bylo ciekawie.jestem bardzo wysportowanym i super normalnym facetem o wybitnym zdrowiu.osobnik slabszy i młody niedojrzaly fizycznie i mentalnie(emocjonalnie)mógłby mieć poważne problemy.
    • Gość: se Re: Dopalacze - zamulacze IP: 212.160.172.* 07.09.09, 11:55
      chlej wóde, jaraj szlugi, nie głosuj
    • Gość: nanook Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.nplay.net.pl 07.09.09, 12:05
      Co jest bardziej szkodliwe od nałogu palenia? Nałóg palenia i picia.
    • Gość: Milosz Re: Dopalacze - zamulacze IP: 91.209.116.* 07.09.09, 12:36
      Calea Zapatechichi została zakazana? Co za absurd! Nie mogę uwierzyć!
    • Gość: Gość Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.static.espol.com.pl 08.09.09, 16:28
      Rozbawili Mnie. Czyli, że to jest niczym alkohol?
      Btw. zresztą, bez wyników badań to mogę sobie pisać. Co to w ogóle ma być za news, bez twierdzących badań?
      Doprawdy, dzisiejsze media to już nie media, a skorumpowane... szmatławce.
    • Gość: Kubre Re: Dopalacze - zamulacze IP: 192.92.94.* 10.09.09, 11:44
      I to jest doskonaly argument za legalizacja, przynajmniej wiemy czym sie trujemy, sa juz instytucje ktore wiedza jak pomoc w przypadku za duzo trawy(wiem ze to niemozliwe) ale to juz jest. Zamiast walczyc z dopalaczami zalegalizujcie trawe, my nie bedziemy sie truli jakims sztucznym szitem -a truc sie musimy- a wy bedziecie mieli prawdziwe pieniadze od takich uzywek.
    • Gość: abc Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.09, 12:10
      Alkohol i papierosy bardziej szkoszą, ale są legalne, bo państwo trzepie niezłą kasę na akcyzie. Natomiast na dopalaczach już nie, więc są złe i nielegalne.

Nas ru... bez wazeliny można, ale ich już nie?

Witamy w Polsce.
    • Gość: Gość Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.opera-mini.net 05.12.09, 01:17
      Gdyby zioło było legalne nie było by problemów z dopalaczami
    • Gość: Gość Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 19:05
      Dopalacze to gó... nigdy nie będzie takie jak marihuana.
    • Gość: kolekcjoner Re: Dopalacze - zamulacze IP: 165.72.200.* 23.03.10, 14:59
      artykuł jednostronny. Wszelkie używki (alkohol, papierosy, dopalacze) sa przede wszystkim dla osób dojrzałych emocjonalnie. Jedno wolą wypić piwko oglądając mecz, inni wychodza na balkon i palą papierosa, patrząc na osiedle, a inni zapalą sobie dopalacze(bo legalne) i moga odprężyć się na kanapie przy filmie i wyjść na balkon i popatrzyć na osiedle.
    • zryciuch Re: Dopalacze - zamulacze 25.04.10, 12:54
      zgadzam sie z frankiem dolasem tez jaram trawę od kilku lat i nie zauważyłem żeby mi jakoś szczególnie szkodziła a pale co dzień i uważam ze dopalacze są szkodliwe więc leoiej zalegalizować trawkę kturej pochodzenie i działanie znamy niz truc sie jakims chujo-stwem
    • Gość: Gość Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.chello.pl 02.05.10, 14:47
      "ataki szału" - hahahahah
    • Gość: Gość Re: Dopalacze - zamulacze IP: *.chello.pl 12.05.10, 15:03
      ataki szalu czyli nadpobudliwość, wszystkie Cie denerwuje... ale to prawda tak po smarcie mam... ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka