zlosliwy.janek 25.04.08, 21:15 czy u was też szaleją czterokołowce bez tablice rejestracyjnych? Ciekawe czy policjanci wogóle są zainteresowani tym, żeby komuś postronnemu się nie stała krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguucha1 Re: czterokołowce 26.04.08, 16:01 Jak ja tego nie lubię.. kupa hałasu, zorana ściółka w lesie.. Policja może i jest zainteresowana, ale może akurat nie wiedzieć, że w tym momencie ktoś jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.janek ha już wszystko wiem 27.04.08, 21:39 byłem w kinie na "Futrze" - komunie, moi drodzy, dorobkiewicze mają nowy prezent dla dzieci, którym tatuś też może się pobawić... Odpowiedz Link Zgłoś
dropser Re: ha już wszystko wiem 27.04.08, 22:47 Jest jeszcze opcja - dorosły + dziecko na motorze, bez kasków z przerażliwym piskiem " nie tak sibko, nie tak sibko" Odpowiedz Link Zgłoś
old_bastard Re: ha już wszystko wiem 28.05.08, 14:04 Też mnie to irytuje. Najgorzej byłoby wpaść na takiego debila w lesie na rowerze. Po lesie, jak wiadomo, policja nie krąży. Dużo tych czterokołowców kręci się w okolicach sierakowskich i truskawskich lasów. Podjeżdżają autem, wypakowują quada i jadą w ścieżki. Miałem ostatnio ubaw, bo widziałem jednego z tych idiotów na ulicy i chyba zapomniało mu się zatankować, bo "z popychu" wracał do domu :) Najbardziej mnie bawi to, że raczej żaden z nich nawet nie wie co to jest świeca zapłonowa. Odpowiedz Link Zgłoś