maggio80 28.03.11, 13:12 WITAM!!! czy ktoś może mi polecić dobrego i cierpliwego fryzjera dla mojego 3letniego synka? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska25 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 28.03.11, 21:50 fryzjer aleksandra naprzeciw kauflanda po drugiej stronie ulicy! W wiezowcu przy smietniuku...nie drogo i naprawde fajnie obcinaja,,,mlode dziewczyny , mamy tez malych chlopcow:) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 29.03.11, 07:42 W wieżowcu obok Blaszoka jest specjalny salonik fryzjerski dla dzieci; w tym tygodniu idziemy ich organoleptycznie wypróbować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 29.03.11, 11:20 To zdaj potem relację jak było, mój synek wysiedzieć nawet wysiedzi, ale ostatnio fryzjerka na Z jakoś go dziwnie obcięła. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 29.03.11, 12:20 Ten salonik dziecięcy to chyba jakaś nowość? Napisz jak było:-) Ja chodzę z moim na ul.Paprocańską.Ale jeśli coś fajnego stworzono dla dzieci to chętnie się przeniesiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 30.03.11, 10:38 No byłyśmy :) 14 zeta mnie to kosztowało, ale faktycznie salonik przygotowany na maluchy:) Książeczki do oglądania w czasie strzyżenia, naklejki na ścianach.. no jest czym odwrócić uwagę dziecka od faktu, że jest unieruchomione ;) Wyszłyśmy stamtąd z uporządkowanym nieładem na głowie ;), dwiema nowymi spineczkami (o dziwo, wytrwały na włoskach chyba ze dwie godziny), brokatem na włosach (zachwyt młodej bezcenny) i balonami.... Nie wiem, czy dla płci brzydkiej są przygotowane równe fajne atrakcje, ale polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 31.03.11, 12:29 To chyba jest w miejscu starego salonu fryzjerskiego pani Peczki? Kiedyś tam chodziłam,fajnie obcinała.Jak tylko młody wyjdzie z obecnej infekcji,wybierzemy się,bo włosy ma już słusznej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 31.03.11, 19:39 Dzięki za relację - też się chętnie wybiorę z młodym Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 31.03.11, 20:03 iskierka43 napisała: > To chyba jest w miejscu starego salonu fryzjerskiego pani Peczki? Kiedyś tam ch > odziłam,fajnie obcinała.Jak tylko młody wyjdzie z obecnej infekcji,wybierzemy s > ię,bo włosy ma już słusznej długości. Hmmm... to jest w wieżowcu tuż przy przedszkolu, wcześniej był tam ciucholand, jeśli dobrze kojarzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 01.04.11, 12:33 Oooo,to z drugiej strony.Już wiem,gdzie.Dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 13.04.11, 12:11 Byliśmy w saloniku k.Blaszoka.Bardzo miła pani fryzjerka,wystrój przedszkolny:-),co się mojemu dziecku bardzo spodobało.Poszło bezboleśnie,na pewno tam wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamelki6 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 02.03.12, 11:46 mówimy o małym saloniku fryzjerskim koło Blaszoka w wieżowcu?jeśli tak, byłam tam z moim dziecięciem:) jestem bardzo zadowolona , mały siedział jak zachipnotyzowany co w jego przypadku jest nielada osiagnięciem:) dziś idziemy ponownie-zobaczymy jak pójdzie tym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
olen-ka38 Re: Fryzjer dla dzieci w Tychach 06.03.12, 21:10 Mam pytanie ile kosztuje obcięcie ? Moja córa ma wprawdzie dopiero 18 msc ale taka fryzurkę na głowie ze muszę ja "poskromić" Odpowiedz Link Zgłoś