Dodaj do ulubionych

Stomatolog dla dziecka

21.04.05, 06:14
Witam
Gdzie w Tychach lub okolicach jest gabinet dentystyczny w którym leczą zęby
laserowo albo za pomocą specjalnego żelu. Jakoś nie wyobrażam sobie borowania
u mojego synka.
Bardzo proszę o jakieś namiary.
Z góry dziękuję, Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:04
      na ulicy Jesiennej 11 (boczna Paprocańskiej) jest Centrum Stomatologii
      Rodzinnej. Polecam. Tel. 328-62-36. Moj syn maiał 3 lata kiedy miał leczone
      ząbki. Nie obyło sie bez borowania, ale całość pozostała raczej miłym
      wspomnieniem. Do dziś lubi dentystów... :-)
    • maja520 Re: Stomatolog dla dziecka 17.05.05, 22:18
      Witam. Czy Pani była już z synkiem u dentysty? Ja mam też poważny problem z
      moją córeczką - bardzo się boi.Ostatnio zostałam zdenerwowana u dentysty i
      wydaje mi się,że potraktowana w sposób absurdalny, nie mam pojęcia gdzie się
      udać?
      pozdrawiam
      • magdasam Re: Stomatolog dla dziecka 18.05.05, 09:02
        Bardzo sympatyczna pani dentystka pracuje w Centrum Stomatologii naprzeciwko
        starego kościoła na Paprocanach ul. Paprocańska (na prawo od Apteki). Chyba nie
        mają podpisanej umowy z NFZ. Podaję telefon niestety mam tylko komórkę 0602 798
        604. Pani ma naprawde świetne podejście do dzieci.
        • darizunia1 Re: Stomatolog dla dziecka 20.05.05, 22:00
          Pani jest bardzo sympatyczna tylko niestety nie mają umowy z kasą chorych.
    • lawia Re: Stomatolog dla dziecka 04.07.05, 12:20
      Czy ktoś wkońcu znalazł dentystę, który leczy zęby bez borowania?
      Byłam ostatnio z córką u dentysty i to co przezyłam to był horror fakt, że moja córka jest panikarą i darła sie w nioebogłosy ale ta durna baba przy tym całym cyrku straszyła moje dziecko pogotowiem itp.
      Jesli ktoś ma namiary na takiego dentystę bez borowania to była bym wdzięczna:-))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka