j.oker 23.10.05, 08:56 Własnie wstałem i sie zastanawiam co by tu dzis robic ??? macie jakies plany na Niedziele albo co zazwyczaj robicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz766 Re: Niedziela.... 23.10.05, 10:05 j.oker napisał: > Własnie wstałem i sie zastanawiam co by tu dzis robic ??? macie jakies > plany na Niedziele albo co zazwyczaj robicie??? jest fajna pogoda można iść na jakiś spacerek , iść na wyboru zagłosować ......albo leniuchować co mi sie zdarza najczęściej po ciężkim tygodniu a zwłaszcza sobocie . Odpowiedz Link Zgłoś
coccolino80 Re: Niedziela.... 23.10.05, 10:18 nie ma nic piękniejszego niż leniuszkowanie w niedziele:D proponuje wyłożyć się wygodnie na kanapie, drapiąc się po brzuszku, przeskakiwać z kanału na kanał w telewizorku:o) to jest dopiero wyczerpujące zajęcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Niedziela.... 23.10.05, 16:11 Byłam zagłosować, nakarmiłam zwierzaka i udałam się do pracy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Niedziela.... 24.10.05, 06:45 łep mnie boli i mam strasznego kaca..... Odpowiedz Link Zgłoś
abelincoln Re: Niedziela.... 24.10.05, 20:17 to trza nie było głosować na Kaczynskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Niedziela.... 25.10.05, 06:08 abelincoln napisał: > to trza nie było głosować na Kaczynskiego ;-) No ja akutay głosowałem na kaczora ale Tuska wiec od tego mnie głowa nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Niedziela.... 24.10.05, 19:20 Ale się leniuchy mieliście fajnie: ja prawie cały dzień wklepywałam faktury:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
lobomaster Re: Niedziela.... 24.10.05, 20:31 Jak niemacie co robic w niedziele to do kosciola mozecie iść Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Niedziela.... 25.10.05, 06:13 lobomaster napisał: > Jak niemacie co robic w niedziele to do kosciola mozecie iść A co tam daja??? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Niedziela.... 25.10.05, 12:40 A ja byłam w Zakopanem. Piekna pogoda była, widoczność doskonała, żal było wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Niedziela.... 30.10.05, 14:18 Widac ze dzis niedziela nawet nikomu sie niechce ruszyc palcem aby cos na forum drgneło......... Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: Niedziela.... 30.10.05, 20:55 no maly ruch bo wszyscy korzystaja z ostatnich slonecznych chwil - w Brennej bylo super! a na kaca najlepsza jest praca/narty/seks* - niepotrzebne skreslic ;) - jak mawia zaprzyjazniony lekarz... Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Niedziela.... 31.10.05, 08:18 skreslam narty:)) bo nie potrafie jezdzic:P Odpowiedz Link Zgłoś