tych 11.05.03, 00:00 Ktoś tu lubi taki film i już czeka niecierpliwie na drugą część? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Matrix IP: *.router.media-com.com.pl 11.05.03, 00:05 lubimy, czekamy, choć już mamy , wolimy w kinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Matrix IP: *.media / 10.10.7.* 11.05.03, 01:13 24 jade do Katowic, bilecik juz zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Matrix 11.05.03, 15:57 Eee tam, dopiero 24? W Tychach będzie już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Matrix IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 11.05.03, 17:43 Ja ide 15 na pokaz przedpremierowy. Niestety ma pokaz do Cannes sie nie zalapalem i nie bedzie mi dane obejrzec filmu w palacu festiwalowym w towarzyswtie Monici Belucci. Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Matrix 11.05.03, 18:52 Nie martw się, do Tychów Monica też podobno nie przyjedzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Matrix 11.05.03, 21:33 podobno do cinema city do katowic ludzie dzwonili juz w styczniu i chcieli kupowac bilety, juz nawet nie rezerwowac ale kupiowac;)) a dopiero rezrwacje sa od niedawna, no coz sa oszolomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 22:43 Gość portalu: damcio napisał(a): > 24 jade do Katowic, bilecik juz zarezerwowany 23go Damiano, nie zapomnij, na 19 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 19:18 Lubi to malo powiedziane, ja go widzialem 26 razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Matrix 13.05.03, 22:20 Ciekawa musi być czeska albo słowacka wersja językowa. Byłem kiedyś w czeskim kinie (nie na Matrixie niestety) i była niezła zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 22:29 Mniej wiecej tak: Neo ide ku dveram a otvara. Za nimi jeho kamosi a dievcatko s bielym zajacikom vytetovanym na ramene ho pozyvaju na mejdan Follow the white rabbit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Matrix 13.05.03, 23:36 Taaa,pamiętam jak nas delektowałeś na swoich harczących kolumnach (dosłownie 'na',bo musiałem na jednej z nich siedzieć-taka gościna u Ciebie) sceną walki Morfeusza z Neo. Ty to naprawdę miałeś chopla.A jak 2 i 3 zadebiutuje to wyjdzie Ci 78 posiedzeń przed ekranem,szykuj moooooooooocną kawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 20:47 Hehehe to byly czasy ;) Az sie boje tych bezsennych nocy, jakby co to dostaniesz w spadku harczace kolumny, ja je dostalem po starszym ale on jeszcze zyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 20:54 Czy ktos z Was dopatrzyl sie moze jakis niedociaglosci w scenariuszu Matrixa 1? Mam tu na mysli zdazenia ktorych nie da sie wytlumaczyc w zaden sposob i wynikaja z niedopatrzen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinity Re: Matrix IP: *.router.media-com.com.pl 14.05.03, 22:49 Gość portalu: woartur napisał(a): > Czy ktos z Was dopatrzyl sie moze jakis niedociaglosci w scenariuszu Matrixa 1? > Mam tu na mysli zdazenia ktorych nie da sie wytlumaczyc w zaden sposob i > wynikaja z niedopatrzen? Ja nie, ale czytałem kiedys artykuł o tym i wiem, że wpadek było sporo. poszukam...może znajdę....(jak znajdę)może wrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Matrix IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 22:53 QL bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Matrix 15.05.03, 00:03 Jest strona internetowa na której przedstawione są gagi filmowe( wpisz gagi filmowe w googla).Na tej stronie jest lista kiludziesięciu wpadek Matrixa Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Matrix i Animatrix - Piatek TVN 16.05.03, 12:20 Piątek TVN: MATRIX i ANIMATRIX ostatni lot ozyrysa Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Matrix i Animatrix - Piatek TVN 16.05.03, 23:36 Co za efekty. Prawda czy Matrix???? Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Matrix i Animatrix - Piatek TVN 16.05.03, 23:39 Nie zastanawiaj się, tylko podążaj za białym królikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Widzialem IP: *.unice.fr 19.05.03, 16:05 Bylem 15 na pokazie przedpremierowym, kolejka po bilety nie byla jakos wyjatkowo dluga. Dla mnie Matrix Reloaded w porownaniu z pierwsza czescia to troszku kiszka. Efekty specjalne spox, zwlaszcza poscig na autostradzie robi wrazenie. No a reszta to kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Matrix IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 19:06 Gorąco polecam 'Equilibium'.Wczoraj oglądałem ten film.Sceny walki przypominają Matrixa,ale film ogólnie kilkakrotnie bardziej mi się podobał.Miał genialny klimat. Artur,Tobie-fanie Matrixa szczególnie polecam.No niesamowity film s-f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex EQUILIBRIUM IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 19:08 Zachęcam do tego filmu także dla przeciwagi matrixowej mody Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Matrix 19.05.03, 23:45 Gość portalu: Radex napisał(a): > Gorąco polecam 'Equilibium'.Wczoraj oglądałem ten film.Sceny walki przypominają > > Matrixa,ale film ogólnie kilkakrotnie bardziej mi się podobał.Miał genialny > klimat. > Artur,Tobie-fanie Matrixa szczególnie polecam.No niesamowity film s-f. Hmm powiedzialbym ze pomysl jest stary aczkolwiek ciekawie wykonany i interesujacy Jest w nim cos ponadto co widac... Takze film godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Matrix IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 00:43 Chłopie,ja się zakochałem w tym filmie!!!!!!!!!!!!!Wczoraj po raz pierwszy,a przed chwilą po raz drugi go obejrzałem. A motyw z psem to nawet popłakać się można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoN Re: Matrix IP: *.router.media-com.com.pl 20.05.03, 20:28 Słyszeliście o tym, że bracia Wachowscy mają polskie korzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Equilibrium IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:15 No to już z nazwiska słychać. A ja właśnie po raz trzeci oglądam Equilibrium.ZAKOCHAŁEM SIĘ W TYM FILMIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Equilibrium 20.05.03, 21:29 a ja w czwartek o polnocy do andromedy ide na matrixa. bilety sobie juz kupielem;-)) czy kto z Was tez idzie na ten pokaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Equilibrium IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:15 'bo to zle Equlibrium bylo' Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Matrix 21.05.03, 15:23 Dla zyjacych w Matrixie tylko matrix jest prawda wszystko inne to fikcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Matrix IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:13 'bo to zly film byl' Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Matrix 02.06.03, 23:01 No i co? Widzieliście film i jakie wrażenia po?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Matrix IP: *.router.media-com.com.pl 03.06.03, 23:48 Widzieliśmy... ba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Matrix IP: *.router.media-com.com.pl 03.06.03, 23:59 Ale przyznać też muszę, że wszystkiego tam było za dużo; jak walka to, choć ciekawie sfilmowana, za długa, jak gadka, to po kilku minutach usypiająca... A w dodatku trafiliśmy na seans, gdzie operator na czas nie włączył ostatniej rolki i po dziwych efektach ujrzeliśmy biel ekranu. Matrix czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Matrix IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:56 A ja jeszcze nie widzialem:-( Z tego co tu czytam, nie ma czego żałować, ale może jeszcze gdzieś looknę na ten film... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Matrix-czas na refleksje ;-) 08.07.03, 10:52 Matrix II--ciekawe po co to ogladalem? tak to jest jak sie przez 2 miesiace naslucha od innych o filmie. wszystko wiedzialem-zadnego elementu zaskoczenia. sceny poscigu na autostradzie i walki z tysiacami Smithow strasznie nudne, wrecz nie do wytrzymania. Neo latajacy jak superman-idzie boki zrywac.tak na marginesie to ten film jest bez sensu. dlaczego Neo mogl uchronic trinity przed smiercia, a w pierwszej czesci nawet nie probowal ratowac swoich kolegow? dlaczego ludzie zyjacy w zionie,przypoinaja grupe buszmenow? przeciez z tego co pamietam matrix powstal po 1999 roku, wiec skad takie zachowania u tych ludzi? matrix reloaded-nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Matrix-czas na refleksje ;-) 08.07.03, 16:15 dla mnie też taki sobie. fabuła nic specjalnego ale efekty na autostradzie to mi sie podobały Odpowiedz Link Zgłoś