Dodaj do ulubionych

Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ?

30.09.03, 13:59
Pytanie nasunęło mi się w związku z postem Bastruka, który spostrzegł, że
mamy tu trzy wagi: Magi, Embi no i nie chwaląc się ja :)
Może temu to forum takie zrównoważone ;)

Pozdrawiam - Salo :)
Obserwuj wątek
    • szczypior74 Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 30.09.03, 14:40
      A ja jestem rybka.
      A raczej rybkami. Choć moja data urodzenia jest "kontrowersyjna" dla ustalenia
      znaku (o: - urodziłam się 20 lutego. Długo, długo myślałam, że jestem wodnikiem.
      Ciekawe czy są tu jeszcze jakieś rybki?
      • Gość: Radex Jak najbardziej dla równoWAGI(pół roku wcześniej) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:51
        By zachować kolejność. Po rybach jest... ME E E E E E
        Tylko proszę się nie śmiać!
    • man_x man_x <--> lipcowy rak 30.09.03, 16:32
    • basturk czerwcowy bliźniak 30.09.03, 16:59

• Gość: Rena Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 20:37
      Kwietniowy BYYYK
      • salo Jak narazie wagi w przewadze :) 01.10.03, 08:02
        Ale i tak mamy na forum przez pół roku w każdym miesiącu imprezę urodzinową ;)
    • Gość: woartur Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.imada.sdu.dk 01.10.03, 14:42
      Wszyscy ktorzy urodzili sie 81go sa spod znaku kurczaka - o ile wierzyc chinczykom. Pozdrawiam wszystkie kurczaki, malpy, szczury smoki i psy
    • kaner Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 01.10.03, 16:08
      Ja jestem Waga jesli kogos to interesi :)
    • Gość: damcio listopadowy skorpion IP: *.media / 10.10.7.* 01.10.03, 23:08
    • salo Już cztery wagi :) 02.10.03, 10:57
      Hej, inne znaki co Was tak mało !?
      • Gość: terebere Re: Już cztery wagi :) IP: 2.4.STABLE* / 81.210.88.* 03.10.03, 10:51
        Zgłasza się pierwszy wodniczek, czy może raczej wodniczka. Polecam negatywny
        horoskop:
        www2.gazeta.pl/magia/0,37775,1035997.html
        • salo Re: Już cztery wagi :) 03.10.03, 11:18
          Gość portalu: terebere napisał(a):

> Polecam negatywny horoskop:

Terebere dzięki za linka :)
          Zwykle nie czytam horoskopów, tym razem jednak ... Przeczytałem mój i
          współmałżonki (też wodnik). O mało nie spadłem ze stołka :))) Stwierdzam, że
          sporo w tym prawdy.
          Jeszcze raz dziękuję - Salo :)
          • Gość: terebere Re: Już cztery wagi :) IP: 2.4.STABLE* / 81.210.88.* 03.10.03, 11:25
            No właśnie, ja też omijam te gazetowe horoskopy, ale ten jest extra.W moim się
            zgadza na 90% . Pzdr dla małżonki.
            • radexindamix Niezłe 03.10.03, 11:55
              I ja się skusiłem na przeczytanie baranich negatywnych cech. Fajne to, zgodne w
              powiedzmy 75%. Szczgólnie poczucie wyższości i nie liczenie się ze zdaniem
              innych ;)
              • Gość: magi Re: Niezłe IP: *.tsi.tychy.pl 03.10.03, 12:34
                A mój się nie zgadza:(
                Horoskop mojego Strzelca też nie - na szczęście nie zakochuje się trzy razy
                dziennie w coraz to nowych osobach ;)
                za to horoskop dla naszego małego Koziorożca jest nawet nawet - szczególnie to
                wydawanie poleceń i rozkazów;)
                • salo Re: Niezłe 03.10.03, 12:54
                  U mnie pasuje to:
                  Dlatego już w dzieciństwie jedzą obiad godzinami i czytają najgrubsze książki w
                  wannie. Wagi doskonale wiedzą czego chcą i co jest dla nich dobre. Wolą jednak
                  nie ujawniać swoich preferencji, aby w razie kłopotów nie wypaść źle przed
                  innymi ludźmi. Przez całe życie udają zgodne i sympatyczne (nie udaję, jestem).
                  W ten sposób udaje im się ze wszystkimi zachowywać przyjacielskie relacje.
                  Wypytują wszystkich o ich nastroje i życzenia, poznają upodobania i największe
                  sekrety. Raczej zostaną w domu niż wyjdą do pracy (nie tylko) źle ubrane. Na
                  osoby pozbawione gustu nie mogą patrzeć.

A oto mój Wodnik (wypisz wymaluj): żyją w swoim własnym świecie, a trafić do
                  niego jest niezwykle trudno. Ich myśli wzlatują wysoko ponad przeciętny pułap,
                  a zwyczajne sprawy po prostu ich nie dotyczą. Z tego powodu nie słuchają się
                  rodziców, ignorują nauczycieli i mają w nosie rady przyjaciół. Przez większą
                  część dnia rozmyślają o nowoczesnych technologiach,
                  Choć na co dzień są przyjacielskie i wyrozumiałe, to raz na jakiś czas
                  niespodziewanie pokazują pazurki. Nigdy nie wiadomo, co je rozbawi albo
                  rozzłości. Bywają marudne, zmienne i niespokojne. Pamiętają o wszystkim, co
                  ktoś im obiecał lub darował i odważnie dopominają się o swoje należności. Jeśli
                  jednak chodzi o ich własne zobowiązania, to mają zadziwiająco krótką pamięć.
                  Zapominają też o terminach, opłatach, urodzinach i innych rocznicach, a potem
                  dziwią się, że ktoś się do nich nie odzywa. Do pracy wychodzą.........., a z
                  ich marynarek zwisają metki lub nalepki z pralni - ten kawałek jest tak
                  trafiony, że aż mnie powaliło :)))). Gubią portfele, telefony, torebki,
                  Przypadkowo wygadują największe sekrety, a potem pośredniczą w sporach i robią
                  wokół każdego drobiazgu jeszcze większe zamieszanie. Otoczenie darowuje im
                  błędy, bo to przecież nie wina Wodnika, że jest roztargniony i zapominalski -
                  no właśnie :)
                  • Gość: basturk Re: Niezłe IP: 80.51.254.* 03.10.03, 17:10
                    Ja tam ni ewierze i nie czytam horoskopów... to jest wg mnie złe i robi.....
    • salo Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 27.02.04, 14:16
      A jakie znaki pozostali forumowicze reprezentują ?
      • katek18 Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 27.02.04, 14:48
        Wodnik
    • basturk jest ktoś jeszcze bliźniakiem? bo bliźniak to bliź 27.02.04, 14:53
      jest ktoś jeszcze bliźniakiem? bo bliźniak to bliźniak
    • kaner Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 27.02.04, 14:57
      Jo tyz jestem Waga :P
      • basturk łomatko same roz(WAGI) 27.02.04, 15:03
        ale dobrze przynajmniej jesteście zrównoważeni heh
        • rosko1 Re: Nie tylko Wagi 28.02.04, 21:14
          Horoskop jest niezły ale nie do końca pokrywa się z tym co ja o sobie myślę.
          Jestem BYKIEM
    • Gość: zbynio a ja?? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.02.04, 21:34
      i byczek i bliźniak znak mi sie zmienia co 4-6 lat(charakter)wiem że ciekawe
      ale tak jest 21 maja to ja
      • rosko1 Re: a ja?? 28.02.04, 21:48
        Bo ty powinieneś mieć taki znak zodiaku jak " Wilk Morski " i było by po
        problemie, a tak to masz mały kłopocik. Ale i tak 21 maja to fajna pora.
    • Gość: Kolejny wodnik. Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:59
      Pozdrowienia dla wodników :-))
    • Gość: zyta Re:RAK - czerwcowy IP: *.w3cache.pl / *.pl 02.03.04, 22:01
      • basturk JA Z 10.06 PONOĆ NA DOBRANOCKE WYSZEDŁEM... 02.03.04, 22:23

• afiana Re: A ja jestem??? 02.03.04, 22:29
          Panna i powiem wam że to bardzo fajny znak zodiaku.
    • zyta_1 Re: pan A... jest spod jakiego znaku? 16.07.04, 20:29
      Może to nam coś wyjaśni
    • krzys00 ja ryby 16.07.04, 20:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka