salo 30.09.03, 13:59 Pytanie nasunęło mi się w związku z postem Bastruka, który spostrzegł, że mamy tu trzy wagi: Magi, Embi no i nie chwaląc się ja :) Może temu to forum takie zrównoważone ;) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczypior74 Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 30.09.03, 14:40 A ja jestem rybka. A raczej rybkami. Choć moja data urodzenia jest "kontrowersyjna" dla ustalenia znaku (o: - urodziłam się 20 lutego. Długo, długo myślałam, że jestem wodnikiem. Ciekawe czy są tu jeszcze jakieś rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Jak najbardziej dla równoWAGI(pół roku wcześniej) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:51 By zachować kolejność. Po rybach jest... ME E E E E E Tylko proszę się nie śmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 20:37 Kwietniowy BYYYK Odpowiedz Link Zgłoś
salo Jak narazie wagi w przewadze :) 01.10.03, 08:02 Ale i tak mamy na forum przez pół roku w każdym miesiącu imprezę urodzinową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.imada.sdu.dk 01.10.03, 14:42 Wszyscy ktorzy urodzili sie 81go sa spod znaku kurczaka - o ile wierzyc chinczykom. Pozdrawiam wszystkie kurczaki, malpy, szczury smoki i psy Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 01.10.03, 16:08 Ja jestem Waga jesli kogos to interesi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terebere Re: Już cztery wagi :) IP: 2.4.STABLE* / 81.210.88.* 03.10.03, 10:51 Zgłasza się pierwszy wodniczek, czy może raczej wodniczka. Polecam negatywny horoskop: www2.gazeta.pl/magia/0,37775,1035997.html Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Już cztery wagi :) 03.10.03, 11:18 Gość portalu: terebere napisał(a): > Polecam negatywny horoskop: Terebere dzięki za linka :) Zwykle nie czytam horoskopów, tym razem jednak ... Przeczytałem mój i współmałżonki (też wodnik). O mało nie spadłem ze stołka :))) Stwierdzam, że sporo w tym prawdy. Jeszcze raz dziękuję - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terebere Re: Już cztery wagi :) IP: 2.4.STABLE* / 81.210.88.* 03.10.03, 11:25 No właśnie, ja też omijam te gazetowe horoskopy, ale ten jest extra.W moim się zgadza na 90% . Pzdr dla małżonki. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Niezłe 03.10.03, 11:55 I ja się skusiłem na przeczytanie baranich negatywnych cech. Fajne to, zgodne w powiedzmy 75%. Szczgólnie poczucie wyższości i nie liczenie się ze zdaniem innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Niezłe IP: *.tsi.tychy.pl 03.10.03, 12:34 A mój się nie zgadza:( Horoskop mojego Strzelca też nie - na szczęście nie zakochuje się trzy razy dziennie w coraz to nowych osobach ;) za to horoskop dla naszego małego Koziorożca jest nawet nawet - szczególnie to wydawanie poleceń i rozkazów;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Niezłe 03.10.03, 12:54 U mnie pasuje to: Dlatego już w dzieciństwie jedzą obiad godzinami i czytają najgrubsze książki w wannie. Wagi doskonale wiedzą czego chcą i co jest dla nich dobre. Wolą jednak nie ujawniać swoich preferencji, aby w razie kłopotów nie wypaść źle przed innymi ludźmi. Przez całe życie udają zgodne i sympatyczne (nie udaję, jestem). W ten sposób udaje im się ze wszystkimi zachowywać przyjacielskie relacje. Wypytują wszystkich o ich nastroje i życzenia, poznają upodobania i największe sekrety. Raczej zostaną w domu niż wyjdą do pracy (nie tylko) źle ubrane. Na osoby pozbawione gustu nie mogą patrzeć. A oto mój Wodnik (wypisz wymaluj): żyją w swoim własnym świecie, a trafić do niego jest niezwykle trudno. Ich myśli wzlatują wysoko ponad przeciętny pułap, a zwyczajne sprawy po prostu ich nie dotyczą. Z tego powodu nie słuchają się rodziców, ignorują nauczycieli i mają w nosie rady przyjaciół. Przez większą część dnia rozmyślają o nowoczesnych technologiach, Choć na co dzień są przyjacielskie i wyrozumiałe, to raz na jakiś czas niespodziewanie pokazują pazurki. Nigdy nie wiadomo, co je rozbawi albo rozzłości. Bywają marudne, zmienne i niespokojne. Pamiętają o wszystkim, co ktoś im obiecał lub darował i odważnie dopominają się o swoje należności. Jeśli jednak chodzi o ich własne zobowiązania, to mają zadziwiająco krótką pamięć. Zapominają też o terminach, opłatach, urodzinach i innych rocznicach, a potem dziwią się, że ktoś się do nich nie odzywa. Do pracy wychodzą.........., a z ich marynarek zwisają metki lub nalepki z pralni - ten kawałek jest tak trafiony, że aż mnie powaliło :)))). Gubią portfele, telefony, torebki, Przypadkowo wygadują największe sekrety, a potem pośredniczą w sporach i robią wokół każdego drobiazgu jeszcze większe zamieszanie. Otoczenie darowuje im błędy, bo to przecież nie wina Wodnika, że jest roztargniony i zapominalski - no właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Niezłe IP: 80.51.254.* 03.10.03, 17:10 Ja tam ni ewierze i nie czytam horoskopów... to jest wg mnie złe i robi..... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 27.02.04, 14:16 A jakie znaki pozostali forumowicze reprezentują ? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk jest ktoś jeszcze bliźniakiem? bo bliźniak to bliź 27.02.04, 14:53 jest ktoś jeszcze bliźniakiem? bo bliźniak to bliźniak Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? 27.02.04, 14:57 Jo tyz jestem Waga :P Odpowiedz Link Zgłoś
basturk łomatko same roz(WAGI) 27.02.04, 15:03 ale dobrze przynajmniej jesteście zrównoważeni heh Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: Nie tylko Wagi 28.02.04, 21:14 Horoskop jest niezły ale nie do końca pokrywa się z tym co ja o sobie myślę. Jestem BYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio a ja?? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.02.04, 21:34 i byczek i bliźniak znak mi sie zmienia co 4-6 lat(charakter)wiem że ciekawe ale tak jest 21 maja to ja Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: a ja?? 28.02.04, 21:48 Bo ty powinieneś mieć taki znak zodiaku jak " Wilk Morski " i było by po problemie, a tak to masz mały kłopocik. Ale i tak 21 maja to fajna pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejny wodnik. Re: Pod jakim znakiem zodiaku się urodziliście ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:59 Pozdrowienia dla wodników :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: A ja jestem??? 02.03.04, 22:29 Panna i powiem wam że to bardzo fajny znak zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: pan A... jest spod jakiego znaku? 16.07.04, 20:29 Może to nam coś wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś