Dodaj do ulubionych

cialo idealne

IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.10, 16:30
mozna byc pieknym bez operacji silikonu i anoreksji i mega tipsow? mozna?
mozna! znalazlem takie piekne cialo na zdjeciu. zobacz

img46.imageshack.us/img46/8314/bodiu7.jpg
!
znajde w swieciu taka dziewczyne? najlepiej blond wlosy, z 20 lat i ladne oczy
i usmiech. w ramach modelki. chce zajac sie fotografika. zaczne od glamouru i
aktow. mysle ze bede konkurencja dla saldata bo on aktow chyba nie robi.
posiadam dobry sprzet. jeszcze nie mam strony w internecie ale kiedys sobie
zrobie jak juz bede mial zdjecia. przypominam szukam dziewczyny podobnej do
tej na zdjeciu!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: cialo idealne IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.10, 16:44
      Chcesz zająć się fotografią, zaczynając od jednych z
      najtrudniejszych dziedzin, jakimi sa glamour i akt? :) W takim razie
      gratuluje pewności siebie. Oprócz pewności siebie potrzeba do tego
      jeszcze studia z masą drogiego sprzętu oświetleniowego. Sam aparat
      nie wystarczy. Ladne, zgrabne dzieczyny z małego miasta, też nie
      rozbierają się przed obcymi. Poszukiwania zacznij lepiej na
      amatorskich portalach modelingowych. Tam możesz znaleźć dziewczyny,
      które będą pozować w zamian za zdjęcia. Niemniej jednak zanim jakąś
      namówisz, jakieś swoje zdjęcia musisz już jej pokazać. :)
      • Gość: dobre, dobre Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 16:54
        Ładne, zgrabne dziewczyny z małego miasta, też nie
        rozbierają się przed obcymi- większej bzdury nie słyszałem. Ty gościu chyba
        nigdy nie byłeś w Stokrocie ;P
        • Gość: gosc Re: cialo idealne IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.10, 16:57
          A bywanie w Stokrocie jest jakimś obowiązkiem?
          Poza tym odróżnij ładne, zgrabne, zadbane i dorosłe dziewczyny (co w
          tej fotografii nie jest bez znaczenia), od wypacykowanych nastek z
          wylewającymi się na pasek brzuchami. :)
          • Gość: dobre, dobre Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 17:18
            nie pisałem o nastkach;)
            • Gość: gosc Re: cialo idealne IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.10, 17:28
              To następnym razem kiedy w tej Stokrocie będziesz, przyjrzyj się
              dokładniej temu co widać i spróbuj sobie wyobrazić jak mogą wyglądać
              części ciała, które jednak zdecydowały się ukryć. Następnie
              przyjrzyj się cerze, spójrz krytycznym wzrokiem na urodę, biorąc
              poprawkę na ekstrawagancki makijaż, oraz ilość wypitego przez siebie
              alkoholu. :) Na koniec, tym dwóm czy może aż trzem, które pozostaną,
              postaw drinka i zaproponuj wykonanie aktów. Zobaczymy czy moje
              stwierdzenie nadal będziesz uważał za bzdurę.
              • Gość: dobre, dobre Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:45
                jesteś MISZCZ ;P
                • Gość: . Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:38
                  a co to jest "MISZCZ"? Nie ma takiego słowa w języku polskim.
                  • Gość: dobre, dobre Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:49
                    nie musi
                    tak jak nie ma LOL i innych
                    • Gość: heeee Re: cialo idealne IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 22:08
                      Pytanie do autora jesteś normalny nie znajdziesz tu ładnych
                      dziewczyn do aktów nawet brzydkie sie nie rozbiora przed obiektywem
                      małe miasto nie ma tu modelek tego typu chyba tym twoim drogim
                      aparatem walnąłeś sie w łeb w stokrotce możesz robić zdjęcia pod
                      tytułem z kamera wśród zwierzat a nie akty chyba ze nastkom ale to
                      podejdzie pod paragraf heee dobry temat naprawde co wy ludzie w
                      głowach macie.
                      • Gość: chwileczkę Re: cialo idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:17
                        Ciekawe, co Ty masz w głowie. Brak w Twej wypowiedzi kropek, przecinków....
                        POrażka.
                        • Gość: Hijuano Re: cialo idealne IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 22:25
                          Się rozbierz i przed lustrem sobie fotki zrób hahaha
                      • Gość: ??? Re: cialo idealne IP: 83.238.158.* 15.03.10, 12:43
                        Nie ma u nas ładnych dziewczyn do aktów???? :O A wychodzisz Ty w
                        ogóle z domu? :-/
                        • Gość: gosc Re: cialo idealne IP: *.ip.netia.com.pl 15.03.10, 12:52
                          A Ty jak wychodzisz z domu, to widzisz same nagie kobiety na
                          ulicach, ze z taką pewnością siebie potrafisz temu zaprzeczyć?
                          Potrafisz ocenić ubraną kobietę pod kątem aktów? Bardzo byś się
                          zdziwił, gdyby rozebrała się ta wg Ciebie idealna do tego typu
                          zdjęć. Trafić na perfekcyjne ciało w takim małej społecznośći, jest
                          bardzo trudno. A kiedy już trafisz (czysto hipotetycznie, bo
                          przecież po samej propozycji nie rozbieże się przez Tobą, żebyś mógł
                          się upewnić), to kolejnym problemem pozostaje namówienie jej do
                          takich zdjęć.
      • Gość: Łooo Re: cialo idealne IP: 81.219.94.* 24.03.10, 18:56
        tak chce. a akty moga byc tez na swiezym powietrzu albo w innej jakiejs fajnej scenerii.
        nie poszukuje wlasnie takiej typowej nastki co ma fotobloga i czesto mozna ja w stoci spotkac. juz wymienilem wymagania. ale na razie musze przerwac poszukiwania. zbiore pieniadze na blende i wtedy zaczne znowu. ale ja jakas chetna znasz to moge sie skontaktowac teraz.
        no i jeszcze nie ma nikogo w swieciu co robi akty to ja chce taki trend zapoczatkowac! i musze miec zdjecia zeby sobie strone zrobic.
    • Gość: a Re: cialo idealne IP: *.provimi.com 15.03.10, 15:57
      Dużo jest kobiet z ładnymi ciałami u nas, ale nie sądzę, że zgodzą
      się pozowac do aktów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka