Gość: w dupie z wami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 00:12 Proszę jak się człowiek przyczepi do pracowników forum zaraz potrafią skasowac dany folder. Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re: Irytacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:21 Jaki temat "męczyłeś" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: Irytacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:39 z tego co pamiętam, to było to najzwyklejsze zwrócenie uwagi na niski poziom pracy moderatorów, którzy nie usuwają wątków obrażających różne osoby a inne, ciekawe znikają szybko. Dlatego kiedyś proponowałam, że będę moderatorem nawet za darmo. To również nie spodobało się moderatorom. Mniemam, że średnia wieku moderatora tego forum to jakieś 15 lat i mapa pryszczy na ciele. Co do wykształcenia to wystarczy poczytać forum, bo jaki poziom forum, taki poziom moderatorów. Tylko od nich zależy, jak to wszystko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Irytacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 11:17 Starczy moderatorów społecznych dla tego forum. Wiek ich jest grubo wyższy niż przypuszczasz w swoim poście. Warszawa też tnie, więc nie możesz mieć żalu do społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dupie z wami Re: Irytacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 12:50 Ja wysłałam chyba z 20 próśb o skasowanie wątku a On nadal istnieje. I kogo mam za to w dupę kopnąc...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Irytacja IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.03.10, 13:57 Swego Ojca i Matkę,że Cię tak wychowali! Odpowiedz Link Zgłoś