promyczek135 09.06.10, 19:15 co myslicie o tym zakręconym markecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczek135 Re: kaufland 09.06.10, 19:16 zakreconym w sensie ze tak dziwnie jest rozplanowany idzie sie pogubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep Re: kaufland IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.06.10, 21:18 Ludzie wynoszą stamtąd w ubraniach towar, są i tacy, którzy chodzą kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GBH Re: kaufland IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 21:23 no proszę można tam kraść haha... co do kauflandu to pokręcony jest ale jak mają promocje to dość korzystne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:31 Najlepszy taki sklep w mieście. Nie wiem co w nim zakręconego. Ja bez problemu się w nim odnajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: kaufland IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.06.10, 13:03 Pewnie że najlepszy Świeciu a nie ten gó...any zrąbany polo market co nic tam niema,później tesco i bierdonka oraz lidl n koncu polo te zasrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: were Re: kaufland IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 13:25 kolejny durnowaty temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: kaufland IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 13:26 ty zygi jesteś totalnym anaalfabetą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zx Re: kaufland IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.06.10, 13:48 a ty dziewką pie...ięta od polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: kaufland IP: *.range86-171.btcentralplus.com 10.06.10, 13:51 Sklep do bani jak i wiekszosc obslugi. Kilka tyg temu postanowilem isc kupic kilka rzeczy, ledwo co wszedlem do sklepu a juz zostalem zatrzymany i dostalem kilka zdan od "Pana" ochroniarza ze co dzis przyszedlem ukrasc... Po wymianie zdan poszedlem kupic to co chcialem to na kazdym kroku bylem obserwowany przez tego Pana... Bylem tam piewszy i ostatni raz! Nie rozumiem takiego zachowania i przez takie cos traca klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: kaufland IP: *.147.70.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 21:03 już nie długo się skończy złodziejstwo w Kauflandzie. od kilku dni są kamery.pozdrawiam złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 21:06 jasne, uwaga bo uwierzę bajki to dzieciom... w d*** sobie wsadźcie te kamery o ile to prawda jakoś w innych marketach też są kamery a wciąż widuję młodocianych z wypchanymi kurtkami, plecakami i kieszeniami, robią to bez krępacji phii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stała klientka Re: kaufland IP: 109.243.234.* 18.06.10, 10:38 Powinny być już dawno, ale wracając do tematu to nigdy nie miałam złego zdania o Kauflandzie do dzisiaj:( Robiłam zakupy jak zwykle, jak zwykle płaciłam kartą bardzo się wnerwiłam kiedy pani kasjerka(nie widziałam jej wcześniej) młoda z kręconymi, ciemnymi włosami nie potrafiła obciążyć rachunku moją kartą. Najadłam się wstydu, kiedy pani stwierdziła,przy innych klientach, że pewnie nie mam środków na koncie!!! W końcu po drugiej próbie wklepania pinu udało się!!! Co za żenada, może jeszcze podać ile mam na koncie i kod pin???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do stałej klientki Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:17 takie cyrki dzieją się w każdym markecie... aby uniknąć wstydu, zakłopotania proponuję płacić gotówką iść uprzednio do bankomatu, wypłacić kasę i gnać na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xXx Re: kaufland IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.10, 11:49 Opowiadasz bzdury koleś!!!!wyobraź sobie,że Pan ochroniarz podchodzi do wszystkich klientów i rzuca takimi tekstami.Jesteś po prostu stałym złodziejem w tym markecie i informował Cię,że nic nie wyniesiesz.Nie wiem czy wszyscy złodzieje zdają sobie sprawę z tego,że są znani całemu personelowi,ale co z tego jeśli po zatrzymaniu na kradzieży mają odwagę wracać w to samo miejsce.Ludzie trochę honoru i ambicji.Jeśli komuś się nie podoba ten market zawsze może zmienić miejsce robienia zakupów,a nie marudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepewna Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:52 ochroniarz mógl się przecież pomylić, prawda? może był podobny do jakiegoś złodziejaszka tyle razy widziałam jak ktoś kradnie i im się to udawało a w tym markecie tyle zakamarków... chyba też zacznę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: kaufland IP: 81.219.98.* 18.06.10, 21:47 niektóre dziewczyny z tego sklepu powinny skupić sie na pracy a nie na dupie marynie!!!!tylko obcinają i obgaduja! a w ogole taka czarna z miesnego paszczetówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:51 obgadywaczki to są wszędzie zwłaszcza na targowisku marianki Odpowiedz Link Zgłoś