Gość: !!!! IP: *.multimo.pl 30.07.10, 22:41 gdzie najlepiej przekuwają język? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: kolczyk w jezyku IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 23:14 ja robilam w Profcie... ale troche spieprzyla... dala mi za krotki precik.. od kolczyka i mi sie kulka od spodu chowa w jezyknie iwem czy to mozna bylo przewidziec,ale gheneralnie nic sie nie babralo... i wszytsko ok... a gdybym wiedziala to bym poprosila o dluzszy... ale ona w sumie powinna wiedziec... ze mam gruby jezyk. tam w bramie kolo chinskiej do kosmetyczki tez laski chodza..ale tam bym nie psozla.. no sorryyy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: kolczyk w jezyku IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 23:16 Przy okazji odwiedzin 3-miasta polecam wstąpić do swiost.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: kolczyk w jezyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 22:17 ja mam kolczyk juz 5 lat i robiłam wlasnie koło chińskiego w tej bramie i polecam tą panią. moje kolezanki tez tam robily i sa zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
corka600 Re: kolczyk w jezyku 02.08.10, 17:39 ja tez bym chciala kolczyk w jezyku... tylko boje sie tego bolu... i niech kazdy robi co chce a moze to z zazdrosci tak pisza zle o osobach, ktore maja kolczyk? bo jednak nie kazdego stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: kolczyk w jezyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 10:05 Klolczyk w języku robi prawie każdy zakład, ale gdzie można sobie zrobić kolczyk w penisie? Cieżko znaleźć kogoś zaufanego. Tutaj nie można zrobić drugiego wkłucia. Trzeba od razu trafić we właściwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: kolczyk w jezyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:04 chciałabym tylko wiedzieć jak wasze zęby znoszą kolczyk w języku? w końcu trochę się może on obijać o szkliwo i je niszczyć? czy niekoniecznie jest tak źle jak starszą? pytam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: kolczyk w jezyku IP: 89.231.151.* 03.08.10, 14:02 jedno jest pewne. ciekawie stymuluje penisa kolczyk w jezyczku :) pozdrawiam zakolczykowane kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjk Re: kolczyk w jezyku IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:13 No i przynajmniej już się wyjaśniło, kim są zwolenniczki kolczyków w języku i co chcą w ten sposób reprezentować - chcą pokazać całemu światu, że świetnie robią lody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uku Re: kolczyk w jezyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:21 niekoniecznie kolczyk w języku jest też dobry na stymulowanie łechtaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: kolczyk w jezyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:26 A co złego jest w tym że dziewcyzna chce dobrze robić loda? Chwała jej za to. Przynajmniej mąż jej nie będzie zdradzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drd Re: kolczyk w jezyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 15:15 jak bys czytał/czytala wątek to byś wiedzial/wiedziala ze to pisze jakieś dziecko bez kultury i wychowania a nie dorosla kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalksa Re: kolczyk w jezyku IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 07:16 Nie no, dobrze robić loda mężowi to nic złego, ale czemu "mówić" o tym całemu światu? Z braku argumentów dobra choćby taka zachęta? :-) dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś