Gość: MARCIN IP: *.146.192.122.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.10, 20:10 PROSZĘ POLECCIE MI DOBREGO FACHOWCA DOBRZE GDYBY MIAŁ KOMPUTER ABY PODŁĄCZYĆ AUTO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: mrchanik od renault IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 22:56 Jakie renault? rok? W przysiersku p. Kornowski, ma Clipa. Mechanik też z niego jest całkiem dobry. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trothlik Re: mrchanik od renault IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 21.11.10, 09:43 1. nie wiesz że samochodów na F się nie kupuje? to tak półżartem... 2. kolesia z Przysierska unikaj jak ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: mrchanik od renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 11:29 A dlaczego się nie kupuje samochodów na F ? Jak już to wyprodukowanych w kraju na F. Bo Renault, Pegueot nie są na ta literkę :) a Ferrari każdy by chciał :P A tak poważniej to mam Renault-a i jakoś nie mam na co narzekać. Opinia jest taka że większość się psuje. A czy tak jest na prawdę? Trudno jest powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trothlik Re: mrchanik od renault IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 21.11.10, 11:38 Dlatego napisałem że "półżartem". Jest opinia że Fiatów Fordów i Francuskich się nie kupuje. Ferrari należy do Fiata... A co do samych aut, dużo zależy jaki trafisz egzemplarz. Miałem Mondeo i zero kłopotów, Znajoma ma Scenica i się sypie co moment, mój znajomy ma Astrę i kłopotów kilo, inny ma też Astrę ten sam rocznik i zero kłopotów. Moim zdaniem francuzy to auta podwyższonego ryzyka, tak samo jak i fiaciory...pewnie znajdą się ludzie o innym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: mrchanik od renault IP: 81.219.90.* 21.11.10, 11:50 a co jest zle z Kornowskim ?? bylem kiedys nie z fordem no ale szybko znalazl awarie i naprawil . nawet nie skasowal duzo bo z polecenia podjechalem . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trothlik Re: mrchanik od renault IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 21.11.10, 11:55 Rozmontował mi auto (unieruchomił na 2 czy 3 dni) i stwierdził że nie ma "takiego" paska. Krew mnie zlała. Zamiast sprawdzić od razu to się w ział za robotę o której nie miał pojęcia. Jak bym wiedział to bym ruszył gdzie indziej a nie tracił czasu u niego. Może macie inne doświadczenia, ale ja kolesia szczerze nie polecam. Ekstremalnie niekompetentny moim zdaniem, z reszta ta jego manufaktura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: mrchanik od renault IP: *.147.133.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 18:05 chodzi o clio III 2007 ROK , poszukuję mchanika z kompem i wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: mrchanik od renault IP: *.tktelekom.pl 21.11.10, 22:31 Innej rady nie ma: www.uni-car.com.pl/?cid=5 Auto masz młode, nie dziaduj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renault Re: mrchanik od renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:31 Polecam: Tomek Wojtas, ma warsztat w przechowie, gdzieś w okolicach ul. Kasztanowej?? dokładnie nie pamiętam. Chłopak ma tam na pewno komputer a przy tym , też dobrą głowę do takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyguh Re: mrchanik od renault IP: 93.91.221.* 22.11.10, 09:56 Najlepszy jest Henio Cyjak z Jastrzębia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mrchanik od renault IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 10:22 W Przechowie też mają komputer szybko mi tam naprawili Clio. Tam gdzie GS zaraz za przystankiem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: mrchanik od renault IP: 46.112.87.* 22.11.10, 11:22 Ja tam się przeniosłem do Chełmna tam koło CPN dwoch mechanikow i wiedzą co robią a ceny normalne i dogadać się idzie bez problemu. A co do kompa a nie laptopika z programem z google, to ma na klamrach, normalny komp diagnozujący, bierze 50zł, czyli tyle ile banda z laptopem co ma się za wielkich mechanikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: mrchanik od renault IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 17:06 a warsztat na wodnej?niby typowy tylko do naprawy francuzów?był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philips Re: mrchanik od renault IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 20:09 warsztatu na wodnej unikaj jak ognia kiedys to byl dobry mechanik ale teraz to juz tylko cwaniak wymieni ci dobre podzespoly na nowe umawia sie na 400 zł a kasuje 700!!!! bo doszło to i tamto...sciemniacz z niego na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: mrchanik od renault IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 17:14 mam dobrego mechanika w grudziądzu pracuje w serwisie reno.Po godzinach pracy , konkretnie od 17 tej w swoim warsztacie naprawia francuzy, ma kompa. podłacza i pokazuje gdzie ustermogę dać namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: mrchanik od renault IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 15:42 W tym nowym warsztacie na ul. Witosa zajmuja sie diagnostyka komputerowa. Zaraz przy glownej praktycznie. To jest TRW Service wiec mysle ze dobrze zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś