IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:53
Gdzie w Świeciu można zrobić cytologię BEZ PROSZENIA/BŁAGANIA o nią? To bardzo ważne, pół roku temu wyszła mi IIIgr. Mam dość proszenia się, nikt nie chce mi zrobić cytologii, mówią, że co 2-3lata się wykonuje. Proszę kobietki pomóżcie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Cytologia IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.10, 14:56
      Wydaje mi się, że pozostaje Ci chyba tylko prywatna wizyta, bo wiadomo, że z NFZ, to lekarz nie będzie zbyt skłonny zrobić badanie... Chociaż w takim przypadku jak Twój nikt nie powinien robić Ci łaski.
      • Gość: . Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:00
        A jednak robią łaskę;(
        Czy w szpitalu można zrobić cytologię? Np. za kasę?
        Bo jak dzwoniłam kiedyś to poinformowano mnie, że koszt cytologii to chyba 20zł i można robić codziennie. Natomiast jak dzwoniłam w zeszłym tyg. uzyskałam inf., że tylko w środy i NFZ. Nic już z tego nie rozumiem;(
        • Gość: Gość Re: Cytologia IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 18:17
          Ja nie wiem co im się w tym naszym Świeciu ubzdurało!! Ja też usłyszałam, że mimo 2 grupy to tylko co 3 lata....
          Chodząc do lekarzy w Gdańsku, miałam cytologię BEZ ŁASKI robioną co roku!!
          W Konsylium na Mariankach jest wielu lekarzy ginekologów, wizyty niestety trochę kosztują...
          Ale uważam, że warto już zapłacić niż tracić nerwy w przychodni czy w szpitalu.
          • Gość: Agi Re: Cytologia IP: 46.113.69.* 29.11.10, 20:04
            W szpitalu robiłam i bez łaski. Wynik telefonicznie sprawdziłam po 4 tygodniach.
    • Gość: Asio Re: Cytologia IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.11.10, 20:07
      Jeżeli Ci wyszła III grupa, to się nie zastanawiaj, tylko idź prywatnie! Trzeba dbać o sprawy kobiece, póki nie jest za poźno!
    • Gość: ewa Re: Cytologia IP: 92.12.92.* 29.11.10, 23:29
      jezeli zalezy ci na szybkiej cytologii idz prywatnie poniewaz koncza sie limity a jezeli miesiac nie robi roznicy idz zaraz w styczniu napewno ci zrobia:)pozdrawiam i trzymam kciuki
      • Gość: do Agi Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:18
        płatnie czy NFZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka