08.08.11, 18:52
gdzie w świeciu warto sie udac na slubny makijaż?
Obserwuj wątek
    • jolnikowa Re: makijaż 12.08.11, 13:11
      Piękne ślubne i wieczorowe robią na ulicy ogrodowej w salonie Spa. Robiłam tam już 2x i byłam bardzo zadowolona.
      • tobacco123 Re: makijaż 12.08.11, 21:04
        ja np bylam na ogrodowej i nie jestem zadowolona, bo makijaz splynął mi bardzo szybko a nie mam tłustej cery. a druga kwestia to taka ze pani mi zle dobrała, bo postarzył mnie ten makijaż
      • judi85 Re: makijaż 16.08.11, 20:55
        polecam Pania Agate z Divine na Jana Pawła , profesjonalnie
    • agata.1987 Re: makijaż 12.08.11, 22:20
      Ja również nie jestem zadowolona, nie mam już tłustej cery, nie lubiłam "świecić się", a makijaż taki właśnie był- taki tłusty, kolor źle dobrany byłam brzoskwiniowa jakaś taka, a dodatkowo na dolnej części twarzy były niedociągnięcia i na zdjęciach było widać, że na dole polika kończy się taką kreską "tapeta", a powinien być dalej pociągnięty.
    • tobacco123 Re: makijaż 13.08.11, 21:45
      chciałam jeszcze dodać, że miałam jeden slad do zamaskowania (niewielki) i byl on bardzo widoczny mimo makijażu. sama lepiej się pomalowałam w domu. tak jak pisze poprzedniczka- wiele niedociągnieć. jesli moge polecic to takie studio na kosciuszkach (przeniesione z marianek)- beauty4ever Pani Ewy Szolc-polecam z czystym sumieniem
    • white-weronka86 Re: makijaż 14.08.11, 18:04
      Jeśli się nie podoba to trzeba powiedzieć.Na pewno by poprawiła.Ale najlepiej kogoś opisać.
      • agata.1987 Re: makijaż 14.08.11, 22:09
        Pewnie, a ona chętnie go zmyje i zrobi raz jeszcze, a po drugie takie maja ciemne światło, że wszystko ładnie tam wygląda, to co opisałam ja to wynik obejrzenia filmu zdjęć i dziennego światła, gdy oglądałam się w lustrze. To ona jest profesjonalistką podobno, a nie ja.
      • tobacco123 Re: makijaż 15.08.11, 09:50
        powiedz mi moja droga jak miałam to powiedziec, skoro w pomieszczeniu jest sztuczne, przyćmione światło i wielu rzeczy nie widać, a świecenie twarzy zaczęło się po godzinie???? miałam zrezygnować z przygotowań slubnych i wrocic na porawke makijażu??? rozumiem, że bronisz salonu, ale kazdy ma swoja zdanie poparte jakąs praktyką
        • akcyjny007 Re: makijaż 15.08.11, 21:08
          ale macie problemy kobity ;d !
          • gabi.1981 Re: makijaż 17.08.11, 18:10
            A Pani Żurek koło PKS?
    • sacea Re: makijaż 19.08.11, 19:10
      ja jestem zadowolona z ogrodowej, miałam tam i ślubny, i na inne uroczystości - ale na pierwszy raz poszłam z makijażem zrobionym przez siebie, żeby pokazać w jakim się dobrze czuję
    • aniusia2806 Re: makijaż 19.08.11, 20:01
      ja tez mam ten problem, gdzie zrobic makijaż ślubny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka