Dodaj do ulubionych

nowa knajpka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:09
NIE WIEM CZY JUZ BYLIŚCIE W NOWEJ KNAJPCE O NIETYPOWYM JAK NA ŚWIECIE
KLIMACIE, POLECAM GORĄCO(WEJŚCIE Z BOKU SKLEPU ŻABKA). IDZCIE SPRAWDZIC TO
SIE PRZEKONACIE. JAK DLA MNIE JEST SUPER.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.06, 13:52
      Napisz proszę coś więcej
      • Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:11
        wejście znajduje się z boku sklepu Żabka(po schodkach w dół), jest to knajpka
        na styl hiszpańskiej, bardzo miła obsługa i średnia wieku powyżej 18 :)
        • Gość: xxx Re: nowa knajpka IP: *.plusgsm.pl 29.03.06, 12:14
          Jak słyszałam to ceny są z kosmosu i są tylko małe piwa :(
    • Gość: Iza Re: nowa knajpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:55
      polecam ta knajpke....jest naprawde
      suuuuuuppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!super klimacik własciele sa naprawde
      odlotowi.przyjdzcie to zobaczycie!!pozdrawiam Izka
      • Gość: LenferDook Re: nowa knajpka IP: *.wszib.poznan.pl 29.03.06, 13:31
        spoko knajpka podaja zajebiste omlety i wogole jedzonko dobre maja,ceny moglyby
        byc troche nizsze,piwo 0,5 tez by sie przydalo.Maja ciekawe plany na wakacje a
        konkretnie na mundial<ogrodek przed zabka> pozdro
        • Gość: ccc Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:15
          widze skoczek robi sobie reklamę :)zobaczymy ile ta knajpka wytrzyma :)
          • Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:04
            nie wiem kto to skoczek ale to ja rozpoczęłam ten wątek a z zysku właścicieli
            nic nie mam, więc to raczej nie reklama ale polecenie miłego lokalu, gdyż takie
            w Świeciu zdażają się rzadko albo wcale
            • Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.06, 11:25
              Skoczek to stara ksywka jeszcze z podstawówki. Wporzo chłopak. Niech mu się
              uda. Knajpka o takim klimacie - dobry pomysł.
              • Gość: Ola Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.06, 11:49
                A co oprócz omletu możne jeszcze przekąsić? Można zjeść tam obiad?
                • Gość: LenferDook Re: nowa knajpka IP: *.wszib.poznan.pl 31.03.06, 11:19
                  mozna zjesc obiad,ale po 16godz. ,jadlem tam jakis ryz byl bardzo dobry ale nie
                  powiem wam co to bylo bo byla 4 rano ;p i nie ogarnialem pozdro
                  • Gość: hmm Re: nowa knajpka IP: 83.238.71.* 31.03.06, 11:23
                    Moze ktos powie ceny.Ile piwko?i cos ciekawego do skosztowania:)?
                    • Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:28
                      ile piwo to nie wiem, ale jedzonko pycha już za 10 zł, jakieś warzywka z ryżem,
                      mięskiem, ale z frytkami też
                      • Gość: ja Re: nowa knajpka IP: *.sm-rozstaje.pl 31.03.06, 12:46
                        Możecie podać dokładny adres?
                        Bo fakt, że lokal jest "przy Żabce" nic mi nie mówi.
                        Z góry dzięki za odpowiedź.
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:58
                          ul.Wyszyńskiego 5 (chyba 5), po przeciwnej stronie ulicy niż PEPKO,LEWIATAN itd.
                          to jest rząd takich małych sklepików
                          • Gość: xXx Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:54
                            No inikt nie wie jakie są ceny pifka bo takowych nie ma, nikt pewno z was co tam
                            był nie dostał rachunku, właściciel prosi o zapłacenie na koniec a nie jak coś
                            zamawiamy. Może jakaś kontrola ze skarbówki by się przydała. Trzeba by tam iść z
                            ukrytą kamerą. Pozdrawiam właściciela.
                            • Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.06, 14:55
                              Ludzie mamy KAPUSIA na Forum - skarbówką straszy a to ci ....
                            • alucard33 Re: nowa knajpka 04.04.06, 15:00
                              myśle że jak sie poprosi o rachunek to sie go dostanie
                              • Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.06, 16:27
                                OCZYWISTE
    • Gość: madzia Re: nowa knajpka IP: 83.238.146.* 05.04.06, 21:04
      no z tymi rachunkami to prawda, jak byłam z koleżankami to zamówiłysmy piwko, a
      po chwili właściciel przyniósł nam talerz frytek, potem znowu zamówiłysmy piwo,
      i jeszcze jedno, i znowu właściciel nam przyniósł frytki, a na koniec podszedł
      do nas i się pyta , ile która wypiła, i potem powiedział ile kto ma zapłacić, a
      najsmieszniejsze, że musiałysmy zapłacić za te frytki, jest tam fajnie , ale
      więcej nie pójdziemy, bo czułyśmy sie oszukane...!!!
    • Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.06, 22:19
      Oj nieładnie Tomaszu nieładnie !!!
      • Gość: Gość Re: nowa knajpka IP: 195.117.1.* 06.04.06, 00:25
        Racja !!! Ostatni raz tam byłem bo faktycznie Tomuś sobie w kulki leci! Daleko
        chyba nie zajedzie !
    • kamiro Re: nowa knajpka 06.04.06, 11:27
      jak ktoś taki jak Tomek otwiera knajpe to mozna się nastawić na lekkie
      przekrety...
      • dee3 Re: nowa knajpka 06.04.06, 20:03
        Śmiechu warte :). Przecież to bije wszelkie rekrdy. Ten właściciel jest
        śmieszny... No i naiwny, bo myśli , że po takim zachowaniu jak w stosunku do
        madzi ludzie pójdą tam jeszcze raz, to się myli.
        • Gość: xXx Re: nowa knajpka IP: 83.238.71.* 13.04.06, 00:17
          To się zdziwi jak ja tam pujde sobie na piwko, popije popije i jak powie mi
          jakąś wygórowaną cenę to poproszę o rachunek a jak mi go nie będzie chciał dać
          to wyjde ni płacąc. Nie wtedy wezwie policje a ja mu dopowiem żeby jeszcze
          skarbówke wezwał bo wszystko sobie nagram na kamerkę. i do pierdla się pujdzie
          na 48, wujek załatwi :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka