Gość: świecianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:09 NIE WIEM CZY JUZ BYLIŚCIE W NOWEJ KNAJPCE O NIETYPOWYM JAK NA ŚWIECIE KLIMACIE, POLECAM GORĄCO(WEJŚCIE Z BOKU SKLEPU ŻABKA). IDZCIE SPRAWDZIC TO SIE PRZEKONACIE. JAK DLA MNIE JEST SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.06, 13:52 Napisz proszę coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:11 wejście znajduje się z boku sklepu Żabka(po schodkach w dół), jest to knajpka na styl hiszpańskiej, bardzo miła obsługa i średnia wieku powyżej 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nowa knajpka IP: *.plusgsm.pl 29.03.06, 12:14 Jak słyszałam to ceny są z kosmosu i są tylko małe piwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: nowa knajpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:55 polecam ta knajpke....jest naprawde suuuuuuppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!super klimacik własciele sa naprawde odlotowi.przyjdzcie to zobaczycie!!pozdrawiam Izka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: nowa knajpka IP: *.wszib.poznan.pl 29.03.06, 13:31 spoko knajpka podaja zajebiste omlety i wogole jedzonko dobre maja,ceny moglyby byc troche nizsze,piwo 0,5 tez by sie przydalo.Maja ciekawe plany na wakacje a konkretnie na mundial<ogrodek przed zabka> pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:15 widze skoczek robi sobie reklamę :)zobaczymy ile ta knajpka wytrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:04 nie wiem kto to skoczek ale to ja rozpoczęłam ten wątek a z zysku właścicieli nic nie mam, więc to raczej nie reklama ale polecenie miłego lokalu, gdyż takie w Świeciu zdażają się rzadko albo wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.06, 11:25 Skoczek to stara ksywka jeszcze z podstawówki. Wporzo chłopak. Niech mu się uda. Knajpka o takim klimacie - dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.06, 11:49 A co oprócz omletu możne jeszcze przekąsić? Można zjeść tam obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: nowa knajpka IP: *.wszib.poznan.pl 31.03.06, 11:19 mozna zjesc obiad,ale po 16godz. ,jadlem tam jakis ryz byl bardzo dobry ale nie powiem wam co to bylo bo byla 4 rano ;p i nie ogarnialem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: nowa knajpka IP: 83.238.71.* 31.03.06, 11:23 Moze ktos powie ceny.Ile piwko?i cos ciekawego do skosztowania:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:28 ile piwo to nie wiem, ale jedzonko pycha już za 10 zł, jakieś warzywka z ryżem, mięskiem, ale z frytkami też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nowa knajpka IP: *.sm-rozstaje.pl 31.03.06, 12:46 Możecie podać dokładny adres? Bo fakt, że lokal jest "przy Żabce" nic mi nie mówi. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:58 ul.Wyszyńskiego 5 (chyba 5), po przeciwnej stronie ulicy niż PEPKO,LEWIATAN itd. to jest rząd takich małych sklepików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:54 No inikt nie wie jakie są ceny pifka bo takowych nie ma, nikt pewno z was co tam był nie dostał rachunku, właściciel prosi o zapłacenie na koniec a nie jak coś zamawiamy. Może jakaś kontrola ze skarbówki by się przydała. Trzeba by tam iść z ukrytą kamerą. Pozdrawiam właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.06, 14:55 Ludzie mamy KAPUSIA na Forum - skarbówką straszy a to ci .... Odpowiedz Link Zgłoś
alucard33 Re: nowa knajpka 04.04.06, 15:00 myśle że jak sie poprosi o rachunek to sie go dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowa knajpka IP: 83.238.146.* 05.04.06, 21:04 no z tymi rachunkami to prawda, jak byłam z koleżankami to zamówiłysmy piwko, a po chwili właściciel przyniósł nam talerz frytek, potem znowu zamówiłysmy piwo, i jeszcze jedno, i znowu właściciel nam przyniósł frytki, a na koniec podszedł do nas i się pyta , ile która wypiła, i potem powiedział ile kto ma zapłacić, a najsmieszniejsze, że musiałysmy zapłacić za te frytki, jest tam fajnie , ale więcej nie pójdziemy, bo czułyśmy sie oszukane...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: nowa knajpka IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.06, 22:19 Oj nieładnie Tomaszu nieładnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: nowa knajpka IP: 195.117.1.* 06.04.06, 00:25 Racja !!! Ostatni raz tam byłem bo faktycznie Tomuś sobie w kulki leci! Daleko chyba nie zajedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamiro Re: nowa knajpka 06.04.06, 11:27 jak ktoś taki jak Tomek otwiera knajpe to mozna się nastawić na lekkie przekrety... Odpowiedz Link Zgłoś
dee3 Re: nowa knajpka 06.04.06, 20:03 Śmiechu warte :). Przecież to bije wszelkie rekrdy. Ten właściciel jest śmieszny... No i naiwny, bo myśli , że po takim zachowaniu jak w stosunku do madzi ludzie pójdą tam jeszcze raz, to się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: nowa knajpka IP: 83.238.71.* 13.04.06, 00:17 To się zdziwi jak ja tam pujde sobie na piwko, popije popije i jak powie mi jakąś wygórowaną cenę to poproszę o rachunek a jak mi go nie będzie chciał dać to wyjde ni płacąc. Nie wtedy wezwie policje a ja mu dopowiem żeby jeszcze skarbówke wezwał bo wszystko sobie nagram na kamerkę. i do pierdla się pujdzie na 48, wujek załatwi :P Odpowiedz Link Zgłoś