Gość: sidi IP: *.visp.energis.pl 17.04.03, 23:32 Podajcie jakieś adresy i telefony bo chcę się zabawić i nie ma gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocmug Re: GDZIE SĄ AGENCJE TOWARZYSKIE W ŚWIECIU. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 14:12 Zobaczę w lokalnej prasie. Jeśli coś znajdę, to wieczorem napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: GDZIE SĄ AGENCJE TOWARZYSKIE W ŚWIECIU. IP: *.pl 18.04.03, 14:57 bo na pewno znajdziesz. sidi znajdź sobie normalną laskę.chyba że nie lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech1803 Re: GDZIE SĄ AGENCJE TOWARZYSKIE W ŚWIECIU. 25.04.03, 14:09 Pare ogłoszeń ze Świecia jest w Ekspresie Świeckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocmug Re: GDZIE SĄ AGENCJE TOWARZYSKIE W ŚWIECIU. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:12 Sprawdziłem. Ogłoszenia są. Są numery komórek. W Świeciu niby. Nie dzwoniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista Re: GDZIE SĄ AGENCJE TOWARZYSKIE W ŚWIECIU. IP: *.dialup.bydgoszcz.pl 22.04.03, 20:27 Gość portalu: sidi napisał(a): > Podajcie jakieś adresy i telefony bo chcę się zabawić i nie ma gdzie. Na Rzemieślniczej i Mestwina Odpowiedz Link Zgłoś