Gość: riki IP: 83.238.145.* 03.05.07, 22:20 jakie wrazonka po koncercie t love? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żelkiakuku Re: wrazenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:47 kichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakicha kichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakicha kichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakichakicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: wrazenia IP: 83.238.145.* 03.05.07, 23:37 tak wlasnie myslalem dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: wrazenia IP: *.mofnet.gov.pl 04.05.07, 07:19 Do żelkiakuku: Jaka "kicha"??? Koncert super (jak zwykle w wykonaniu T.LOVE!). Zagrali sporo starszych, mniej znanych (nie granych w radiio) kawałków, więc może Tobie się nie podobało, ale nie pisz, że "kicha"! Wg mnie koncert OK - po pierwsze Muniek zawsze śpiewa na żywo, a po drugie nie olewa ludzi! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASt Re: wrazenia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 09:44 Koncert genialny - T.Love nadal w formie;):) czego chcieć więcej?:> Odpowiedz Link Zgłoś
gjaba Re: wrazenia 04.05.07, 11:26 koncert świetny, choć zastanawiam się, czy aby Sidney nie był odrobinę lepszy od T.Love? w każdym razie warto było pójśc i to zobaczyć. Aha, trochę chyba szwankowało nagłośnienie wokalu, ale może się czepiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lower Re: wrazenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:50 najlepszy koncert jaki byl do tej pory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: wrazenia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 15:55 zdjęcia z koncertu www.saldat.pl/upload/tlove/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: wrazenia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 20:42 a jakie zespoly wedlug was bylyby dobre w swieiu? czekam na propozycje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DISCO POLO RULES Re: wrazenia IP: *.stk-net.pl 04.05.07, 20:52 BOYS na zamku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicole Re: wrazenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:46 co ty chcesz ostatnio boysi byli w kokocku :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lower Re: wrazenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 14:01 daruj sobie, przeciez kokocka to miernota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: wrazenia IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 17:16 miernota tak jak boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicole Re: wrazenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:04 przeciez nie napisałam że jestem ich fanką heh a co do kokocka to dawno tam nie byłam, ale kiedyś było tam w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: wrazenia IP: 83.238.144.* 06.05.07, 20:34 Żadne zespoły nie są dobre, bo świeciacy wciąż narzekają, może trzeba zaprosić Metallicę albo Jennifer Lopez, może wtedy się im dogodzi, zarówno support jak i T.Love grali O.K., niestety był dotkliwy chłód, jak to Muniek określił: zaje..isty chłodek, ogólnie to T.Love chcieli grać nową płytę, ale publika wolała ich najlepsze przeboje, więc zespół później grał to, co chcieli ludzie, można było śpiewać, skakać, a Polack szybciej rozruszał towarzycho, nawet zaprosił na scenę odważnych, a później sam grał na perkusji w T.Love - facet niezmordowany, trochę długa była przerwa między supportem a T. Love - prawie 20 minut, największy problem stanowiło zimno, część osób niestety poszła szybciej chociaż taniec przed sceną w tłumie sprawił, że było dużo cieplej Muniek nawet przyszedł przybić piątkę ludziom z pierwszego rzędu. W porzo gość, światła i telebimy dawały niezły efekt, wg mnie nie dopisała też publiczność, myślę, że ludzi mogło być więcej. Może, gdyby nie było matury nazajutrz, byłoby więcej ludzi, ale sądzę też, że paru zdających było na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś