fiscol 12.06.08, 20:37 Co sądzicie?, Warto skorzystać" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swojak Re: "Bus Świecie" IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 01:05 Wiesz, myślę, że tak . Fajna obsługa ! Chce z nimi jechać do Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: "Bus Świecie" IP: *.ewe-ip-backbone.de 13.06.08, 17:45 Mysle, ze nie warto. Jechalam z nimi raz Niemcy-Polska i powrot. Obsluga moze i fajna, ale jechalam tez orbisem i o wiele lepiej...chociazby autobus wiekszy, wygodniejszy... i mnie przynajamniej taniej to wyszlo. Jak masz do tego karte Euro to dostaniesz znizke. zerknij tu www.interbus.com.pl/bilety_sprzedaz.html?panstwo=DE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: "Bus Świecie" IP: *.swc.vectranet.pl 15.06.08, 20:06 Moim zdaniem warto, Orbis może i trochę tańszy ,ale dziękuje tłuc się całą noc autobusem, Bus jeżdzi w dzień, i obsługa naprawde fajna. Pozdrawiam chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: "Bus Świecie" IP: *.ewe-ip-backbone.de 15.06.08, 20:55 mi osobiscie bardziej odpowiada jazda w nocy...ale kazdy lubi co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
fiscol Re: "Bus Świecie" 15.06.08, 22:04 Mój znajomy powiedział mi niedawno, że jeden z kierowców powiedział, że osoby które z nimi jeżdzą to polscy żebracy i zebrają w niemczech. Nie wiem co o tym myśleć? Chyba jednak wybiorę firmę Orbis Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: "Bus Świecie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 07:28 Twój znajomy to pewnie jeden z tych fajnych chlopaków z miłej obsługi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola23 Re: "Bus Świecie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:41 Ja jeżdżę już ponad 10 lat z Bus-em i nie mam zamiaru zmieniać przewoźnika. Fajne busiki, miła obsługa, podróże choć długie to pzyjemne. Pozdrawiam kierowców:) Odpowiedz Link Zgłoś