Gość: ines IP: *.swc.vectranet.pl 08.09.08, 10:06 czy ktos slyszal o nowootwieranym salonie play??? i gdzie to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klik Re: salon play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 13:36 W Świeciu nie powstanie nigdy Salon jakiejkolwiek sieci, a to dlatego, że jest zbyt małym miastem. Jak już mógłby powstać Sklep Firmowy, ale też uważam, że też jest Świecie zbyt małym miastem (w większych miastach nawet Sklepów Firmowych nie otwierają operatorzy). W Świeciu na dzień dzisiejszy może jedynie powstać Autoryzowany Przedstawiciel Handlowy Play, który już istnieje (ul. 10 - lutego 10 , info ze strony PLAY). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: salon play IP: *.swc.vectranet.pl 08.09.08, 14:31 o to mi chodziło. dzięki za informację, nawet w tym tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik Re: salon play IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 19:30 Jeżeli w wypowiedzi czymś uraziłem, to bardzo przepraszam. Chciałem jedynie przekazać swoje informacje w tej kwestii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malijka Re: salon play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 11:00 tylko, że ten na 10 Lutego jest ciągle zamknięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: salon play IP: *.swc.vectranet.pl 12.09.08, 21:41 też mnie się zdarzyło,ze był o zamkniete.No ale każdy ma prawo wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybik Re: salon play IP: *.swc.vectranet.pl 12.09.08, 21:43 najwazniejsze,ze jest tam miła obsługa panie znaja sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: salon play IP: *.swc.vectranet.pl 16.09.08, 19:28 o ile wiem to tam pracuja panowie a nie panie. Odpowiedz Link Zgłoś