Dodaj do ulubionych

pizeria GUCIO!!!

IP: *.gprs.plus.pl 28.02.09, 12:28
C o sądzicie o pizeri Gucio na Kościuszkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:33
      nic
      • Gość: zed Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 12:46
        Powiem tak, od początku jak powstała pizzeria Guccio na D.Rynku do
        teraz niema żadnych zmian w menu, wciąż ten sam wybór Pizzy, jedna
        wielkość, nie powiem nie, na początku bardzo mi smakowała tam pizza
        ale teraz uważam że się popsuło robią same gnioty, na początku było
        nawet do wyboru ciasto czosnkowe do pizzy a teraz co? Nic,tylko
        masówka. Nawet do pizzy nie można zamówić jakiejś sałatki, menu
        uwazam za porażke bardzo ubogie, powinni wprowadzic cos nowego może
        jakieś dania. Wystrój mi się podoba, na to akurat nie mozna
        narzekać, z tej biedy co jest w Świeciu to i tak wciąz chyba
        najlepsza pizzeria ale Rafał weź coś wymyśl bo będzie coraz gorzej.
        Jak ktoś będzie w Bydgoszczy i przyjdzie mu ochota na pizze albo
        lasagnie albo cos z kuchni włoskiej to polecam Pizzerie Restauracje
        Dolce Vita ul. Podwale 2 blisko S.Rynku trafiłem tam nie dawno przez
        przypadek ale jest naprawde rewelacyjnie i to jedzonko mniam.
        Pozdrawiam
        • Gość: cswww Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:28
          jeżeli chodzi o świecie to rzeczywiście chyba najlepsza pizza u nich jest ale
          drogo, drogo, w większych miastach jest lepsza pizza i tańsza, ja często bywam
          w toruniu to jadam w "metropolis" robią większe pizze i troche tańsze.
    • Gość: idi Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 17:21
      Rzeczywiście jest drogo, za drogo, zgadzam się że brakuje sałatek
      np. greckiej, z kurczakiem itp.
      • Gość: meg Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.swc.vectranet.pl 28.02.09, 18:24
        bardzo sie popsuło. Pizza dowieziona do domu po rozpakowaniu okazała
        się spalona na zewnatrz a w środku niedopieczona. Mało dodatków .
        Widziłam jak dodatki kupuja najtańsz w Tesco.Wtedy mozna się szybko
        dorobic. Najmarniejszy towar za duze pieniadze
        • Gość: gosc Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 18:41
          > Widziłam jak dodatki kupuja najtańsz w Tesco.

A ty myślałaś, że ściągają je samolotem z Hawajów, czy jak?

> Wtedy mozna się szybko dorobic.

A to prawda jest. Tylko najpierw trzeba mieć pomysł, pieniądze na
          start, a potem cięzko pracować. Ale na tym właśnie polega biznes,
          gdybyś nie wiedziała. :)
          • Gość: Klientka Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.09, 10:37
            Zgadzam się, że się popsuło.
            Wczoraj zamówiłam pizze z dowozem do domu.
            Położyłam na stół, a gdy podniosłam pódełko zobaczyłam i mokry obrus
            i całą mokrą pizze jakieś gnioty i tyle.
            Nie byłam zadowolona!
            • Gość: Mariusz Re: pizeria GUCIO!!! IP: 81.210.1.* 01.03.09, 16:09
              Zamiast narzekac moze ktoś by wystawił dobrą opinie.Znam włascicieli
              i wiem ze nie łatwo im było zaczynali od zera.Nie kazdy by sie
              odważył.Jesli komuś pizza nie smakuje trudno szukajcie gdzieś
              indziej.
              • Gość: ADam Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 16:45
                Jestem za . "Nie rąbcie komuś dupy".Nie smakuje -zwrot.
                • Gość: Ja Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 18:33
                  Osobiście to polecam Olę.Wystrój może nie jest ciekawy,ale pizza smaczna.Zresztą
                  zawsze zamawiam na wynos.Za cenę z Gucia,pizza w Oli jest o połowę większa.Jak
                  najbardziej jestem za Olą,ale może to tylko moje zdanie.Najważniejsze,że mi i
                  mojej rodzinie smakuje.
                  • Gość: tewa Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.09, 19:40
                    jestem tez za Olą. Guci się popsuł!
                    • Gość: Vnx Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 20:25
                      Nie Gucio, tylko Guccio. Ja jestem bardzo wybredny jezeli chodzi o
                      jakiekolwiek jedzenie, ale bardzo mi smakuje pizza od Guccio. Tylko,
                      ze wylacznie z pizzerii na rynku - ta z ul. Kosciuszki to slabizna,
                      nacialem sie pare razy i zamawiam tylko na Rynku.
                      Nigdy nie biore jakichs gniotowych sosow (kto w ogole wymyslil to
                      polewanie jakims dziadostwem, tylko w Swieciu sie z tym spotkalem)
                      na wierzch.
                      Ogolnie to jedno mi nie pasuje (choc nie wiem czy dobrze wykrywam
                      problem) - czasem spod pizzy jest jakis taki mokry - wydaje mi sie,
                      ze to od trzymania w kartonie na piecu. Chodzi mi o pizze na wynos,
                      bo w lokalu nie jadam. Ogolnie polecam, zamawiam tam czesto i jestem
                      zadowolony.
                      • Gość: ona 27 Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 14:28
                        ogólnie zamawiam pizze z Oli, która bardzo polecam szybki doswóz i
                        cenowo wogole nie ma co porównywac, ale mylicie sie tez co do
                        Guccia, bardzo sie staraja z robieniem ,ale zjedzcie na miescu nie
                        biiezcie na wynos
                        • Gość: zdyn Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:39
                          Ja zamawiam i jadam tylko na Kościuszkach, w sumie w mieście nigdy w
                          lokalu nie byłem ale skoro smakuje mi ta z Kościuszek to po co
                          zmieniać. O Pizzerii Ola też nic nie mogę powiedzieć bo tam nie
                          zamawiam jedzenia. W sumie zjadłem w życiu sporo pizz ale żadna się
                          nie umywała do Guccia, ludzie w Bydgoszczy zachwycają się DaGrasso a
                          jak wziąłem to do ust to tylko raz, sosy najlepsze w Gucciu i wcale
                          mi nie przeszkadza, że od razu dają na pizze, przynajmniej nie
                          trzeba samemu smarować. Niestety wszystkim nie dogodzisz ale jak dla
                          mnie Guccio OK i w najbliższym czasie kulinarnych upodobań nie
                          zmienie. To tyle..Pzdr dla wszystkich pizzoszy :P
                          • Gość: Manek Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.04.09, 19:45
                            Najlepsza pizze robi sam Guccio bo z pracownikami to roznie, ale ogolnie to
                            dobre zarcie jak na Swiecie... w Oli zamawiam jak jestesmy z luba NAPRAWDE
                            glodni i potrzeba DUZO PASZY :))
                            • Gość: ru Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 21:56
                              Ola odpada niedawno zamówiłam i masakra !!! Ciasto i cala reszta bez soli i
                              innych przypraw jak bym jadła papier!! Dla mnie jednak Gucio jest naj w Świeciu
                              chociaż ma takie ceny.
                • Gość: jj Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.tvk.torun.pl 09.04.09, 08:18
                  to co chwalic tylko mozna ?
                  bardzo dobrze, ze ostrzegaja - zaniwm wypuszcze dostawce z domu, sprawdze towar
                  dzieki za opinie
                  PS: a swoja droga to nie ma lepszej pizzy niz w Guccio-smakowala mi zawsze (ale
                  kupowalem ja na miejscu)
            • Gość: kika Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.centertel.pl 09.04.09, 22:36
              to sobie zamknij gorącą grzankę w pudełku na 10 minut i zobacz jaka
              będzie po otwarciu pudelka... Jakby Ci zimną zapakowali to bylaby
              chrupiaca i nie skroplilaby sie zadna woda :D
    • Gość: kika Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.centertel.pl 09.04.09, 22:42
      Najlepsza pizza w mieście (szczególnie ciasto!!!).

Duża może nie jest ale i tak nie jestem w stanie zjesc calej.
      Zdecydowanie najsmaczniejsza pizza w mieście. W Oli jest jakaś bieda
      z dodatkami i ciasto jk guma. W LL ciasto jak naleśnik i jeszcze te
      dodatki z puszki... bleh...
      Pizza u Gucia jest dużo lepsza niż w Da Grasso.
      • Gość: kols Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:57
        ja zamawiam na imprezy pizze z Oli duza i dobra :)
        • Gość: kk Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 14:04
          syf jest teraz i długo się czeka w tym Guccio
    • Gość: ninka Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.cdma.centertel.pl 12.04.09, 16:14
      A ja uwielbiam pizzę w Guccio ;) i polecam !!!!
      • Gość: kliem Re: pizeria GUCIO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:48
        na wyrobie seropodobnym fuj
        • Gość: ja1 Re: pizeria GUCIO!!! IP: 83.238.144.* 13.04.09, 22:32
          mają tam najlepsza pizze nie zjem gdzie indziej zawsze świeże produkty widać jak
          robią pizze przynajmniej nikt ci nie napluje pozdrawiam Gucio jest super tak trzymać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka