Gość: asa IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.06.09, 14:07 czy nie wydaje wam się ze 4zł do deczna to za dużó Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: DECZNO IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 14:35 Ale co 4 złote tam kosztuje?Wjazd???Bo jak 4 za wejście na plaże to faktycznie za dużo 100% podwyżki,przegięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:06 powiedz to temu kto bieze ta kase to odpowie KRYZYS normlanka abo jeszcze lepiej ze euro poszło do gory:P:P:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: DECZNO IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.06.09, 10:12 Za taki super kurort trzeba płacic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystyk Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 13:50 Oj to rzeczywiscie Haino zbyt wiele ceni, za skorzystanie z wody, w ktorej widzimy metrowe glony przy brzegu... Co sie z tym decznem dzieje? Jak dobrze siegam pamiecia, to sporadycznie, ale byl tam porzadek robiony... A dzis tylko kieszen napchac i na tym koniec? Oj wstyd, wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:03 wogole w tym roku za duzo ludzi narazie nie korzysta z deczna przez pogode takze jakos musza nadrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świecianka Re: DECZNO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.09, 14:10 zgodze sie z tym nadrobieniem, facet musi jakoś życ, chociaż tych glonów jest coraz więcej i zieleni w wodzie. Polecam wszystkim jezioro Starogrodzkie o ile pamiętam to w tamtym roku nie płaciłam za wejście i za parking dla samochodu, który stał w cieniu. woda jest czysta, ratownicy i fajna muzyka dogrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: DECZNO IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 14:34 daczno to syf nie woda teraz to w godzine mozna do sopotu dojechac to na co komu te glony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystyk Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 15:13 Haha, z calym szacunkiem, ale jezeli uwazasz, ze woda w Sopocie jest czysciutka, to chyba tam nigdy nie bylas/es. Jeszcze pewnie przy molo? Jest gdzie dupsko pomoczyc takze i na Kaszubach... Tak malo sie o tym mowi, a tam naprawde jest pieknie, nie bez powodu nazywa sie te rejony "Szwajcaria Kaszubska"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: DECZNO IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.06.09, 11:31 A czy przypadkowo rada miejska nie ma nic do powiedzenia w kwestii ceny w naszym pięknym ośrodku . To przecież od naszego miasta dzierżawiony jest ten ośrodek . Jeżeli cena się utrzyma to ludzie poświęcą 5 zł na parking w Stelchnie które jest oddalone o 17 km niż 4 zł w Decznie i jeszcze za parking .Porównywanie tych dwóch kąpielisk chyba zbyteczne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLIBEREK Re: DECZNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:59 DOKŁADNIE ZGADZAM SIE Z POPRZEDNIKIEM... CENA MOZE BYC WYZSZA...ALE ZA WYZSZA JAKOSC.... ...OD DAWNA NIE JEZDZE DO DECZNA SIE KĄPAĆ...I CHYBA TO SIE NIE ZMIENI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizitop Re: DECZNO IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.07.09, 22:31 Beka jak stąd do Deka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrr Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:35 polecam plażę w Ostrowitem lub Świekatowo....czysta woda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: DECZNO IP: 80.51.140.* 05.07.09, 16:25 jaki super kurort nic tam ciekawego nie ma ciekawe na co idzie ta kasa skoro nie ma żadnych dodatkowych atrakcji prócz 9 parasolów ,baru i brudnych ,śmierdzących kibli!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 23:15 Zastanawiam się, gdzie widzicie problem? Zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2001 r. "Prawo wodne", roz. 3, art. 27, ust. 1 "Zabrania się grodzenia nieruchomości przyległych do powierzchniowych wód publicznych w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu, a także zakazywania lub uniemożliwiania przechodzenia przez ten obszar". Brak możliwości wejścia bez uprzedniej zapłaty, jest w mojej ocenie zakazem i próbą uniemożliwienia przechodzenia przez obszar przyległy do linii brzegu wody publicznej. Można więc przejść obok terenu kąpieliska i w odległości nie większej niż 1,5 m od linii brzegu legalnie chodzić tuż przy jeziorze. Wystarczająca odległość, by bezpiecznie wejść i wyjść z wody. Po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: DECZNO IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 10:48 Ja uwazam,ze milo czasem tam pojechac..jestem tam czesto w wakacje i woda nie jest zla,glony jedynie widac na glebszych wodach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin Re: DECZNO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.09, 17:56 potrafisz popsuć sobie wakacjie!!!!!!!!!!!!! W DECZNIE TO CHORE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaa Re: DECZNO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.09, 11:17 A ja byłam na decznie w zeszłe wakacje i cała nasza wczasowa grupa chwaliła sobie czystość wogy w jeziorku, co prawda by6liśmy od strony obozu zhp ale przecież jezioro to samo... fakt raz przypłyneył jakieś wodorosty przy dużych falach, ale to był incydent. Nie rozumiem was ludzie o co chodzi... gdzie w Polsce za tygodniowe biwakowanie w domku włącznie z jedzeniem i alkoholami ;) zapłacicie 70zł od głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczno Re: DECZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:07 nie ale moze troch mnie by mogło być tak ze 2.50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: DECZNO IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.07.09, 17:56 W Decznie nie zmienia się nic od lat. Jakie miasto, takie i w jego okolicy możliwości wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś