Gość: kika IP: 94.254.175.* 20.08.09, 13:56 czy był ktoś w tym hoteliku w Stare Marze? jaki tam jest standard, czysto, przytulnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: hotelik IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.09, 14:01 > czy był ktoś w tym hoteliku w Stare Marze? jaki tam jest standard, > czysto, przytulnie? Naucz się "odmianów"! W "Starych Marazach", a nie w "Stare Marze"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: hotelik IP: 188.33.22.* 20.08.09, 17:29 liczyłam na normalne odpowiedzi, a nie pouczenia!!! nie jestem z tamtych okolic, więc skąd mam do cholery wiedzieć jak się odmienia?! ale widze, że jakiś idiota nie ma co innego do roboty tylko sprawdzać pisownie innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: hotelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:51 Idiotą to on by byl, jezeli nie zareagowalby na tak rażące bledy. Wiec, na jakiej podstawie go tak nazywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotelik IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.08.09, 20:10 He he nie jestem z tamtych okolic, dobre buhaha. Polska to kraj marudów i niestety idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotelik IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.09, 20:57 > nie jestem z tamtych okolic, więc skąd mam do cholery wiedzieć jak > się odmienia?! A to trzeba tam być albo stamtąd pochodzić, żeby poprawnie odmienić nazwę? Puknij się w łeb ty pusta donico! Jeśli nigdy nie byłaś w Szczecinie, to też napiszesz że chcesz jechać "do Szczecin", czy "do Szczecina"? Trzeba być niezłym tępakiem, żeby nie dość że strzelić takiego babola w odmianie, to jeszcze się tak debilnie tłumaczyć! :D Odpowiedz Link Zgłoś