soter_mlodszy 07.05.04, 14:53 jego cena podobno 4,20 PLN za litr? aktualnie na starych zapasach drajweruję!:-) ale niedługo trza będzie jechać do wodopoju!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaandi Re: No i co z tym paliwem........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:47 pewnie się okaże tak jak z tym cukrem...chwilowa panika i.... ale zobaczymy. Ja mam rower Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 07.05.04, 16:17 Gość portalu: jaandi napisał(a): > mam rower oj!, oby na czyste powietrze nie wprowadzili podatku jak w niektorych kurortach pisala o tym anaiss w wątku o podatku od deszczu, liści i sniegu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 07.05.04, 17:38 bez Pb na Statoil kosztuje litr 3,98 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
kucielak Re: No i co z tym paliwem........................ 31.05.04, 22:23 a ja mam pytanko jak to jest że ogólnie paliwo w Brodnicy jest droższe niż w Bydgoszczy czy Toruniu. Czyżby brodzące społeczeństwo leżało na pieniądzach. Chyba tylko Krajek ma jakies normalne ceny, reszta ma rekordowe. Zmowa jaka czy co?! Tyle stacji i element konkurencji na ceny wpływa tak że te rosną a nie spadają? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 01.06.04, 20:33 kucielak napisał: > a ja mam pytanko jak to jest że ogólnie paliwo w Brodnicy jest droższe niż w > Bydgoszczy czy Toruniu. Czyżby brodzące społeczeństwo leżało na pieniądzach. Brodnica to bogate miasto i paliwowcy, żerują jak hieny! p.s. może dlatego, że leżymy w dolinie a paliwo na wierzch wypływa!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kucielak Re: No i co z tym paliwem........................ 03.06.04, 22:19 dzisiaj się naprawdę wzruszyłem, odbyłem bowiem sentymentalną podróż do czasów gdy ropa kosztowała mniej niż magiczne 3 zł. podróż ową rozpocząłem na nowo powstałej stacji przy Auchan. Cytuję ofertę: Pb 95-3,68 zł ON - 2,89 zł LPG - 1,59 zł szkoda że takich sposobności do refleksji nad naszą rzeczywistością nie ma bogata społeczność w Brodnicy. p.s. coś mi sie wydaje że Auchan jedzie po kosztach, ale kogo to obchodzi? liczy sie efekt ;] w Brodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 04.06.04, 15:20 kucielak napisał: > podróż ową rozpocząłem na nowo > powstałej stacji przy Auchan. Cytuję ofertę: > Pb 95-3,68 zł dla mnie cena rewelacja, a u Nas...ech...!;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś