Dodaj do ulubionych

No i co z tym paliwem...........................??

07.05.04, 14:53
jego cena podobno 4,20 PLN za litr?
aktualnie na starych zapasach drajweruję!:-) ale niedługo trza będzie jechać
do wodopoju!;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jaandi Re: No i co z tym paliwem........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:47
      pewnie się okaże tak jak z tym cukrem...chwilowa panika i.... ale zobaczymy. Ja
      mam rower
      • soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 07.05.04, 16:17
        Gość portalu: jaandi napisał(a):

> mam rower

oj!, oby na czyste powietrze nie wprowadzili podatku jak w niektorych kurortach
        pisala o tym anaiss w wątku o podatku od deszczu, liści i sniegu!;-)))
        • soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 07.05.04, 17:38
          bez Pb na Statoil kosztuje litr 3,98 PLN
          • kucielak Re: No i co z tym paliwem........................ 31.05.04, 22:23
            a ja mam pytanko jak to jest że ogólnie paliwo w Brodnicy jest droższe niż w
            Bydgoszczy czy Toruniu. Czyżby brodzące społeczeństwo leżało na pieniądzach.
            Chyba tylko Krajek ma jakies normalne ceny, reszta ma rekordowe. Zmowa jaka czy
            co?! Tyle stacji i element konkurencji na ceny wpływa tak że te rosną a nie
            spadają?
            • soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 01.06.04, 20:33
              kucielak napisał:

> a ja mam pytanko jak to jest że ogólnie paliwo w Brodnicy jest droższe niż w
              > Bydgoszczy czy Toruniu. Czyżby brodzące społeczeństwo leżało na pieniądzach.

Brodnica to bogate miasto i paliwowcy, żerują jak hieny!

p.s.
              może dlatego, że leżymy w dolinie a paliwo na wierzch wypływa!;-)))
              • kucielak Re: No i co z tym paliwem........................ 03.06.04, 22:19
                dzisiaj się naprawdę wzruszyłem, odbyłem bowiem sentymentalną podróż do czasów
                gdy ropa kosztowała mniej niż magiczne 3 zł. podróż ową rozpocząłem na nowo
                powstałej stacji przy Auchan. Cytuję ofertę:
                Pb 95-3,68 zł
                ON - 2,89 zł
                LPG - 1,59 zł
                szkoda że takich sposobności do refleksji nad naszą rzeczywistością nie ma
                bogata społeczność w Brodnicy.
                p.s. coś mi sie wydaje że Auchan jedzie po kosztach, ale kogo to obchodzi?
                liczy sie efekt ;]
                w Brodnicy
                • soter_mlodszy Re: No i co z tym paliwem........................ 04.06.04, 15:20
                  kucielak napisał:

> podróż ową rozpocząłem na nowo
                  > powstałej stacji przy Auchan. Cytuję ofertę:
                  > Pb 95-3,68 zł

dla mnie cena rewelacja, a u Nas...ech...!;-((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka